Kapcsolat

4 szoba Kertkapcsolattal, Pelso Bay Alsóörs

Az élményeket Ön teremti, mi a kényelmet
Alsóörs

Pelso Bay Alsóörs

Alsóörs
Az élményeket Ön teremti, mi a kényelmet

Tervezett átadás

2021. szeptember

Ár

367,26 M Ft

Alapterület

144 m²

Szobaszám

4

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 4 szoba
ár 367,26 M Ft
alapterület 144 m²
kertkapcsolat igen
erkély 40 m²
kilátás panorámás
belső két szintes nem
komfort összkomfortos
hirdetés belső azonosító M-2-FSZ+1em-

Épület adatai

lift nincs
fűtés típusa mennyezeti hűtés-fűtés

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa udvari beálló
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 2.00M Ft

Hirdetés leírás

Kihagyhatatlan ajánlat - PELSO BAY PROJECT
A hamarosan használatbavételi engedéllyel rendelkező alsóörsi Pelso Bay project utolsó megmaradt lakásait kínáljuk megvételre.
A projectről:
A Pelso Bay project piacon található ingatlan-beruházások színvonalát messze meghaladó, kiváló ár-érték arányú, ugyanakkor magas privát értékkel rendelkező luxuslakásokat kínál, közvetlenül a Balaton partján, Alsóörsön gyönyörű kilátással, nyugodt környezetben.

Az átriumos megoldásokkal fűszerezett, nagy alapterületű, kétszintes épület és a benne található lakások elrendezése a letisztult, finom eleganciát tükrözi. Saját belső kertje köré épülve egyedi belső tér kialakítását teszi lehetővé.
Épületenként a 130 m2 feletti alapterületű lakások több terasszal, belső átriummal, több háló illetve fürdőszobával, mosdóval rendelkeznek, valamint tágas amerikai konyhával.
A kétszintes épület egyben, vagy akár két lakásra osztva, többféle elrendezés szerint megvásárolható. Ideális baráti családok, nagyobb társaságok számára, hiszen a közel 260 m2 alapterületű villaépület 6 teljes értékű hálószobával, és 100 m2-es tetőterasszal rendelkezik.
Horizontális elválasztás esetén a földszinti lakás közvetlen kertkapcsolattal, azonban szerényebb panorámával, a felső lakás pedig tihanyi panorámával rendelkezik, közvetlen kijárással az élménytóra.
Vertikális elválasztás esetén az épület két emelet + tetőteraszos lakás.

Lakás:
A Melges épületegyüttes a projekt déli sarkában helyezkedik el közvetlen szomszédságban a Balatonnal és az egész évben üzemelő wellness komplexummal. Az 1 es épület vertikális osztásának köszönhetően a leendő tulajdonos a luxuslakás mellett mind egy kizárólagosan használható kertrésszel mind pedig egy tetőterasszal lesz gazdagabb az ingatlan megvásárlásával. Az ingatlan mérete és frekventált elhelyezkedése révén kiemelkedő értéket képvisel a Pelso Bay projektben
Az ingatlan emelt szerkezetkész állapotban kerül értékesítésre, ami lehetővé teszi leendő tulajdonosa számára, hogy ő maga alakíthassa ki álmai otthonát.
Az emelt szerkezetkész állapot a lehető legmagasabb minőségű műszaki felszereltséget takarja, mind gépészet(KNE 2.0 tanúsítványú mennyezeti hűtés fűtés - épületenkénti hőszivattyúról) mind nyílászárók(három rétegű hőszigetelt nyílászárók) tekintetében.
Környezet:
A lakás megvételével nemcsak egy fantasztikus ingatlan tulajdonához jut, ami értékállóságának köszönhetően egy páratlan befektetés is a mai nehéz gazdasági környezetben, hanem egy olyan desztinációhoz közvetlenül a Balaton parton, aminek közvetlen közelében elérhető egy egész évben üzemelő wellness komplexum, valamint egy kikötő. A Balaton legnépszerűbb városai pedig autóval rövid időn belül megközelíthetőek.
Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel, a helyszín és a környezet Önt is meggyőzik, ha lennének még kételyei!

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Pelso Bay Alsóörs Értékesítés
+36 30 716 +36 30 716 9625
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Alsóörs Camping utca 995/1.