Kapcsolat

3 szoba Kertkapcsolattal földszint, Pelso Bay Alsóörs

Az élményeket Ön teremti, mi a kényelmet
Alsóörs

Pelso Bay Alsóörs

Alsóörs
Az élményeket Ön teremti, mi a kényelmet

Tervezett átadás

2021. szeptember

Ár

134,81 M Ft

Alapterület

73 m²

Szobaszám

3

Emelet

földszint

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 3 szoba
ár 134,81 M Ft
alapterület 73 m²
emelet földszint
kertkapcsolat igen
tetőtér nem tetőtéri
erkély 35,4 m²
kilátás kertre néző
belső két szintes nem
komfort összkomfortos
hirdetés belső azonosító AS-3-FSZ-1

Épület adatai

lift nincs
fűtés típusa mennyezeti hűtés-fűtés

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa udvari beálló
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 2.00M Ft

Hirdetés leírás

Kihagyhatatlan ajánlat - PELSO BAY PROJECT

A hamarosan használatbavételi engedéllyel rendelkező alsóörsi Pelso Bay project utolsó megmaradt lakásait kínáljuk megvételre. A projectről:

A Pelso Bay project piacon található ingatlan-beruházások színvonalát messze meghaladó, kiváló ár-érték arányú, ugyanakkor magas privát értékkel rendelkező luxuslakásokat kínál, közvetlenül a Balaton partján, Alsóörsön gyönyörű kilátással, nyugodt környezetben.

A Pelso Bay ASSO épületének lakásain is érződik ez az olaszos hangulat. A tetőteraszos, modern formavilágú házak lakásai többségükben egyenként 70 m2 feletti alapterületen több terasszal, több hálószobával rendelkeznek. Tervezetten amerikai konyhával, de egyedi igény szerint kis mértékben a műszaki lehetőségeknek megfelelő mértékben alakíthatóak.

A tetőterasz a lakások együttes használatában, illetve a felső lakás kizárólagos használatában is megvásárolhatóak. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, ahonnan közvetlen kijárás biztosított az élménytóra.

Lakás: Az Asso 3 földszint 1 lakás az épületcsoport északi részén elhelyezkedő 2 emeletes épület legalsó lakása. Premium kialakítása mellett egy privát kert is csatlakozik a lakáshoz, így ideális helyszínt biztosíthat családi összejövetelek számára, közvetlen közelségben a projekt ékkövének számító privát élménytóval.

Az ingatlan emelt szerkezetkész állapotban kerül értékesítésre, ami lehetővé teszi leendő tulajdonosa számára, hogy ő maga alakíthassa ki álmai otthonát. Az emelt szerkezetkész állapot a lehető legmagasabb minőségű műszaki felszereltséget takarja, mind gépészet(KNE 2.0 tanúsítványú mennyezeti hűtés fűtés - épületenkénti hőszivattyúról) mind nyílászárók(három rétegű hőszigetelt nyílászárók) tekintetében.
Környezet:

A lakás megvételével nemcsak egy fantasztikus ingatlan tulajdonához jut, ami értékállóságának köszönhetően egy páratlan befektetés is a mai nehéz gazdasági környezetben, hanem egy olyan desztinációhoz közvetlenül a Balaton parton, aminek közvetlen közelében elérhető egy egész évben üzemelő wellness komplexum, valamint egy kikötő. A Balaton legnépszerűbb városai pedig autóval rövid időn belül megközelíthetőek. Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel, a helyszín és a környezet Önt is meggyőzik, ha lennének még kételyei!

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnel többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Pelso Bay Alsóörs Értékesítés
+36 30 716 +36 30 716 9625
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Alsóörs Camping utca 995/1.