Kapcsolat

3 szoba Erkéllyel 2. emelet, Pelso Bay Alsóörs

Az élményeket Ön teremti, mi a kényelmet
Alsóörs

Pelso Bay Alsóörs

Alsóörs
Az élményeket Ön teremti, mi a kényelmet

Tervezett átadás

2021. szeptember

Ár

187,37 M Ft

Alapterület

75 m²

Szobaszám

3

Emelet

2. emelet

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 3 szoba
ár 187,37 M Ft
alapterület 75 m²
emelet 2
kertkapcsolat nem
tetőtér nem tetőtéri
erkély 20 m²
kilátás panorámás
belső két szintes nem
komfort összkomfortos
hirdetés belső azonosító as_4_2em

Épület adatai

lift nincs
fűtés típusa mennyezeti hűtés-fűtés

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa udvari beálló
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 2.00M Ft

Hirdetés leírás

Kihagyhatatlan ajánlat - PELSO BAY PROJECT

A hamarosan használatbavételi engedéllyel rendelkező alsóörsi Pelso Bay project utolsó megmaradt lakásait kínáljuk megvételre. A projectről:

A Pelso Bay project a piacon található ingatlan-beruházások színvonalát messze meghaladó, kiváló ár-érték arányú, ugyanakkor magas privát értékkel rendelkező luxuslakásokat kínál, közvetlenül a Balaton partján, Alsóörsön gyönyörű kilátással, nyugodt környezetben.

A Pelso Bay ASSO épületének lakásain is érződik ez az olaszos hangulat. A tetőteraszos, modern formavilágú házak lakásai többségükben egyenként 70 m2 feletti alapterületen több terasszal, több hálószobával rendelkeznek. Tervezetten amerikai konyhával, de egyedi igény szerint kis mértékben a műszaki lehetőségeknek megfelelő mértékben alakíthatóak.

A tetőterasz a lakások együttes használatában, illetve a felső lakás kizárólagos használatában is megvásárolhatóak. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, ahonnan közvetlen kijárás biztosított az élménytóra.

Lakás: Az Asso 4 2 emeleti lakás az épületcsoport középső részén elhelyezkedő 2 emeletes épület legfelső lakása. Premium kialakítása mellett közvetlen tetőterasz kapcsolattal rendelkezik, amin egy alumínium pergola kerül elhelyezésre. A tetőterasz Ideális helyszínt biztosít családi összejövetelekhez rendezvényekhez, aminek elválaszthatatlan részét képezi az elvehetetlen balatoni panoráma.

Az ingatlan emelt szerkezetkész állapotban kerül értékesítésre, ami lehetővé teszi leendő tulajdonosa számára, hogy ő maga alakíthassa ki álmai otthonát. Az emelt szerkezetkész állapot a lehető legmagasabb minőségű műszaki felszereltséget takarja, mind a gépészet(KNE 2.0 tanúsítványú mennyezeti hűtés fűtés - épületenkénti hőszivattyúról) mind pedig a nyílászárók(három rétegű hőszigetelt nyílászárók) tekintetében. Környezet:

A lakás megvételével nemcsak egy fantasztikus ingatlan tulajdonához jut, ami értékállóságának köszönhetően egy páratlan befektetés is a mai nehéz gazdasági környezetben, hanem egy olyan desztinációhoz közvetlenül a Balaton parton, aminek közvetlen közelében elérhető egy egész évben üzemelő wellness komplexum, valamint egy kikötő. A Balaton legnépszerűbb városai pedig autóval rövid időn belül megközelíthetőek. Vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel, a helyszín és a környezet Önt is meggyőzik, ha esetleg még lennének kételyei!

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Pelso Bay Alsóörs Értékesítés
+36 30 716 +36 30 716 9625
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Alsóörs Camping utca 995/1.