Kapcsolat

5 szoba Kertkapcsolattal, W-Hill

A presztízs és harmónia találkozása
Testvérhegy

W-Hill

Testvérhegy
A presztízs és harmónia találkozása

Tervezett átadás

2025. II. negyedév

Ár

329,00 M Ft

Alapterület

201 m²

Szobaszám

5

Ház adatai

típus ikerház
szobák száma 5 szoba
ár 329,00 M Ft
alapterület 201 m²
zöld otthon igen
energetikai tanúsítvány A+
kertkapcsolat igen
erkély 42,52 m²
telekterület 514 m²
kilátás panorámás
belső két szintes igen
légkondícionáló igen
komfort luxus
akadálymentesített nem
hirdetés belső azonosító D/8. lakás

Épület adatai

lift nincs
fűtés típusa hőszivattyú
akadálymentesített nem

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa önálló garázs
parkolóhely használata benne van az árban

Hirdetés leírás

Fedezze fel új otthonát telefonján keresztül. Váljon részese egy virtuális utazásnak, amely által megismerheti az újépítésű otthon minden részletét és különleges jellemzőit.

Eladó panorámás exkluzív helyen, újépítésű luxus megjelenésű ikerházfelek, ahol összesen 8 ház kerül kialakításra. Azonban érdemes megjegyezni, hogy a házak különböző méretűek és egyedi árakkal rendelkeznek, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek és stílusának leginkább megfelelő otthont.
A legkisebb 188 nm-es a legnagyobb pedig 225 nm-es terasszal, akik a kifinomultság és kényelem páratlan élményét szeretnék megismerni. Ezáltal lehetőség nyílik választani a kisebb, ámde praktikus apartmanok és a nagyobb, impozánsabb ingatlanok között.

Ezek az ingatlanok részleteiben igen gazdag elgondolás szerint lesznek megépítve. Tapasztalt a kivitelező cég, így megannyi referencia munkával igazolható, hogy a megálmodástól a megvalósításhoz vezető út nem csak egy illúzió. Az építkezés során szigorúan csak a legmagasabb minőségű anyagokat fogja a kivitelező felhasználni, hogy igazán exkluzív otthont hozzon létre. Mindemellett számítunk az Ön igényeinek bevonásaira is, burkolatok és szaniterek és egyéb kiegészítők tekintetében.
A falak masszív 30-as Porotherm téglából épültek, ami kiemelkedő stabilitást és hőszigetelést nyújt az itt eltöltött évekre. A monolit vasbeton födém a tartósságot és a zajszigetelést szolgálja. A tető modern és elegáns, zöld tetővel rendelkezik, amely stílusos megjelenést biztosít az ingatlannak.
A külső nyílászárók fekete műanyag thermo üvegezéssel egyedileg ide készülnek, ami kiváló hőszigetelést és hangszigetelést nyújt. Az ingatlan nagy üvegfelületei pedig lehetővé teszik, hogy az összes helyiségben élvezhesse a szemet gyönyörködtető panorámát!
A házaknál az elosztások megegyezőek lesznek, csak a négyzetméterben lesz különbség. A földszinten található egy lenyűgöző, hatalmas amerikai-konyhás nappali+ teraszkapcsolat, amelynek területe lehetővé teszi a kényelmes otthoni életvitelt és a különleges társasági események rendezését. Az impozáns teraszkapcsolat lehetőséget nyújt arra, hogy az otthon kiterjedjen a szabadba, és élvezhesse a friss levegőt és a bámulatos kilátást. Ezen kívül a földszinten található még egy kényelmes méretű szoba, amely sokféle célra használható, legyen az hálószoba, dolgozószoba vagy hobbi terület. A közlekedő és az előtér praktikus helyiségek, amelyek segítségével rendezetten tarthatja az otthont. Ezen a szinten továbbá elhelyezésre került egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, amely kényelmet biztosít mind a családtagok, mind a vendégek számára.
Az emeleten található három kényelmes méretű hálószoba, amelyek kiválóan alkalmasak a pihenésre és a privát térre való igények kielégítésére. Két hálószoba rendelkezik saját erkéllyel, így Önnek lehetősége van élvezni a friss levegőt és a kilátást anélkül, hogy el kellene hagynia a szobáját. Ezen kívül még egy fürdőszoba külön wc-vel, és egy közlekedő, mely kényelmes átjáró a hálószobák között.
A pinceszinten található a gépészeti helyiség, amelyben a ház szükséges technikai berendezései helyet kapnak. Emellett a dupla beállásos garázs is itt található, amely könnyű és biztonságos parkolási lehetőséget biztosít a járművek számára. Ez a praktikus helyiség kényelmes hozzáférést biztosít az autóknak, valamint tárolási lehetőséget kínál további eszközök és tárgyak számára.
A környék nyugodt és nyugalmat sugárzó, ideális otthon a természet szerelmeseinek. Az ingatlan közelében megtalálhatók a zöldövezetek, parkok és erdős területek, amelyek lehetőséget nyújtanak a kellemes sétákra, kirándulásokra és pihenésre a természetben. Ez a csendes környezet tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy távol tartsa magát a város zajától és stresszétől.
Az ingatlan kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik. A közlekedés szempontjából is kedvező helyen található az ingatlan. A közelben elhelyezkedő buszmegállók könnyű hozzáférést biztosítanak a tömegközlekedéshez. Mindössze néhány perc sétával elérhetők a buszok, amelyek könnyedén elviszik Önt a környékbeli városközpontokba vagy más fontos helyekre. Emellett az Üröm vasútállomás is könnyen elérhető, amely gyors és kényelmes lehetőséget biztosít a városba és a környező területekre történő utazáshoz.

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Amsbacher Márk István
+36 20 503 +36 20 503 4414
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Budapest 3. kerület Bécsi út 591-593.