Kapcsolat

2 szoba Erkéllyel földszint, Sopron Ősz utca Projekt

Sopron

Sopron Ősz utca Projekt

Sopron

Tervezett átadás

2024. I. negyedév

Ár

71,96 M Ft

Alapterület

57 m²

Szobaszám

2

Emelet

földszint

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 2 szoba
ár 71,96 M Ft
alapterület 57 m²
emelet földszint
energetikai tanúsítvány A+
erkély 16,74 m²
tájolás észak, dél
kilátás utcai
belső két szintes nem
légkondícionáló igen
komfort összkomfortos
hirdetés belső azonosító B lépcsőház fsz. 1.

Épület adatai

lift van
tároló használata megvásárolható
fűtés típusa hőszivattyú

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa teremgarázs hely
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely típusa udvari beálló
parkolóhely használata megvásárolható

Hirdetés leírás

Sopron legújabb társasháza, a Sopron Ősz utca 7. Társasházának építése befejeződött és a használatbavételi engedélyezési eljárás megkezdődött. A jelen hirdetésbe foglalt lakás magas minőségben került kivitelezésre, így kiváló, értéktartó befektetés is egyben. Kényelmes és praktikus szempontok figyelembevételével a lakás burkolatai, illetőleg a fürdő, mellékhelyiség és konyha beépítésre kerültek. A lakás bútorozott, így azonnal költözhető állapotban van.

Érdeklődés esetén kérjük, hogy írjon az [email protected] e-mail címre. Az ügyvédi munkadíjat teljes egészében a beruházó vállalja megfizetni.

Épületek, parkolás:
A társasházban élők egyszerre élvezhetik a csendes kis utca nyugalmát, és a belváros közelségével járó lehetőségeket. A belváros, az egyetem és az ipari park autóval, illetőleg tömegközlekedéssel is egyszerűen és gyorsan megközelíthető.

A társasház „A” és „B” épületből áll. Az „A” épületben 18 lakás, míg a „B” épületben 7 lakás épül, magas szintű műszaki tartalommal. Lamellás, automata külső árnyékolók kerültek beépítésre. A lépcsőházakban lift szolgálja a lakók kényelmét. A lakások AA+ energetikai besorolásúak.

Az „A” épületben lévő lakások az értékesítési alaprajzokon A-tól G-ig vannak számozva, míg a „B” épület lakásai „H” megjelöléssel szerepelnek az értékesítési alaprajzokon. Az "A" épülethez tartozó 5 darab (terveken C-D-E-F-G jelöléssel ellátott), belső kétszintes lakáshoz tartozó, kerítéssel leválasztott, kizárólagos használatú kert vételárát a lakás teljes vételára tartalmazza.

A mélygarázsban 28 darab garázsbeálló, míg az udvaron 10 darab felszíni gépkocsibeálló kerül kialakításra. Az épületekben ezen felül tárolók, illetőleg a B épületben tovább 4 darab önálló garázs kerül kialakításra.

A közös területeken automata locsolórendszer kerül kialakításra a növények gondozása végett.

A lakók biztonsága érdekében kamerarendszer kerül beépítésre a társasház közös tulajdonba tartozó területén.

Lakások:

Az „okos lakás” megoldás lehetővé teszi a hűtés-fűtés, a redőnyök távoli szabályozását. A lakásokba a beköltözés elött nagy sebességű internet kapcsolat kerül kiépítésre. A lakások a vevő által kiválasztott burkolatokkal kerülnek kialakításra.

Fűtési-hűtési rendszer:

Az épületek fűtését-hűtését és meleg víz ellátását alacsony üzemeltetési költségű, a jelenleg elérhető legmodernebb talajszondás hőszivattyús energiatermelő berendezés biztosítja.

Hitel és biztosítás:

A hatályban lévő állami támogatások mindegyike felhasználható, melynek adminisztrációjában segítünk. Ügyintézőinknél közvetlenül és gyorsan tudnak intézkedni, ajánlatot kérni.
Sopron Ősz utca 7.