Kapcsolat

Magnólia Társasház

Debrecen Erzsébet utca 17/B.

Tervezett átadás

2025. I. negyedév

Ár

66,3-185,5 M Ft

Alapterület

49-118 m²

Szobaszám

1 szoba

Összes lakás

23 db

Találd meg a neked való lakástípust!

-
millió Ft
-
m2
-
szoba
-
emelet
Csak az elérhető lakásokat szeretném látni
Találatok száma: 16 db lakás
Keresési feltételek törlése
Rendezés
 

Találatok betöltése...

Debrecen Erzsébet utca 17/B.

Ismerd meg jobban
a lakóparkot

Project Leírás

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Mester Építő Kft.
+36 20 444 +36 20 444 2005
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre

A beruházó

Mester-Építő Kft.

A Mester-Építő Kft. 2006-ban alakult, a közel 20 évig fennálló Mester-Nívó Kft. tapasztalatát és tudását megörökölve. A tulajdonosi körnek, a munkatársaink elhivatottságának, valamint a több éves közös és összeszokott munkának köszönhetően komoly eredményeket mutathatunk fel.
Társaságunk sokoldalúságát jellemzi, hogy az ipari és egyéb beruházásokban (mint a gyárüzem, irodaház, illetve szociális jellegű épületek) is szerepet vállalunk fővállalkozóként, generál kivitelezőként, fő profilunk mellett, ami nem más, mint az ingatlanfejlesztés és építés. A magasépítés számos területét érintve gazdagodtunk az évek alatt, már meglévő épületek különböző és korszerű átalakításában és felújításában, figyelembe véve a vevői igényeket és a kor követelményeket.
A referenciáink mellett biztosítást jelent megrendelőink számára az „emberi oldal”. Kollégáink, akik több éve a Társaságunk csapatát erősítik és szakmai tudásukkal megalapozzák a Mester-Építő Kft. dinamikus fejlődését.
Az EN ISO 14001:2015; EN ISO 9001:2015 és a BS OHSAS 18001:2007 szabványok követelményei által előírtaknak megfelelően van szabályozva Társaságunk építőipari kivitelezés és ingatlanhasznosítás tevékenység körre vonatkozó folyamatai.
A hatékonyság növelése mellett, a rendszeres belső auditok, kollégáink folyamatos képzése és a vevő szolgálati tevékenységek szabályozása is fontos számunkra. Ezzel is növelve megrendelőink, partnereink, illetve vevőink elégedettségét.

Üzenet a hirdetőnek Telefonszám