Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Ezüstpart apartmanok

Siófok

Vízparti luxus a Balaton partján!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 538 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

63.06-124.65 M Ft

Alapterület

69–107 m2

Szobaszám

3–4 szoba

Összes lakás

59 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  BALATON House

  Cím: 1081 Budapest

  Telefonszám: +36 30 538 megnézem +36 30 664 megnézem

  Lévai László
  Lévai László

  Projektmanager

  +36 30 664 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az 59 lakásos társasház közvetlenül a Balaton partján, a tóra merőlegesen kerül megépítésre, így biztosítva a remek panorámát a lakások szinte mindegyikéhez. A négy különálló épületrészt részben nyitott folyosók kötik össze, melyeken mindegyik lakóegységből megközelíthetővé válik a 8 személyes lift, illetve a szintenként elhelyezett tárolók. Az ötödik emeleten exkluzív tetőteraszok kerülnek kiépítésre, melyeket lépcsőn lehet megközelíteni. Ezen teraszok kialakításánál fontos szempont volt a privát szféra megőrzése, illetve, hogy tulajdonosaik maximális kényelemben élvezhessék a lenyűgöző kilátást – a víz- és áramvételi lehetőségnek köszönhetően egész nap élvezhetjük saját rooftop bárunkat.

  A projekt nem titkolt célja egy olyan igényes vevőkör kiszolgálása, akik a remek helyszín mellett elvárják a legmodernebb műszaki megoldásokat. Ezen igény kielégítésére a beruházó többek között biztosítja a magas minőségű választható belső hideg- és melegburkolatokat, kiváló hő- és hangszigetelést a lakások külső és elválasztó falain egyaránt, illetve a födémekbe helyezett hanggátló lemezt a függőleges hang terjedésének megakadályozására.

  A lakások egyedi merőórával felszerelve kerülnek átadásra, minden lakás melegvízellátásáról a zuhanyzós fürdőben elhelyezett 100 literes villanybojler gondoskodik. Téli hidegben a fűtést, nyári melegben pedig a hűtést korszerű LG típusú hőszivattyús rendszer biztosítja, melynek nagy előnye az energiatakarékos üzemeltetés mellett az, hogy a levegő zajmentes keringtetése mellett át is szűri azt, így mentesítve a portól a lakóegységeket. Ez nem csupán a szobák tisztán tartását segíti, de az allergiás tünetek enyhítésére is szolgál.

  Az épület utca felőli oldalán kerül megépítésre a 78 beállós felszíni parkoló, továbbá a déli irányú napsütést egész évben kihasználó 4×10 méteres medence, mely alacsonyabb hőmérséklet mellett is használható – fűtése hőszivattyús rendszerrel történik.

  Foglalja le most álmai nyaralóját, hogy egész évben élvezhesse a páratlan kilátást.

  A környék

  Siófokon, a Balaton- leghangulatosabb részén, a kedvelt Ezüstparton gondos és alapos tervező munka eredményeként kerül megvalósításra ez közvetlen vízparti lakópark. A tervezés során fontos tényező volt, hogy a leendő lakók számára Siófok igazi balatoni atmoszféráját megőrizzék. A lakópark második otthont kínál a Balaton szerelmeseinek, ahol akár egész évben élvezhetik a korszerű apartmanok kényelmét – csodás Balatoni panorámával.