Kapcsolat

3 szoba Kertkapcsolattal, Dream-Home Irsai Lakópark

Energiatakarékos otthonok
Kecskemét

Dream-Home Irsai Lakópark

Kecskemét
Energiatakarékos otthonok

Tervezett átadás

2024. IV. negyedév

Ár

70,10 M Ft

Alapterület

109 m²

Szobaszám

3

Ház adatai

típus önálló
szobák száma 3 szoba
ár 70,10 M Ft
alapterület 109 m²
kertkapcsolat igen
tetőtér nem tetőtéri
erkély 24 m²
telekterület 550 m²
tájolás dél-kelet
kilátás udvari
fürdőszoba és wc egyben
belső két szintes nem
komfort összkomfortos
akadálymentesített nem
hirdetés belső azonosító B

Épület adatai

lift nincs
fűtés típusa hőszivattyú
akadálymentesített nem

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa teremgarázs hely
parkolóhely használata benne van az árban
parkolóhely típusa udvari beálló
parkolóhely használata benne van az árban

Hirdetés leírás

Költözzön Ön is az Irsai Lakóparkba!

A Dream-Home Irsai Lakópark egy már szépen kiépült, új házakkal beépített területen található, így megspórolja azt a néhány évet amellyel egy új lakópark kialakításakor számolni kell. Házaink olyan Zöld Otthonok, melyeket úgy terveztük, hogy minimális rezsi költségből fenntarthatóak legyenek, napelemmel és igény esetén hőszivattyúval is ellátjuk. Élvezze a kialakult környezet előnyeit, kösse le új házát még ma!

Letisztult napelemes 109 nm-es ház az Irsai Lakóparkban eladó!

A letisztult Dream-Home “Eco” 109,18 nm-es, gazdaságos, minden tájba remekül illeszkedő ház 550 nm telken várja első tulajdonosát!
Ez a ház ideális azoknak akiknek nem csak a remek elrendezés, de a ház minél gazdaságosabb fenntartása is fontos szempont. Az egyszerű szerkezet a bevált megoldásokkal kombinálva ergonómiai- és használati kényelmet biztosít. A ház letisztult építészeti vonalainak köszönhetően minden környezetbe remekül illeszkedik. Az ingatlan egyediségét és remek használhatóságát a részben fedett terasz is fokozza.

A ház bruttó 109,18 nm melyhez egy 6 nm-es fedett-és egy 18 nm-es fedetlen terasz is tartozik. A nappali + 2 hálós, garázsos otthonhoz egy a 2023-as energetikai szabványoknak megfelelő 3 kw-os napelem is tartozik, mely benne foglaltatik a ház árában!
A házat Kecskemét egyik legújabb, igen kedvelt lakóparkjába, az Irsai lakóparkba álmodtuk meg, mely Katonatelepen található. Remek infrastruktúra, jó óvoda, iskola, sportpálya található a közelben, s a belvárosból busszal könnyen megközelíthető. A lakóparkban közel 100 lakóegység kerül kialakításra, egy csodás, fákkal övezett területen.

A házat ajánljuk első lakás vásárlóknak, idősebbeknek, vagy 1-2 gyermekkel rendelkező családoknak, illetve pároknak vagy egyedülállóknak!
Miért költözne lakásba, ha lakás árán csodás környezetben nagy teraszos kertes ház is az Öné lehet??? Döntsön okosan, használja ki az utolsó lehetőségeket!

KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ!
Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a napelemeket melyek a 2023-as energetikai szabványnak megfelelnek. illetve tartalmazza a telek árát is!
Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!

Használja ki Ön is a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre!

Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!

Ház mérete: bruttó 109,18 nm
melyből a garázs 21,07 nm
+ 6 nm fedett és 18 nm fedetlen terasz
Szobák száma: Nappali + 2 háló
Telek: 550 nm

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Lévay Gergely

Projekt tulajdonos

+36 70 319 +36 70 319 0803
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Kecskemét Irsai Olivér utca