Kapcsolat

2 szoba Erkéllyel 3. emelet, BAM living - Újpest

simply smart
Újpesti lakótelep

BAM living - Újpest

Újpesti lakótelep
simply smart

Tervezett átadás

2026. IV. negyedév

Ár

54,83 M Ft

Alapterület

44 m²

Szobaszám

2

Emelet

3. emelet

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 2 szoba
ár 54,83 M Ft
alapterület 44 m²
emelet 3
erkély 5,27 m²
tájolás kelet
kilátás utcai
fürdőszoba és wc egyben
belső két szintes nem
komfort összkomfortos
akadálymentesített igen
hirdetés belső azonosító E307

Épület adatai

lift van
fűtés típusa mennyezeti hűtés-fűtés
akadálymentesített igen

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa teremgarázs hely
parkolóhely használata kötelező megvenni
parkolóhely ára 5.00M Ft

Hirdetés leírás

Budapest IV. kerület, Tavasz utca 4. - BAM living Újpest

Fedezd fel az early bird kedvezményt az egyedülálló simply smart rendszerű otthonokhoz a BAM living - Újpest lakóparkban! Ebben a lenyűgöző 146 lakásos társasházban most elérhetővé válik az otthon, amely a város egyik legfrekventáltabb metróvonalánál, az Újpest-központ szomszédságában épül.

Az ingatlanban a simply smart rendszer könnyed életteret biztosít. Ez a okosotthon rendszer nem csupán egy egyszerű alkalmazás, hanem egy olyan megoldás, amely a kaputól kezdve a kombinált hűtés-fűtési rendszeren át a redőnyök és világítás szabályozásáig egyszerű vezérlést kínál. A smart, extra és prémium lehetőségek közül mindenki megtalálhatja a lakásához leginkább passzoló felszereltséget.

A vételár akár 1 millió forint alatti négyzetméter árral is elérhető. A projekt leírása szerint a telek az István-, Munkásotthon-, Mártírok- és Tavasz utca négyesével körbe ölelt területen helyezkedik el. A társasházban az első ütemben, az E épületben kialakításra kerülő 33 lakást kínáljuk early bird kedvezménnyel, továbbá a -2. szinten mélygarázs és tároló is rendelkezésre áll a lakók kényelméért.

A lakások műszaki tartalma magas színvonalú, beleértve az AA energetikai tanúsítást, hanggátló téglafalakat, lépéshangszigetelő réteget és úsztatott aljzatbetont. A teraszkialakítás különös figyelmet kapott a hő- és vízszigetelés terén, és az ablakok, teraszajtók modern, légkamrás műanyagokból készülnek.

Az otthonok mennyezeti hűtő-fűtő rendszerrel és okosotthon rendszerbe integrálható elektromos redőnyökkel rendelkeznek. A BAM living - Újpest lakóparkban elérhető lakásokról és további információkról részletesen tájékozódhatsz a weboldalunkon. Ne maradj le erről az egyedülálló lehetőségről, ahol az otthon érzete a smart technológiával egészül ki!
Budapest 4. kerület Tavasz utca 4.