Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Zsinór 43

Budapest XIII. kerület, Angyalföld

Prémium minőségű okos otthon. Kiemelten magas műszaki felszereltséggel!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 280 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

46.47-93.3 M Ft

Alapterület

44–80 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

35 db

Akció

Kihagyhatatlan ajánlat!!!! Jelentős árkedvezmény minden lakásra, csak a Műszaki átadásig 2021. március 31.-ig. Éljen vele ne maradjon le róla! 

Tekintse meg a teljes lakás kínálatot.

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Jónás Sándor Rajmund

  Cím: 1043 Budapest Csányi László utca 26. Fszt .1.

  Telefonszám: +36 20 280 megnézem

  Jónás Sándor Rajmund
  Jónás Sándor Rajmund

  Értékesitési vezető

  +36 20 280 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A tervezett épület 1 pinceszint, földszint + 3 emeleti, egy tetőszinti kialakítású. A lakóépület alaprajzi tömege az utcákat követő L alak, igazodva a telek beépítési lehetőségeihez, valamint a közelmúlt fejlesztéseinek magasságához.

  A társasház 35 db lakása az 1 - 3. emeleteken + penthouse szinten (10-10-10-5) került elhelyezésre. A lakásokban szobaszám tekintetében, pedig 1-től 4 szobásig minden típus megtalálható benne.

  A lakásokban a fürdőszobák és a wc-helyiségek nagyobb része belső, homlokzati csatlakozás nélküli kialakításúak. Valamennyi lakásban a konyha a nappalival egy légtérben, annak bővületeként lett kialakítva oly módon, hogy a nappali alapterülete minden esetben eléri vagy meghaladja a 20 m2-t. A konyhák szabályozott légcseréjét hővisszanyerő szellőztető biztosítja.

  A lakóépület pinceszintjén és földszintjén található teremgarázsokban került elhelyezésre a 35 parkoló. Ebből a -1 szinti mélygarázsban 21 db került elhelyezésre, melyhez a lejutást a Szent László utcáról nyíló, épület alatt található rámpa biztosítja.

  A lakóépület földszintjén található a gyalogos bejáraton keresztül feltáruló lépcsőházi előtér, valamint a hulladéktárolók, a kerékpártárolók, gépészeti helyiségek, illetve egy 14 állásos teremgarázs is. A garázsba a Zsinór utca felől, egy behajtón keresztül biztosított a bejutás. Az előterek méretét alapvetően meghatározta a tervezési program, miszerint mesterséges elszívás nélkül kialakítandó előtér tűzvédelmi szempontból. 

  Az épületben való függőleges közlekedést 1 kétkarú lépcső és 1 db bútorszállításra alkalmas felvonó biztosítja. A folyosók természetes megvilágításának biztosítására a töréspontban egy átriumot terveztünk kialakítani, mely a tetőn üveg felülvilágítóval kerül kialakításra.

  A tervezett lakóépület minden szempontból megfelel a kerületi szabályzatban előírt beépítési paramétereknek.

  A környék

  A tervezési terület a Zsinór utcának a Szent László utca és a Fáy köz közé eső szakaszán található telek, közterületi csatlakozással a Zsinór utca és a Szent László utca felé is. A beépítési szabályozás értelmében a Zsinór utca felől és a Szent László utca felől is telekhatárra épül.

  A szomszéd utcákban igényes épületeket találunk. A Zsinór utca átellenes oldalán egy önkormányzati fejlesztésű, a tervezett épületnél egy szinttel nagyobb magasságú, igényesen megtervezett és kivitelezett épület található. A Zsinór utcai térfalat zártsorúan folytatja a tervezett épület. 

  A gyalogos beközlekedés a Szent László utca felőli járdáról történik, míg a gépkocsi megközelítés szét lett választva: a földszinti parkoló elérése a Zsinór utcából történik, míg a pinceszinti teremgarázst feltáró rámpa a Szent László utcáról nyílik. 

  A lakások összetétele a tervezési programnak megfelelően változatos. A területük felfelé növekszik. Nagyobb alapterületű lakásokat a sarkokon, illetve a penthouse szinten találunk, míg a kisebbek a belső udvarra tájoltak, vagy a köztes mezőkben helyezkednek el.