Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Viola lakópark

Márkó

Ahol otthonára lelhet

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 568 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2021. december

Ár

64.9-64.9 M Ft

Alapterület

118–118 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

16 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Galaxis - V Kft.

  Cím: 8000 Székesfehérvár Sasvári u. 16.

  Telefonszám: +36 20 568 megnézem

  Csordás Zoltán Márk
  Csordás Zoltán Márk

  Értékesítési vezető

  +36 20 568 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A 2975 m2 es telken található Viola lakópark, a terület délnyugati szélén, a kisebb társasházaknak kijelölt tömbben. Az öt házból álló lakópark egységes, kertvárosias arculata beleillik az erdőkkel és hegyekkel körülölelt csodálatos panorámájú környezetbe.
  A lakások nagy része délkeleti vagy délnyugati tájolású, nagyrészt panorámás fekvésű, és szinte minden lakáshoz tartozik egy kisebb kizárólagos használatú telekrész. Az emeleti lakások részére nagyobb alapterületű teraszok kerültek kialakításra. 
  A fejlesztési terület, kerítéssel körülzárt 16 lakásos lakópark, amelyben az egyes saját használatú kertrészek is leválasztásra kerülhetnek. A lakóparkban a lakásméretek úgy kerültek kialakításra, hogy minden igényt kielégítően tudjuk otthonokat kínálni leendő lakóink részére, így 47- és 95 m2 közötti méretben kerültek megtervezésre 2 ,3 és 4 szobás kialakítással, változatos alaprajzzal. A gépjárművek részére egyedi garázsokat vagy beállókat tudunk biztosítani korlátozott számban.
  A tégla építésű társasházi épületben a lakás elválasztó falak hanggátló kialakítással készülnek, és a fűtés és melegvíz rendszerek ellátása korszerű, takarékos  egyedi- vagy központi hőszivattyúval kerülnek megvalósításra. A víz és áramfogyasztás mérése lakásonként külön mérőórával történik.       Az I. ütemben az A és B épület készül melyekben 2 szintes ikerházi jellegű nagyobb méretű lakások találhatóak saját kizárólagos használatú telekrésszel , valamint készül még egy 4 lakásos épület 2 db földszinti és 2 db emeleti 1 szintes lakással. I. ütem várható átadás 2021 december 20-tól. A II. ütem építése 10 lakással 2021 nyarán kezdődik a 2. ütem és várható átadása 2022 június 30.

   

  A környék

  Cégünk legújabb beruházásban, a Veszprém kertvárosában Márkón, saját ingatlanon készülő 16 lakásos lakóparkban kínáljuk, 46- és 95 m2 közötti lakásméretű, saját kertrészes ingatlanjainkat, 2021-2022-es átadással.  Márkó település Veszprém mellett található kertvárosias település, amelynek új parcellázású részén található legújabb beruházásunk az 5 épületben elhelyezett 16 lakásból Viola Lakópark. A lakóparkban otthonokat kínálunk azok számára akik Veszprémhez közel de mégis kertvárosias  nyugalomban, zöldövezetben szeretnék élni életüket. Márkó a 8-as gyorsforgalmi  főúton keresztül könnyen megközelíthető gépjárművel, illetve gyakran közlekedő helyközi buszjárattal és vasúton is könnyen elérhető. A környező erdőkbe és hegyekre remek túrázási lehetőség nyílik és a közeljövőben megvalósuló Veszprém-Márkó-Bánd kerékpárút megépítésével a kerékpározás szerelmesei is könnyebben közlekedhetnek a települések között vagy akár Veszprémbe vagy a Balatonpartra. 

  A beruházó

  Bemutatkozás - Galaxis - V Kft.

  Építőipari fejlesztő és beruházó cég.