Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Rákóczi10 Lakópark

Körmend

Örökségünk, otthonunk

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 894 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2022. január

Ár

29.99-71.99 M Ft

Alapterület

62–128 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

35 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Gépész Zala Invest Kft.

  Cím: 8912 Nagypáli, 030/2 hrsz. I. emelet 7. irodahelység

  Telefonszám: +36 30 894 megnézem

  Kozma Kata
  Kozma Kata

  Értékesítő

  +36 30 894 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Rákóczi10 Lakópark Körmend belvárosában épül, magas minőségben és műszaki tartalommal. Mérnök csapatunk a lakópark tervezésekor a lakások élhetőségét, komfortját és az alacsony üzemeltetési költségét, a kivitelezés során a szakszerűséget és az időtállóságot tartotta szem előtt. A lakópark központi elhelyezkedése, illetve a fenti érvei miatt, a lakások kiváló lehetőséget nyújtanak befektetési céllal is.  

  A környék

  A Rákóczi10 Lakópark Körmend történelmi belváros szívében, néhány perc sétára található a Fő tértől. Élelmiszer bolt 50 méterre, Gyógyszertár 1 perc sétára, Posta 200 méterre, Önkormányzat 400 méterre, Óvoda, Iskola, Autóbusz- és vasútállomás 5-10 perc sétára található. 2021-től tehermentesítésre kerül a Rákóczi utca, így a környék nyugodt, kisvárosias légkört biztosít az ott lakók számára. A Lakópark belső udvara a kivitelezés során parkosításra kerül.

  Előnyök

  Kiváló elhelyezkedés, zárt udvar, mélygarázsi és felszíni parkolóhelyek, zárható tárolók, akadálymentesített* épület, erkélyes lakások, LEIER hanggátló falak, 15 cm homlokzati hőszigetelés,  OTIS lift, Internorm alumínium borítású nyílászárók, rejtett redőnytokok, opcionálisan választható motorosan vezérelt alumínium redőny és szúnyogháló, megújuló energia felhasználás egyedi méréssel, padló fűtés, Geberit, Uponor és Grohe gépészeti rendszerek, klíma vezetékek beépítésre kerülnek, klíma egységek opcionálisan választhatóak minden lakásban, épített zuhanyzók, Legrand elektromos szerelvények. A választható burkolatokat, ajtókat, gépészeti és elektromos szerelvényeket tartalmazzák az eladásra kínált lakások. CSOK kompatibilitás, lakások árai 5% Áfát és az ügyvédi költségeket is tartalmazzák. Értékesítés kizárólag az építtetőn keresztül történik! Amennyiben felkeltette érdeklődését a Rákóczi10 Lakópark, bővebb információért látogasson el honlapunkra, valamint az építkezés előrehaladásával kapcsolatos friss információkért tekintse meg facebook vagy instragram oldalunkat is.