Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Platanus Lakópark - Debrecen - A ütem

Debrecen

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 408 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2022. december

Ár

35.8-62.83 M Ft

Alapterület

43–81 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

324 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Aranypart Ingatlanfejlesztő Alap

  Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei körút 1.

  Telefonszám: +36 30 408 megnézem

  Kókai Katalin
  Kókai Katalin

  értékesítő

  +36 30 408 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Debrecen belvárosától mindössze pár percre a Mikepércsi, Leiningen és Monostorpály út találkozásánál gondos és alapos tervezői munka eredményeként kerül megvalósításra az első ütemben megépítésre kerülő 28 lakásos újépítésű társasházunk („A”).

  A modern stílusú, esztétikus homlokzat mögött harmonikus, napos otthonok várják Önt és családját. Az eladó házak alapterülete 42 és 80 m2 közötti, így mindenki megtalálhatja a maga számára optimális életteret. A társasház tetején korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőterasz kerül kialakításra, hogy a lehető legnagyobb privátszférát biztosítsák a tulajdonosainak.

  A lakáselválasztó falak fokozott hangszigetelésűek, az épület 15 cm vastag külső hőszigetelési rendszerrel lesz ellátva. A födémekben 4 cm vastag hő/hangszigetelő táblák akadályozzák meg a függőleges irányú hangterjedést. Az emeletek kényelmes megközelítését 13 személyes lift szolgálja ki. Nyílászáróink 3 rétegű üvegezéssel készülnek. A közös területeket, folyosókat, teraszokat I. osztályú szürke, fagyálló kőporcelán lapokkal burkoljuk. A lakások fűtését Távhő rendszer látja el a 2023-as év energia szabványainak megfelelően, mely kivételesen energiahatékony üzemeltetést tesz lehetővé.

  A környék

  A lakópark Debrecen dinamikusan fejlődő részén található. A Platanus lakópark akár autóval, akár tömegközlekedéssel, néhány perc alatt elérhető a városközpontból. A telek előtt közvetlenül több buszmegálló is található (4420,4430,4512, 44,47Y,49,18). A lakóparktól gyalogos távolságra megtalálható minden, amire szükségünk lehet: iskolák, óvodák, élelmiszerbolt és gyógyszertár. A Nagyállomás 10 perces sétatávolságra helyezkedik el.

  További információért keressen minket elérhetőségeinken!

  Előnyök

  Beruházóként elkötelezettek vagyunk a megújuló energia használatára, a környezettudatosságra, a jövő lakóparkjának a felépítésére. Így a Platanus Lakópark egyes lakásai megfelelnek a Zöld Otthon Program kedvezményes hitelének. Ezek a lakások, azon túl, hogy védik a környezetet, értékállóak, életminőség javulást hoznak lakóiknak, és az energiatakarékos megoldások miatt alacsony költségek mellett üzemeltethetőek. BB energetikai besorolásúak és maximum 90 kWh/m2/év primerenergia felhasználásúak.

   

  További információért keressen minket elérhetőségeinken