Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Pannónia Ház

Budapest XIII. kerület, Újlipótváros

ÚJ HÁZ, ÚJ OTTHONOK, ÚJLIPÓTVÁROSBAN

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 366 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

52.48-91.27 M Ft

Alapterület

43–80 m2

Szobaszám

2–5 szoba

Összes lakás

231 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  BHG Zrt.

  Cím: 1133 Budapest, Pannónia u. 77-79.

  Telefonszám: +36 20 366 megnézem

  Pannónia Ház
  Pannónia Ház

  Értékesítő

  +36 20 366 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Budapest XIII. kerületében, Újlipótvárosban, a Pannónia utcában, exkluzív környezetben épül a Pannónia Ház. Most Pest egyik legértékesebb részén megtalálhatja újépítésű, minden mai elvárást kielégítő, korszerű ingatlanát. Az épület magas építészeti színvonalát garantálja a mögötte álló, tőkeerős, hazai tulajdonú ingatlanfejlesztő csoport, mely a kerületben található Pozsonyi és Ipoly utca sarkán található Pozsonyi Ház építtetőjeként már bizonyított.

  A KICSITŐL A NAGYIG
  A közel 6 ezer négyzetméteres telken épülő Pannónia Házban 231 lakás kap helyet, melyekhez a házhoz tartozó teremgarázsban beállóhely választható. A napfényes, tágas, praktikus kialakítású lakások mérete 40 és 100 négyzetméter között lesz, így mindenki megtalálhatja az elvárásainak, igényeinek és élethelyzetének leginkább megfelelő otthont.

   

  A környék

  PÁRATLAN HELYEN
  Budapest XIII. kerületében, Újlipótvárosban, a Pannónia utcában, exkluzív környezetben épül a Pannónia Ház. A belvároshoz közeli elhelyezkedésnek köszönhetően a környéken a legmagasabb szintű szolgáltatások érhetők el, legyen szó akár vásárlásról, szórakozásról, kultúráról, oktatásról vagy egészségügyi intézményekről.

  A VÁROS SZÍVÉBEN
  A ház utca- és pinceszintjén teremgarázs várja autóját, biciklijét őrzött tárolóban teheti le, ha pedig tömegközlekedéssel indulna el, néhány perc sétával troli- és metrómegálló is elérhető, így ideális választás azok számára, akiknek egyaránt fontos a belváros közelsége és Újlipótváros páratlan varázsa, és az a kényelem és praktikum, amit csak egy modern tervezésű, újépítésű otthon kínálhat.

  Előnyök

  KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG
  Új lakásában korszerű hűtő-fűtő rendszer és gépészet biztosítja a kor elvárásainak megfelelő komfortot, a házon belüli közlekedést pedig három lépcsőház és dupla liftek szolgálják. A Pannónia Házban nyugalmát és biztonságát a nap 24 órájában működő biztonsági szolgálat és kamerarendszer őrzi.

  REMEK KILÁTÁS
  Az exkluzív, 8 emeletes épület nagy üvegfelületein keresztül csodálatos panoráma nyílik a budai hegyekre, a parkosított belső udvar nyugalmas zöld szigetet varázsol a lüktető nagyvárosba.

  BIZTOS HÁTTÉR
  Az épület minőségét a mögötte álló nagymúltú hazai tulajdonú befeketőcsoport garantálja, mely többek között a szintén a XIII. kerületben álló Pozsonyi Házat is építette.

  A beruházó

  Bemutatkozás - BHG Zrt.

  A Korall-Invest 2006 Ingatlanfejlesztési és Ingatlanforgalmazási Kft. a nagymúltú BHG csoporthoz tartozó ingatlanfejlesztő cég, amely kizárólagos tevékenységként a Pannónia Ház beruházás előkészítését és lebonyolítását végzi.

   

  A BHG-csoport jelentős referenciákkal bíró ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaság, ismertebb fejlesztéseink közé tartozik

  a Hattyúház (I. ker, Hattyú utca),

  a McDonald’s Gyáli úti központja,

  a BHG irodaházak a XI. kerület Hauszmann utcában,

  ahogyan a cégcsoport portfoliójába tartoznak vidéki Penny Market, áruházak, logisztikai ingatlanok is.

   

  A BHG-csoport egyik projektcége 2002-2005 évben a Gyermek- Ifjúsági és Sportminisztériummal összefogva valósította meg a mintegy 13 000 m2 alapterületű, az olimpiai mozgalom testületeinek is helyet adó Magyar Sport Háza beruházást.