Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Nap utca 22 Társasház

Budapest VIII. kerület, Józsefváros

NAP22 - A BELVÁROS NAPOS OLDALA

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 933 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2023. december

Ár

46-146 M Ft

Alapterület

41–117 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

38 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  CorvINN Ingatlan Kft.

  Cím: 1026 Budapest, Radna utca 2.

  Telefonszám: +36 30 933 megnézem

  Gaál Tibor
  Gaál Tibor

  értékesítős

  +36 30 933 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  KÖRNYEZETTUDATOS, ALACSONY ENERGIA IGÉNYŰ OKOS OTTHONOK

  A beruházó nagy hangsúlyt fektet a minőségi fenntartható és környezettudatos otthonok kialakítására. Az egyedi hőszivattyús hűtés-fűtés megoldásnak, illetve fokozott hőszigetelésnek köszönhetően a lakások energiaigénye minimális. Az épület megfelel a közel nulla energiaigényű épületek követelményeinek.

   

  KIS LAKÁSSZÁM – BARÁTSÁGOS KÖRNYEZET

  A kis lakásszámú társasházak barátságosabb, kellemesebb lakókörnyezetet biztosítanak. Ezt az érzést fokozza az előírtnál nagyobb zöldfelület kialakítása.

   

  PENTHOUSE – BELVÁROSI LUXUS

  Megengedhet magának egy kis luxust, de nem szeretne kiköltözni a belvárosból? Vásárolja meg a 7. emeleti egyedülálló ingatlanunkat! Hatalmas panorámás terasz és zöld kert, jakuzzi, szauna, csend és nyugalom a Belváros felett.

  A környék

  A LÜKTETŐ FŐVÁROS SZÍVÉBEN

  A környék elhelyezkedése, illetve nemzetközi megítélése minden szempontból kiemelkedő és keresett. Pár tíz méterre található a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány, amely Közép-Európa legnagyobb belvárosi városmegújító projektje. A 3-as metróvonal, a 4-6-os villamos, illetve a Corvin Pláza közelsége pedig garancia a kiváló infrastruktúrára és a kényelemre.

   

  DIÁKOKNAK IDEÁLIS

  Számos Egyetem, Főiskola séta-távolságban elérhető. A lüktető belváros, illetve a Corvin-sétány közelsége pedig számos kikapcsolódási lehetőséget kínál! A földszinten elektromos roller tároló és töltőállomás kerül kialakításra.

   

  Előnyök

  KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG

  A Belváros mindig is keresett célpontja volt a bérlőként lakást kereső magyar és külföldi diákok, fiatal párok, belvárosi életet kedvelő családok és a pályakezdők számára. A bérleti piac átalakulóban van, de ez a szegmens továbbra is felkapott maradt. Már a tervezésnél a bérbeadásra ideális 1,5 – 2 szobás lakások kerültek előtérbe.

   

  NHP ZÖLD OTTHON PROGRAM

  Az épület megfelel az NHP Zöld Otthon Program követelményeinek, így igényelhető a kedvezményes, 2,5%-os kamatozású hitel. Kiváló lehetőség, ne hagyja ki!

   

  CSOK - ÁFA – ILLETÉK-KEDVEZMÉNY

  A CSOK már egy gyermek után is igénybe vehető 40 nm feletti lakás esetén! Így jogosulttá válhat az ÁFA- és illeték-kedvezményre is. Ez több millió forint megtakarítást jelent még kisméretű lakások esetében is!

   

  A beruházó

  Bemutatkozás - CorvINN Ingatlan Kft.

  A CorvINN Ingatlan Kft.-t a Nap utca 22. beruházásra hozták létre. A cégcsoport elző társasháza szintén a VIII. kerületben, a Bródy Sándor utca 44. / Kőfaragó utca 13. szám alatt épült. A kivitelező mindkét projektnél a VIV Zrt.