Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Napsugár Resorts - Balatonlelle

Balatonlelle

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 777 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2023. június

Ár

44.99-74.99 M Ft

Alapterület

39–65 m2

Szobaszám

2–3 szoba

Összes lakás

27 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  P73 Ingatlan Project Kft.

  Cím: 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 10. fsz.

  Telefonszám: +36 70 777 megnézem

  Hegedűs Dóra
  Hegedűs Dóra

  értékesítési vezető

  +36 70 777 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Napsugár Resorts - Balatonlelle projektünk a település egyik leginkább kiépült részén, olyan exkluzív projektek tőszomszédságában valósul meg, mint a Napfény Resort és a Lelle Resort. A Honvéd utca 69-75. szám alatt található beruházásunk 4 ütemben, összesen 108 db apartmant foglal majd magába. A 27 lakásos társasházakban földszint + 2 lakószinten, 39-65 nm közötti lakásokat terveztünk, nappali + 1, illetve nappali + 2 hálószobás beosztással. Minden apartmanhoz tartozik erkély, valamint a földszintiek saját használatú kertrésszel rendelkeznek. Opcionálisan kültéri parkolóhelyek és tárolók vásárolhatók. Az apartmanok fűtési-hűtési rendszerét lakásonként kialakított önállóan mérhető, gazdaságos üzemeltetésű hőszivattyús rendszer látja el.

  A környék

  Balatonlelle a Balaton déli partjának egyik legnépszerűbb üdülővárosa, mediterrán hangulatú belvárosával és sétálóutcájával, illetve a platánfákkal szegélyezett sétányával, mely egészen a Balaton-partig visz. A társasház 1,5 kilométeres vonzáskörzetében szinte minden szolgáltatás elérhető, ami megkönnyíti a leendő tulajdonosok mindennapjait: Lidl, Aldi, Rossmann drogéria, számos étterem és nem utolsó sorban a Balaton egyik legszebb és legszínvonalasabb vitorláskikötője is.

  A Balaton legszebb és legtisztább szabadstrandjai Balatonlellén találhatóak. A város egyedülálló módon csaknem 4 kilométer hosszú, ingyenes partszakasszal rendelkezik és ebből az egyik, a lángosáról is híres Virág utcai strand, mely alig 200 méterre található beruházásunktól.

  Előnyök

  Kiváló befektetés

  A Napsugár Resorts - Balatonlelle tökéletes befektetés, hiszen a korábbi tendenciával ellentétben Budapestről a magyar tengerre tevődtek át a befektetési célú vásárlások. A balatoni régióban az ingatlan vásárlási kedv, nemhogy csökkent, hanem egyenesen emelkedett. A Balatonnál ma szó szerint minden kategóriában eladhatóak és bérbeadhatók az ingatlanok. Ideális választás a saját nyaralóra vágyóknak és a biztos befektetést keresőknek egyaránt.

  Könnyű megközelíthetőség

  Balatonlelle Budapestről kevesebb, mint másfél óra alatt elérhető az M7-es autópályán. A vasútállomás is csupán 1,5 kilométerre található a Honvéd utcától.

  A beruházó

  Bemutatkozás - P73 Ingatlan Project Kft.

  A Projekttársaság tulajdonosait közvetetten kettő magánszemély alkotja: Nagy Balázs és Perlaky Zsolt, akik ingatlanfejlesztőként 2001 óta építenek társasházakat Budapest különböző kerületeiben. Társasházaikat határidőre, kiváló minőségben adták át és a felvett beruházói hiteleket visszafizették. A tulajdonosok emellett a Palace Ingatlan Csoport alapítói, amely cég komplex szolgáltatásokat nyújtva 20 éve tevékenykedik a lakóingatlan piac számos területén és projektmenedzserként, illetve kizárólagos értékesítési partnerként több száz lakásos lakóparkok lebonyolítását és értékesítését végezte el az elmúlt 20 évben.