Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Mikes Liget

Budapest XI. kerület, Őrmező

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 519 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2022. szeptember

Ár

137.8-137.8 M Ft

Alapterület

107–107 m2

Szobaszám

2–5 szoba

Összes lakás

18 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Major Konstrukt Kft.

  Cím: 1113 Budapest, Csetneki u. 5.

  Telefonszám: +36 30 519 megnézem

  Majoros Ferenc
  Majoros Ferenc

  Beruházó

  +36 30 519 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A két tömbben tervezett 18 lakásos társasház 42 és 107 m2 közötti lakáskínálattal, a legkorszerűbb fűtési/hűtési és informatikai rendszerekkel, minőségi, környezetbarát anyagok felhasználásával épül.

   

  A háromemeletes épületekbe lifteket építünk be, a pinceszinten teremgarázs készül, opcionálisan elektromos autó töltési lehetőséggel.

   

  A lejtős telek adottságait kihasználva valamennyi lakás D-K-i, D-Ny-i tájolású, többségük a környező hegyekre néző panorámával.  A telek 65%-a zöldfelület, nemcsak látványkert, hanem használatra, pihenésre is alkalmas lesz. Minden lakáshoz tartozik legalább egy terasz, a földszinti lakások pedig saját kerthányaddal (21 m2-től 92 m2-ig) is rendelkeznek. A felső emeleteken kétszintes penthouseokat alakítottunk ki.

   

  Az épületekbe levegő/víz hőszivattyús mennyezet fűtés-hűtés rendszert, a fürdőkbe, WC-kbe, opcionálisan a lakás egyéb helyiségeibe is kérhető padlófűtést terveztünk, amely a fokozott hőszigeteléssel kiegészítve gazdaságos, környezetbarát megoldást nyújt a lakások fűtésére, hűtésére és melegvíz ellátására. Minden lakásban mennyezethűtés készül, amely a hagyományos klímaberendezéssel ellentétben egyenletes hőmérsékletet tart a levegő keringetése, huzat és zaj nélkül.

   

  A beépített okosotthon rendszerrel irányítható többek között a lakások helyiségenkénti fűtése, hűtése, opcionálisan az árnyékolás, világítás, valamint a kaputelefon és az előkészített riasztórendszer is integrálható.

  A környék

  A társasház Buda jelenleg legdinamikusabban fejlődő környékétől, a kelenföldi kereskedelmi, üzleti és közlekedési központtól sétatávolságra található Mikes Kelemen utcában épül.

  A forgalmas utak zajától elzárt, csendes zöldövezeti utca nyugodt lakókörnyezetet biztosít, ugyanakkor tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető. A kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkező környék színvonalát tovább emeli a közeljövőben átadásra kerülő Etele Plaza, a Budapest One irodaház és a hamarosan megépülő szuperkórház is.

  Előnyök

  Az alacsony beépítettség alternatívát jelent a zsúfolt lakóparki lakások kínálata mellett.

  Gazdaságosan üzemelő innovatív megoldások a hűtés-, fűtési rendszerben, valódi okosotthon funkciók.

  A magas minőség és felszereltség mellett elérhető ár

  A fejlődő környék előrevetíti az ingatlanok értéknövekedését

  A beruházó

  Bemutatkozás - Major Konstrukt Kft.

  A Major Konstrukt Kft. 2018-ban jött létre korszerű, hatékonyan működő, a mai igényeknek és műszaki elvárásoknak megfelelő, igényes lakóépületek és egyéb építési beruházások megvalósítására.  A tulajdonos, ügyvezető több évtizedes kivitelezési, beruházási tapasztalattal rendelkezik. Az évek során több mint 50.000 m2 lakópark és lakás, csaknem 10.000 m2 szálloda, iroda, és egyéb kereskedelmi, szolgáltató funkciójú épület és több mint 30.000 m2 egyéb létesítmény építését, felújítását irányította. Az évtizedek során kiépített széleskörű műszaki, gazdasági kapcsolatrendszer is biztosítja a beruházások zökkenőmentes lebonyolítását.