Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Margaret Terraces by HomeWork

Budapest II. kerület, Rózsadomb

Kozmopolita életstílus a Rózsadomb kapujában

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 239 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2023. október

Ár

103.2-205.5 M Ft

Alapterület

59–89 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

15 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Margaret Terraces

  Cím: 1024 Budapest Margit körút 19-21.

  Telefonszám: +36 70 239 megnézem

  Fine & Country – Városi Erika
  Fine & Country – Városi Erika

  Vezető Értékesítő

  +36 70 239 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Margit körút és a Rómer Flóris utca sarkán található műemléki iskolaépület rehabilitációjával, tereinek kibővítésével Buda egyik legizgalmasabb butique fejlesztése valósul meg a nemzetközi fejlesztő, a Codic Group tervei alapján.

  A főváros első iskolaépületeinek egyike a teljes homlokzati rekonstrukciójával, tereinek részleges átalakításával és bővítésével a mai igényeket kielégítő terekkel kombinálva kap a jelentőségének megfelelő új, komplex funkciót. A vegyes-funkciós fejlesztés keretein belül 3600 négyzetméter iroda, földszinti kávézó és bisztró valamint Margaret Terraces néven a legfelső szinteken 15 prémium apartman kerül kialakításra. A teljesen felújított park, a nyugodt belső kert és a zöldtető kombinációja újabb 1.300 m2 kellemes zöld környezetet teremt. A Margit körúton és a Rómer Flóris utca sarkán a jelenleginél nagyobb, 500 m2-es park és közösségi tér várja a lakókat.

  5 db apartman található a 3. emeleten, 10 apartman pedig a 4. emeleten, melyekhez tartozó kényelmes teraszok bővítik ki a lakóteret. Az apartmanok megközelítése a közösségi kertből vagy a Margit körút felől saját lobbin és lépcsőházon keresztül történik. A lépcsőházat teljes magasságban végigfutó, egyedi művészeti alkotás teszi különlegessé.

  A gondos tervezésnek köszönhetően egyedülállók, párok és családosok is megtalálják a számukra megfelelő ingatlant. A 40-90 m2 közötti prémium kategóriás otthonok a legújabb nemzetközi trendek szerinti belsőépítészeti tervek szerint kerülnek kialakításra, mely a díjnyertes Demeter Design Studio munkájaát dícséri.

  www.margaretterraces.hu  I   www.codic.eu

  A környék

  A Margaret Terraces Buda központjában, a Rózsadomb kapujában található.
   
  Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően a közelben található a mai modern, pezsgő nagyvárosi életformához. A vibráló városi környezet a pihenés és szórakozás, művészetek és a kultúra sokszínű lehetőségét kínálja.

  Néhány percen belül elérhetőek a főbb közlekedési csomópontok, a Mammut Bevásárló Központ számos kávézóval és több, mint 100.000 m2-en hazai és nemzetközi márkák üzleteivel, a Millenáris, Margit sziget, sportlétesítmények és színházak. A Margit hídon keresztül a Pesti oldalra érve a Pozsonyi utca elegáns éttermek sorát kínálja.

  Előnyök

  Elegáns budai környezetben, ugyanakkor kiváló közlekedési és szolgáltatási feltételeivel nemcsak otthonteremtésre, de értékálló befektetésként is kiemelkedő lehetőség.

  Különleges külső megjelenését, anyaghasználatát és várható piaci felértékelődését tekintve megfelelő választás a minőségi lakókörnyezetre vágyó vásárlók és befektetők számára egyaránt.

  Margit negyed néven fut a Margit körút fejlesztése, mely előreláthatólag igen pozitív hatással lesz a környék további gyorsütemű fejlődésére, amely várhatóan közép- és hosszútávon az ingatlanárak emelkedését fogja maga után vonni.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Margaret Terraces

  A budapesti központú Codic Hungary a Codic International tagvállalata.
  A Codic International 1970 óta foglalkozik ingatlanfejlesztéssel. Európa-szerte számos többfunkciós projekt – iroda, businesspark, bevásárlóközpont – fűződik a cégcsoporthoz.
  A Codic minden projektjét kiemelkedő építészeti koncepció, kiváló elhelyezkedés, átgondolt tervezés, magas szintű technológiai megoldások, valamint a fenntartható fejlesztés és a gondosan tervezett zöldkörnyezet melletti elköteleződés jellemzi.
  A Codic Magyarországon, Belgiumban, Luxemburgban, Franciaországban és Spanyolországban aktív. Körülbelül 1 millió négyzetméter ingatlant fejlesztett az elmúlt 15 évben.