Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Magdolna ház

Budapest VIII. kerület, Józsefváros - Magdolnanegyed

Belvárosi elhelyezkedés, külvárosi áron.

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 621 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

18.15-79.24 M Ft

Alapterület

22–68 m2

Szobaszám

2–5 szoba

Összes lakás

45 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  LGT Magdolna Kft.

  Cím: 1143. Budapest Zászlós utca 26-28.

  Telefonszám: +36 70 621 megnézem

  Magdolna Ház
  Magdolna Ház

  Értékesítés

  +36 70 621 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Cégünk jelenlegi beruházását Budapesten, a 8. kerület szívében, a főbb közlekedési útvonalakhoz közel, mégis csendes, nyugodt helyen valósítja meg a Magdolna utca 38. szám alatt.

  Társasház építési projektünk célja alacsony fenntartási költségű, élhető lakások kialakítása a lakásvásárlók számára elérhető áron.

  A 45 lakásos társasház tervezésénél fő szempont volt, hogy jó elosztású, világos belső terek jöjjenek létre, így olyan modern lakóterek valósulhatnak meg, melyek a mai elvárásoknak maximálisan megfelelnek. Vásárlóink többféle lehetőség közül választhatnak. Különböző méretű, elosztású, erkélyes vagy teraszos lakások is szerepelnek kínálatunkban.

  Az épület az átgondolt és körültekintő tervezésnek köszönhetően a lakások nagy üvegfelületekkel és háromrétegű nyílászárókkal rendelkeznek.

  A 45 lakásos társasházban 2-5 szobás, jó elosztású, világos, erkélyes, 40 m2-től induló lakások kaptak helyet, melyekhez opcionálisan parkoló is tartozik.

  A környék

  A Magdolna Ház elhelyezkedése a Lujza utca és a Magdolna utca sarkán a Teleki tér közelében található. Tömegközlekedés szempontjából kiváló, számos busz és vonalas közlekedési eszköz található a ház közvetlen közlében. Az M2-es metró 13 perc az M4-es metró 11 perc sétatávolságra található. A 300 méterre lévő teleki téri piac a bevásárlás gyors lebonyolítását teszi lehetővé. A közelben benzinkút, orvosi rendelő és kórház is található.

  Minden korosztály számára kiváló választás, akár diákoknak, a közelben lévő oktatási intézmények miatt, a belvárosi nyüzsgést kedvelőknek, családosoknak és befektetőknek is.

  Egyetemek a közelben:

  Óbudai Egyetem- Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar

  Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar

  Óbudai Egyetem- Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar

  Semmelweis Egyetem

  Eötvös Loránd Tudományegyetem

  Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kar

  Előnyök

  Egy épület felépítése az üres telektől indulva hosszú folyamat. A tervezői és kivitelezői munka sok munkatársunk több éves szakmai tapasztalatán alapul, ezáltal jól átgondolt, minőségi eredmény születik. A ház – központi megoldásainak köszönhetően – energiatakarékosan és környezettudatosan üzemel, mely a maximális komfortot költségtakarékosan biztosítja lakóinak. Az egyes életterek kialakítása is a magas minőség és a tudatosság jegyében történik. 

  A ház és a lakások számos extra előnye és ellenére a Magdolna Ház árai kedvezőbbek a környékbeli új építésű ingatlanok áraitól. Az építkezés 2019. májusában kezdődik, a várható átadás: 2020. IV. negyedév. Az ingatlanok értékesítése az építkezéssel egy időben megkezdődik.

  A beruházó

  Bemutatkozás - LGT Magdolna Kft.

  Kik vagyunk?
  Társaságunk, a Wesselton Kft. egy magyar tulajdonú, biztos tőkeháttérrel rendelkező, ingatlanok fejlesztésére specializálódott cég. Cégünk 1999. óta, 20 éve van jelen a magyar ingatlanpiacon, ezalatt több, mint 850 lakás kivitelezésével foglalkoztunk Budapesten és Ausztriában is egyaránt

  Nevünkhöz kapcsolódik számtalan beruházás mellett többek között a Loft Astoria és a Wesselton Rooftop Projekt. // www.wesselton.hu


  Miben hiszünk?
  Tudatosság
  A Wesselton Kft. filozófiája, hogy átgondolt tervezéssel, innovatív és bevált megoldások alkalmazásával jobb minőségű, értékállóbb és olcsóbban fenntartható épületek hozhatók létre – ezáltal pedig magasabb komfort biztosítható a lakók számára. A minőség tehát megtérül.

  Új szemlélet
  Az innovatív ingatlanberuházó cég egy olyan új szemléletet kíván elterjeszteni, amely jó példákon keresztül világít rá, hogy miért fontos a környezettudatosság, milyen előnyök származnak belőle, és milyen értékeket érdemes keresni egy lakóépületben.

  Elégedettség
  A Wesselton Kft. beruházóként és kivitelezőként egyszerre, teljes szakértelmet, odafigyelést és biztonságot nyújtva vállal teljes körű garanciát.  Számunkra fontos az elégedettség, így igyekszünk a legjobb szakemberekkel dolgozni és igényesen tervezett, megépített élettereket kialakítani, ahol a lakók nyugodtan, biztonságban és boldogan élhetnek.