Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Madárdomb Residence

Budapest XVII. kerület, Madárdomb

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 640 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2022. december

Ár

47.9-119.9 M Ft

Alapterület

42–109 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

55 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  HILL BIRD Kft.

  Cím: 1173 Budapest, Borsó utca 66.

  Telefonszám: +36 30 640 megnézem

  Légrádi György Attila
  Légrádi György Attila

  Értékesítési vezető

  +36 30 640 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az 55 lakásból, 3 üzletből és 7 irodából álló épület a kertvárosban valósul meg a Borsó utca 66. szám alatt. A telek területe 4555 nm, melyen szabadon álló szinteltolásos, 4 tagolású, dilatált épületegyüttest alakítunk ki. A teremgarázsban biztosítunk 72 db parkolóhelyet, melyből egy egész sort adunk át elektromos töltés előkészítéssel. A beépítési lehetőségeket figyelembe véve az épület a Borsó és a Csicsörke utca felől földszint + 3 szintes, míg a másik oldalon a családi házak intimitását megtartva földszint + 2 szintes tömegre tagolható.
  A főbejárat pergolás árnyékolóval védett személyi bejárót és a mélygarázsba közvetlen le-, és feljárókat kap, külön az érkező és külön az induló irányba. A 3 üzlet utcafrontos, a Borsó és a Csicsörke utca irányába tekintenek, megközelíteni azokat az előkerten keresztül lehet, külön feljárókkal és burkolt, széles előterekkel várja majd a vendégeit. A közterületen a telek szélén a Borsó utca vonalán parkolóhelyeket alakítunk ki a vásárlók számára, hogy az üzletek kényelmesen megközelíthetőek legyenek.

  A tervezés és a majdani kialakítás során elsődleges célunk volt, hogy lakásaink változatos elrendezésével széles rétegben kiszolgálhassuk az ingatlanpiac szereplőit. Ennek köszönhetően számos lakásunk két, akár három front felé is tekint és minden lakásunk erkélyes, teraszos vagy kertkapcsolatos, illetve ezek kombinációja. A földszinti lakásainkhoz kizárólagos használatú saját kerteket kínálunk nagy teraszokkal, míg minden emeleten elérhetőek lesznek a kisebb, nagyobb akár hatalmas teraszokkal kialakított lakások is. A 3 külön lépcsőházban 3 lift áll majd rendelkezésre, hogy mindenki a lakásához legközelebbit használhassa, ezek a mélygarázs és a zárószintek között közlekednek. Közös használatú kertet is rendelkezésre bocsátunk a lakóközösség számára. 
  Fontos volt továbbá, hogy zárható kerékpártárolónk legyen a földszinten. A garázsszinten és a lakószintek között pedig kialakítottuk az elengedhetetlen tárolókat, melyeket vevőink megvásárolhatnak lakásaik mellé. 
  Kiemelten kerestük a legoptimálisabb megoldást az alternatív energia felhasználására az épület üzemeltetéséhez, mely végül a meleg víz előállításáért fog felelni levegő-víz rendszerű hőcserélők segítségével. A számos megvásárolható tároló mellett összesen 13 db parkolóhely mögött zárható tárolót terveztünk, ezeket a parkolóhelyeket a praktikumuk miatt egyben adjuk a tárolókkal.

  A környék

  A madárdombi környezet kiemelt családi házas, kertvárosi zöldövezet, mégis számos szolgáltatás és bevásárlási lehetőség érhető el percek alatt, köszönhetően a Pesti út vonzáskörzetének. A családosok és az idősebb korosztály is nyugalomban élheti a mindennapjaikat, köszönhetően a nyugodt mellékutcáknak, legyen szó akár egy kiadós sétáról vagy sportolásról a tetszetős családi házak és gondozott utcafrontjaik között. 

  Előnyök

  Elképzelésünk szerint a kerületre eddig nem jellemző modern épületegyüttest alakítunk ki, amely a szinteltolásával tökéletesen illeszkedik a már kialakult településképbe és szemet gyönyörködtető ékköve lesz a Madárdombnak. Lakásaink hiánypótló otthonokként jelennek meg ezen a szűk piaci területen, legyen akár befektetés, akár lakhatás a vásárlás célja. A kisgyermekeseknek kiváló a nyugodt kertvárosiassága miatt, de pár perc alatt elérhető a Pesti út és a tömegközlekedés. Szemben óvoda található, ugyancsak a közelben 2 gyógyszertár, a mögöttünk lévő utcában uszoda, mindemellett számos kiskereskedés is található sétatávolságon belül. A lakópark Borsó utca vonalán kialakított 3 utcafontos üzletében a vállalkozást indító vevőink megjelennek legalább 3 különféle változatos szolgáltatással. 

  A lakás belső kialakításában segítünk, az alaprajz változtatása bizonyos mértékben lehetséges.
  Felár, árajánlat ellenében kérhető:
  - elektromos redőny
  - padlófűtés
  - álmennyezet, beépített világítás
  - extra elektromos kiállások
  - épített zuhany
  - illetve előre egyeztetett igények 

  A jövőre gondolva a mélygarázsban korlátozott számban elektromos töltési lehetőséggel előkészített parkolóhelyeket biztosítunk.
  Jogilag teljesen előkészítve, bejegyzetten a társasház-alapítás előzetes tényével vevőink alapító okirattal, már albetétszámra szerződnek, lakásukat pedig kulcsrakészen vehetik át egyedi igényeik alapján kialakítva. Természetesen a hosszú évek során velünk együtt dolgozó partnereinket is szívesen ajánljuk a belső elrendezés kialakításában, asztalos, lakberendező, hitelügyintéző, redőny/szúnyogháló, klíma tanácsadás…stb.

  Bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézést, CSOK és Babaváró tanácsadást biztosítunk lakásuk megvásárlásához szükség esetén.
  Néhány kiemelt műszaki információ, hogy otthonában a kényelem és biztonság érzése legyen a fő szempont:
  - 15 cm vastag Dryvit homlokzati hőszigetelés
  - tégla belső válaszfalak (Leier 10-es)
  - lépcsőház-, és lakáselválasztó falak SILKA 25-ös piacvezető hanggátló akusztikus tégla
  - kopogó hangok elleni védelem az úsztatott réteg mentén, dilatálás
  - monolit vb födémek rezgéscsillapító szigeteléssel
  - tripla üvegezésű hő-, és hangszigetelt nyílászárók