Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Izzó Garden 2

Budapest IV. kerület, Megyer

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 369 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2022. június

Ár

39.9-71.9 M Ft

Alapterület

36–73 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

87 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Borsos Apartmanház Kft

  Cím: 2120 Dunakeszi, Rákóczi út 122.

  Telefonszám: +36 70 369 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Budapest IV. kerületében, csendes, fás, zöld környezetben, igazi kertvárosi övezetben építjük legújabb lakóparkunk 2. ütemét melyet az Izzó Garden 2. névre kereszteltünk. A névválasztás nem véletlen, az Izzó utca – Káposztásmegyeri út és a Fénycső utca találkozásánál (több ezer négyzetméternyi telken) idén elkészült a projekt első üteme, az Izzó Garden.

  A Garden 2 más lesz mint az eddigiek. Olyan amilyen a kerületben úttörőnek számit, olyan mely minőségben, energiafelhasználásban messze meghaladja a jelenleg futó projekteket.

   

  A most épülő lakópark a modern városi élethez igazodó építészeti stílust képviselve kínál magas minőséget, értékállóságot és kiváló befektetési lehetőséget úgy, hogy figyel arra, hogy a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja maga után. A teljes ház hűtés-fűtés rendszere megújuló energiaforrásból táplálkozik. (lásd bővebben: fűtés leírás)

  A 87 lakásos épület ( A+B+C szárny ) tudatos tervezés eredménye, ahol figyelembe vettük a vevői igényeket, mint például a jó elosztás, élhető méretű lakások és a hozzájuk tartozó, nagy méretű, napfényben úszó  teraszok, a földszinti lakásoknál saját kertrészek.

   

  A társasház vasbeton monolit szerkezetű lesz, 30 cm-es Porotherm téglából álló külső kitöltőfalakkal, 15 cm-es dryvit szigeteléssel. A lakások fűtését/hűtését:  WAVIN felület hűtés- és fűtési rendszer biztosítja. Minden lakás egyedi hőmennyiség mérőkkel, vízórával, illetve elektromos mérőórával felszerelt. A nyílászárók is megfelelnek a kor követelményeinek, hő, illetve - hangszigeteléssel is rendelkeznek.

   

  Az ingatlan egyedi ízlés szerint alakítható (lásd belső műszaki tartalom); szabadon választhatók a szaniterek, hideg/meleg burkolatok, beltéri ajtók, falszínek.

  Lakáskínálatunk széles palettájából egyedülállók, párok, családok, befektetők, fiatalok és idősebbek egyaránt számtalan lehetőség közül választhatnak az alábbi lakástípusokból:

  Stúdiólakás:  35 nm (plusz terasz vagy kert)

  Nappali + 1 szoba: 48 nm-től 56 nm-ig (plusz terasz vagy kert)

  Nappali + 2 szoba: 61 nm-től 74 nm-ig (plusz terasz vagy kert)

  Nappali + 3 szoba: 85 nm-től 110 nm-ig (plusz terasz vagy kert)

   

  Az ingatlanok 500.000 Ft-tal leköthetők. A vételár további részleteinek kifizetése egyénenként változó. /Attól függ, hogy hitelből vagy önerőből történik-e a vételár kiegyenlítése./

   

  Az építkezés folyamatban, a lakások leköthetőek, akár banki finanszírozással is.

   

  Átadás: 2022 II. negyedév

   

  Épület:    

  Tervezőink gondos munkájának köszönhetően született meg a Izzó Garden 2. Legfőbb célunk az volt, hogy a modern életstílust ötvözzük az otthonos, családias hangulattal. A jogerős építési engedéllyel rendelkező 87 lakásnak otthont adó lakópark a lehető legszéleskörűbb igényeknek próbál megfelelni. A lakáskínálat sokrétű palettáját egyaránt képezik 35 négyzetméteres stúdiólakások, a leginkább közkedvelt nappali plusz egyszobás lakások 55-70 négyzetméteresek, a nappali plusz kettő vagy három szobás akár két terasszal rendelkező luxus lakások is. A pinceszinten elhelyezkedő teremgarázs 59 autó számára biztosít védett, biztonságos parkolóhelyeket 3 méretben, ezenfelül különböző méretű tárolóhelyiségekkel és zárt, udvari, felszíni beállókkal igyekszünk még komfortosabbá tenni új lakóink életét. Lehetőségeinkhez mérten, a telek központi részét egy gyönyörűen parkosított zöld övezet fogja uralni.

   

  A környék

  A dinamikusan fejlődő, és folyamatosan újuló Újpest- Káposztásmegyeri része a nyugalom szigetét képviseli a 4. kerület egyik legkeresettebb részén.

  Legnagyobb előnye, hogy egyszerre élvezhetjük a nyugodt, csendes környezetet, és az élettel teli város pezsgő forgatagát. Percek alatt elérhető a tömegközlekedési lehetőségek többsége, melyek a nap minden szakaszában rendelkezésünkre állnak Közeli iskolák, óvodák, egészségügyi ellátás, szupermarketek, és szórakozási lehetőségek teszik komfortosabbá életünket az Izzó Garden 2 lakóparkban.

  Előnyök

  Energiatakarékos kivitelezés

  Jó infrastruktúra

  Számos tömegközlekedési lehetőség

  Több éves, stabil múlttal rendelkező beruházó

  Minőségi anyagfelhasználás

  Színvonalas tervezés

  Rugalmas, kedvező fizetési ütemezés

  Saját ízlésre szabható lakások

  Belső kert kialakítása

  A beruházó

  Bemutatkozás - Borsos Apartmanház Kft

  Évek óta jól működő, számtalan referenciával rendelkező, tőkeerős beruházó.