Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Pesti Ház - Ferdinánd Garden

Budapest XIII. kerület, Angyalföld

ÚJ ÉPÍTÉSŰ PRÉMIUM LAKÁSOK A NYUGATI PÁLYAUDVARTÓL CSAK NÉHÁNY PERCRE, A XIII. KERÜLETBEN

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 700 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2024. március

Ár

43.04-147.32 M Ft

Alapterület

41–121 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

223 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Pesti Házak Zrt.

  Cím: 1097 Budapest Ferenc tér 2-3. 6. emelet

  Telefonszám: +36 1 700 megnézem

  Ambrus Edina
  Ambrus Edina

  Értékesítő

  +36 70 431 megnézem

  Dömötör Viktor
  Dömötör Viktor

  Értékesítő

  +36 70 312 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  "A ház a tisztán szerkesztett tömegformálásával és nagy zöld kertjeivel szerves része lesz a környék most kialakuló új városi szövetének. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy jó tájolású, tágas zöld terekre nyíló, világos és élhető lakásokat hozzunk létre.

  Az utcát a lakásokkal összekapcsoló belső közlekedőrendszer formálása a kezdetektől nagy hangsúlyt kapott. Az építészeti koncepció fontos része volt, hogy ezek a közös terek ne rejtve, sötét sarkokba szorítva biztosítsák a közlekedést, hanem tágas, világos tereikkel, tisztán szerkesztett rendszerükkel megjelenve segítsék a mozgást, és ezzel egyfajta átvezetést is biztosítsanak az utca zaja és a lakások privát, intim terei között.

  A letisztult homlokzatokon domináló világos vakolatot a játékosan mozgó perforált fém árnyékolók oldják. Ezek egy fajta hártyát képeznek az erkélyek külső síkjai mentén, erősítve így a lakások belső tereinek intimitását."

  A környék

  Az Pesti Ház - Ferdinánd Garden a XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén - a Városligettől és WestEnd-től pár perces sétára, a Szabolcs utcában található. Ha nyugodt, harmonikus környezetben, tágas belső kerttel rendelkező otthont szeretne a belvároshoz közel, a Pesti Ház - Ferdinánd Garden egy remek választás. Az itt lakók számára olyan élmények válhatnak a mindennapok részévé, mint egy kocogás a Városligetben, vagy egy kelleme séta a közeli Dunaparton! 

  Előnyök

  MIÉRT ÉRDEMES A PESTI HÁZ -FERDINÁND GARDEN-TVÁLASZTANIA?

   

  Mert közel lakhat mindenhez

  Ha szívesen lakna a belvároshoz közel, mert részese szeretne lenni a nyüzsgő városi életnek, akkor a Pesti Ház - Ferdinánd Garden társasházunk kitűnő választás. Vessen egy pillantást az alábbi térképre és győződjön meg róla személyesen is.

   

  Néhány percre a Nyugatitól, a tervezett Central Park közvetlen szomszédságában.

   

  24 órás recepció áll rendelkezésére

  Igyekszünk a házban lakók kényelmét minden szempontból biztosítani. Ezt a kényelmet szolgálja majd a házban kialakításra kerülő 24 órás portaszolgálat is.

   

  Tágas átrium teszi napfényessé a belső tereket

  A belső átriumot az utca felől egy üvegfal határolja, mely öt emeleten át végigfut az épület oldalán, így átengedi a természetes napfényt, mely világossá varázsolja az épület belső tereit, így a lift előtereket és a recepciót is. Ide tényleg öröm lesz hazajönni.

   

  Értékálló és biztonságos befektetés

  Az ingatlan biztonságos befektetés. Az ideális elhelyezkedésű ingatlanok pedig nemcsak értékállóak, de kiemelkedően magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

   

  Az előértékesítési szakaszban rendkívül kedvező áron juthat hozzá új lakásához, vásárlásával már az átadásig jelentős értéknövekedést realizálhat.