Zöld Liget Lakópark

Üllő

Üllő

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 277 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Zöld Liget Lakópark

Tervezett átadás

Átadva

Ár

26.9-30.9 M Ft

Alapterület

57–69 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

48 db

Akció

Az első 10 vevő konyhabútort kap ajándékba!

Zöld Liget Lakópark - Akció

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Báfer Bau Kft.

  Cím: 2363 Felsőpakony, 013/2

  Darula Izabella
  Darula Izabella

  Kapcsolattartó

  +36 30 277 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Üllő város dinamikus fejlődése,  a terület a megfelelő az általunk megálmodott tágas, levegős zöld környezetben elhelyezett, kis lakásszámú épületekből álló lakópark megépítésére. A lakóparknak szívünkhöz közelálló személyes vonatkozások miatt a Zöld Liget Lakópark nevet adtuk.

  Terveink szerint a legapróbb részletekben is minőségi korszerű kialakítást fogunk biztosítani. A lakópark zárt lekerített területen 6 épülettel, épületenként két lépcsőházban 15-16 hő és hangszigetelt lakással készül el. A lakásokhoz felszíni kocsi beálló vagy garázs és a lépcsőházak földszintjén elhelyezett zárt tároló tartozik.

  A lakások fűtését egyedi kondenzációs cirkó készülékkel fogjuk megoldani. Az első tíz szerződő konyhabútort kap ajándékba, melynek nem tartozéka a mosogatógép és a tűzhely.

  Minta alapján választható vagy hozott anyagból berendezett fürdőszoba és minőségi burkolattal kivitelezett helyiségek várják a beköltözőket.

  A lakások mindegyike rendelkezik legalább egy külön háló helyiséggel, külön WC-vel, éléskamrával és erkéllyel, a földszinten kerttel és terasszal.

  Egy-egy lépcsőházban szintenként kettő-négy lakás van, a házak között fásított, füvesített zöld területek, sétáló utak, pihenő részek, a gyerekeknek játszótér készül. A gépkocsi forgalom részére aszfaltos  beálló lesz.

  A környék

  A lakások Budapest dél-keleti agglomerációjában, Üllő városában találhatóak. Üllő az M4 számú főút mellett található, pár percre az M0 autópályától. Kedvelt környék, messze a város zajától, de mégis közel. Nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik, közelben van minden, óvoda, bölcsőde, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, sportolási lehetőség, autóval pár percre elérhető több bevásárló központ is.


  Közlekedés:
  Kiváló a közlekedés, a lakóparktól 10-15 percre található buszmegálló és a vasútállomás. 20-25 perc alatt elérhető a Kőbánya-Kispest metró és vasútállomás, 35-40 perc alatt pedig a Nyugati pályaudvar. A felújított úthálózaton pedig gyorsan megközelíthető Budapest, 15 perc autóval, 20 percre pedig a legtöbb kerülete elérhető, illetve az M0 segítségével a távolabbi városok.

  Előnyök

  Üllőn, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, ZÖLD LIGET LAKÓPARK lakásai már leköthetőek!! 

  Finanszírozás:
  CSOK , állami kamattámogatású lakáshitel és illetékkedvezmény igénybe vehető! Banki finanszírozással kapcsolatban kollégáink ingyenes tanácsadással állnak rendelkezésükre!

  Az első 10 vevő konyhabútort kap ajándékba!