1 szoba Terasszal földszint, Zala Springs Golf Resort

We found it, you discover it
Zalacsány

Zala Springs Golf Resort

Zalacsány
We found it, you discover it

Tervezett átadás

2017. IV. negyedév

Ár

91,71 M Ft

Alapterület

55 m²

Szobaszám

1

Emelet

földszint

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 1 szoba
ár 91,71 M Ft
alapterület 55 m²
emelet földszint
energetikai besorolás CC
kertkapcsolat nem
tetőtér nem tetőtéri
terasz 6 m²
tájolás kelet
kilátás udvari
fürdőszoba és wc egyben
belső két szintes nem
légkondícionáló igen
komfort összkomfortos
akadálymentesített igen
hirdetés belső azonosító A1-0-05

Épület adatai

lift van
tároló használata megvásárolható
fűtés típusa padlófűtés
akadálymentesített igen

Hirdetés leírás

A KÖRNYÉK
Az Európa-szerte értékes termálvizéről ismert Hévíztől mindössze 8 km-re, a közel 160 hektáros terület Zalacsány és Kehidakustány között található meg a festői környezetű Zalai-dombok ölelésében. Az épülő luxuskomplexum befektetésként és életvitelszerű tartózkodásra egyaránt a környék legjobb választása. A páratlan környezet kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt azoknak, akik egy csendes, békés, relaxáló környezetben szeretnének rövidebb vagy hosszabb távon élni. A megfelelő lokációs adottságnak köszönhetően számos kulturális, természeti, sportolási attrakció tárul elénk alig 1 órás autóúton belül. Közel vagyunk a Balatonhoz, de mégis távol a városok, a part zajos és zsúfolt közlekedésétől, életétől.

ELŐNYÖK
Az ingatlantípusaink között megtalálhatóak stúdióapartmanok, 1-2-3 hálószobás és penthouse lakások, továbbá hamarosan a luxus villák is elérhetővé válnak, amelyek kivételes lehetőséget nyújtanak egy gondtalan életstílus-befektetéshez, hiszen az ingatlanokat kulcsrakész állapotban, igény esetén akár bútorcsomag opcióval is át tudjuk adni. A stúdió és az egy-két hálószobás lakásaink többet nyújtanak, mint egy átlagos nyaraló: „ötcsillagos” környezet és szolgáltatások mellett egyedülálló életminőségbe való befektetést és hosszútávú visszabérlési garanciát biztosítanak Önnek!
Ha egy olyan problémamentes befektetést szeretne, ahol nem kell foglalkoznia semmi mással, csak kiválasztani a dátumot a nyaralásához, akkor megtalálta álmai otthonát.
Az A1 és A2-es épület földszinti és első emeleti lakásaira a vételárból számított 3 vagy 5%-os bérleti díj garanciát vállalunk, mint fix éves hozam számos egyéb juttatás mellett, mint például többéves golfklubtagság, többhetes itt tartózkodás és egész éves wellness használat. Emellett még alapszolgáltatásaink is 10%-os kedvezménnyel vehetőek igénybe, ezek közé a szálláshelyfoglalás, golfozás, étteremi vagy kávézóbeli fogyasztás, shopban való vásárlás vagy wellness kezelések igénybe vétele tartozik.
Ingatlantulajdonosként legyen Ön is részese Magyarországon az első luxus resort egyedülálló életének, amely a folyamatos fejlesztések révén, mint a preventív klinika, villapark, fürdőtó és a hotelkomplexum megépítése hozzájárul a jövőbeli értéknövekedéshez, egy kiegyensúlyozott életszínvonal és luxus életstílus kialakításához, mindenkori megéléséhez.
Ha feljebb szeretne lépni az életszínvonalának jelenlegi lépcsőfokáról, akkor jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg az általunk nyújtott befektetési lehetőségeket, keresse kollégánkat a részletek kapcsán.

Kérdésed van?
Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnel többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Baán Csenge
+36 20 230 +36 20 230 4490
Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre
Zalacsány Golf utca 1.