Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Wesselton Rooftop Project

Budapest XIV. kerület, Törökőr

Befektetés megfizethető áron

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 434 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Wesselton Rooftop Project

Tervezett átadás

Átadva

Ár

36.3-41.7 M Ft

Alapterület

44–47 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

34 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Wesselton Kft

  Cím: 1164 Budapest Felsőmalom út 20

  Telefonszám: +36 30 434 megnézem

  Rooftop Projekt
  Rooftop Projekt

  Értékesítés

  +36 70 621 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Rooftop Projekt keretében egy 34 lakásos, tetőteraszos társasház épül Zuglóban, a Zászlós utca 28. szám alatt, 2017 novemberétől.

  A modern és letisztult külsejű, AA energetikai besorolású lakóház minden szempontból megfelel a mai elvárásoknak. Az épület az átgondolt és körültekintő tervezésnek köszönhetően az erkélyes lakások nagy üvegfelületekkel és háromrétegű nyílászárókkal rendelkeznek. A praktikus élettereket jól koncepcionált belsőépítészeti megoldások jellemzik.

  A 34 lakásos társasházban 1,5-2 szobás, jó elosztású, világos, erkélyes, 40-50 m2-től induló lakások kaptak helyet, melyekhez opcionálisan parkoló is tartozik.

  A környék

  Zugló mindig jó választás azoknak, akik egyszerre szeretnék élvezni a belváros közelségét, illetve a környék nyújtotta zöldet és nyugalmat – mindezt megfizethető áron. A Zászlós utca elhelyezkedése kifejezetten előnyös: több, a belvároshoz is gyors elérést kínáló közlekedési lehetőség közelében, mégis teljesen elszigetelten a Hungária körút zajától, madárcsicsergős környezetben fekszik. Az új Puskás Ferenc Stadion épülésével a környék még gyorsabb fejlődésnek indult, így befektetési szempontból is kedvező választás a környéken ingatlant vásárolni.

  Miért válasszon minket?

  Ha közel a belvároshoz, de mégis zöld környezetben szeretne élni, a Rooftop jó választás. Zugló (XIV. kerület) nem véletlenül a pesti oldal legmagasabb presztízsű területe: a közkedvelt környéken minden megtalálható, amire csak szükség lehet. Kikapcsolódás, sportolás, ügyintézés, bevásárlás – ezt mind könnyedén intézheti a Zugló keleti részén fekvő Törökőr városrészben.
  A belváros is gyorsan megközelíthető: pár perc sétával elérhető a 2-es metró vagy az 1 és 1A villamos.

   

  Előnyök

  Új szemlélet

  A Rooftop Projekt mögött egy olyan innovatív koncepció áll, amely a lakhatás magas színvonalát fenntartható módon kívánja elérni. A ház – központi megoldásainak köszönhetően – energiatakarékosan és környezettudatosan üzemel, mely a maximális komfortot költségtakarékosan biztosítja lakóinak. Az egyes életterek kialakítása is a magas minőség és a tudatosság jegyében történik. 

  Mennyiért, mikor?

  A ház és a lakások számos extra előnye és ellenére a Rooftop Projekt árai nem térnek el a környékbeli új építésű ingatlanok áraitól. Az építkezés 2017. novemberében kezdődik, a várható átadás: 2019. első negyedév. Az ingatlanok értékesítése az építkezéssel egy időben megkezdődik.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Wesselton Kft

  Kik vagyunk ?

  A vállalkozás  elismert cég tapasztalataiból építkezik: több évtizedes építőipari tapasztalattal rendelkező egyik legnagyobb hazai építőipari fejlesztő, illetve kivitelező a piac elismert szereplőjévé vált az elmúlt két évtizedben.

  Miben hiszünk ?

  Tudatosság

  A Wesselton Kft. filozófiája, hogy átgondolt tervezéssel, innovatív és bevált megoldások alkalmazásával jobb minőségű, értékállóbb és olcsóbban fenntartható épületek hozhatók létre – ezáltal pedig magasabb komfort biztosítható a lakók számára. A minőség tehát megtérül.

  Új szemlélet

  Az innovatív ingatlanberuházó cég egy olyan új szemléletet kíván elterjeszteni, amely jó példákon keresztül világít rá, hogy miért fontos a környezettudatosság, milyen előnyök származnak belőle, és milyen értékeket érdemes keresni egy lakóépületben.

  A projektek valódi gazdával bírnak

  Egy beruházás nemcsak a számokról szól, és nemcsak az értékesítésig tart. A Wesselton Kft. beruházóként és kivitelezőként egyszerre, teljes szakértelmet, odafigyelést és biztonságot nyújtva vállal teljes körű garanciát. Épületeikre, lakásaikra nem mint „eladható négyzetméterekre” gondolnak, hanem olyan igényesen tervezett és megépített életterekre, ahol a lakók nyugodtan, biztonságban és boldogan élhetnek.