Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Vivaldi Lakópark

Gárdony

Éljen úgy, ahogy nyaralna is!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 368 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2021. október

Ár

33.61-63.89 M Ft

Alapterület

41–86 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

30 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Velence Development Kft.

  Cím: 1088 Budapest, Szentkirályi út 6. fszt.7.

  Telefonszám: +36 20 368 megnézem

  Végh Viktória
  Végh Viktória

  Ügyfél kapcsolattartó

  +36 20 368 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Csak a kiváló minőségű anyagok kerülnek felhasználásra annak érdekében, hogy a piacon elérhető legmagasabb színvonalat szolgáltassák a vevők számára. Az épület föld alatti szintjén vasbeton vázszerkezet van, amelyet kettős vízszigetelő réteggel láttak el.

  A földszinten és az első emeleten található apartmanok belső válaszfalai Albagipszből készülnek (olasz építőanyag), amelyek robosztusságot és magas szintű zajszigetelést biztosítanak, míg a tetőtér belső falai, az előírásoknak megfelelően négy réteg könnyű gipszkartonfalak. Végül, a tetőszerkezet fagerendákból készül, amelyeket BRAMAC tetőcserepek és fémlemezek borítanak.

  A környék

  Az épület a gárdonyi félszigeten helyezkedik el, a festői és elbűvölő Gárdonyban, melynek központja sétálva könnyedén elérhető és ahol megtalálható minden bevásárló- és vendéglátó egység, amely a kényelmet szolgálja (Spar, Penny Market, Aldi, Lidl, DM, bankfiókok, éttermek, kávézók). A vonatállomásról (10 perc séta az épülettől) minden fél órában indul vonat Székesfehérvárra (20 perces menetidővel) és Budapest központjába (35 perces menetidővel).

  Továbbá a Velencei-tó közelében számos kulturális és szabadidős látnivaló található: a Velencei Korzó és Strand, Pákozd-Sukorói arborétum és vadasparkilletve a Katonai emlékpark, a Bence-hegyi kilátó, a nem régkiépült bicikli út a tó körül, akárcsak a számos nyári és téli sportolási lehetőség (szörf,  vízisíelés, evezés, kajakozás, lézerharc és paintball pálya, stb.) és fesztiválok (Pálinka fesztivál, EFOTT zenei fesztivál).

  Előnyök

  -      Egyedi, természetközeli lokáció

  -    Sétálva könnyedén elérhető minden bevásárló-és vendéglátó egység, amely a kényelmet szolgálja (szupermarketek, bankfiók, éttermek, kávézók).

  -    Téli és nyári látnivalók a Velencei-tó körül (Velencei Korzó és Strand, Katonai emlékpark, Pákozd-Sukorói arborétum, fesztiválok)

  -   Székesfehérvár gyorsan megközelíthető vonattal, vagy autópályán (20 perc), akárcsak Budapest 35 perc alatt.

  -  Környezettudatos központi hőszivattyús hűtés-fűtés, egyedi mérőkkel és elketromos radiátorokkal.

  -  Passzív ház koncepció a kimagasló hatékonyságú japán napelemeknek köszönhetően (mely alacsony közös költséget tesz lehetővé a lakók számára)

  -    Kiváló minőségű lakás felszerelések (Grohe és Geberit fürdőszobai eszközök, Ariston boilerek, Kömmerling nyílászárók, spanyol és német burkolatok)

  -       Fedett és nyitott autóbeállók

  -       Privát tároló lehetőségek

  -   Tájépítész által tervezett nagyméretű közösségi kert (játszótérrel, virágokkal, fákkal, bokrokkal padokkal)

  A beruházó

  Bemutatkozás - Velence Development Kft.

  A Vivaldi Lakópark egy újépítésű társasházi projekt, amely a gárdonyi félszigeten helyezkedik el. A társasház 30 lakást foglal magában, változatos méretekkel (30 – 73 m2-ig) és elosztással (stúdió, 1-, 2- 3 hálószoba) három különböző szinten (földszinten saját kerttel, első emeleten erkéllyel és a második emeleten erkéllyel, illetve loggiával).