ViolaGarden Villa Siófok

Siófok

Nyaraljon egész évben Siófokon, álmai otthonában

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 649 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
ViolaGarden Villa Siófok

Tervezett átadás

2019. augusztus

Ár

29.9-49.9 M Ft

Alapterület

39–84 m2

Szobaszám

2–5 szoba

Összes lakás

16 db

Akció

2018. augusztus 31-ig akciós árakkal vásárolhatja meg álmai otthonát.

ViolaGarden Villa Siófok - Akció

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Violagarden Villa Ingatlanforgalmazó Kft.

  Cím: 8600 Siófok, Kende utca

  Telefonszám: +36 30 649 megnézem

  ViolaGarden Villa
  ViolaGarden Villa

  Kapcsolat

  +36 30 649 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  ViolaGarden Villa Lakópark több mint 2100 m2-en megvalósuló, minden igényt kielégítő ingatlan együttes, Siófok-Szabadifürdő és Sóstó között egy új parcellázású területén. 16 lakásos, luxus lakópark lakásai két épületben helyezkednek el. Az épületek tervezése során fontos szempont volt, az élhető, praktikus térkihasználás, minél szeparáltabb lakóterek kialakítása. Minden lakáshoz tartozik saját erkély vagy terasz, mely a belső kert irányába néz. A tető is járható terasztetőként kerül kialakításra a legfelső lakásokhoz kapcsolódóan. A kertben elhelyezésre kerül egy nagyméretű, 7x16 méteres feszített víztükrös medence. Minden lakáshoz parkoló kerül kialakításra a telken belül.

  Az akadálymentes kialakítás is része a tervezési programnak. Kialakításra kerül akadálymentes parkoló, akadálymentes lakás.

  Az épület alapvetően hagyományos építéstechnológiai megoldásokkal, általánosan elterjedt, de igényes anyagokkal kerül kialakításra, hogy az egyedi, speciális szerkezetek ne drágítsák feleslegesen a lakások árait.  Az időben megvásárolt lakások esetében a leendő tulajdonosok egyedi igényei is megvalósulhatnak.

  Kedvező fenntartási és közös költségek várhatóak, erre minden lakás esetében számítások készültek.

  A zavartalan pihenést a gyönyörűen gondozott kert és egy hatalmas kültéri medence szolgálja.

  A környék

  A lakópark Budapesttől 100km-re, az M7-es lehajtójától 3 percre található. Kevesebb, mint 60 perc alatt megközelíthető Budapest központjától. 
  Siófok már egész évben élhető város, évről – évre egyre több szórakozási lehetőséggel. Nyáron a Balaton 300m-re található aranyparti szabad strandja és a lakópark luxus medencéje, télen a szintén 300m-re fekvő Galérius Élményfürdő és Wellness Központ kínál rendkívül kellemes fürdési és élmény lehetőséget. (A közvetlen lejárást a partra a google map még nem jelöli). 

  A tervezett lakópark üdülőövezetben fekszik, Siófok egy viszonylag új parcellázású részén. Nyugatra az utca túloldalán egy szálloda és gyógyközpont található, kicsit távolabb délnyugati irányban családi házas környék van. A közvetlen szomszédban délkeleti irányban beépítetlen telkek helyezkednek el, északra pedig erdősáv húzódik.  A terület közvetlen környezete rendkívül békés és nyugodt, családi- és üdülőházas övezet. A lakóparktól északra elterülő erdősáv a friss levegőt, a madárcsicsergést, a kellemes erdei sétaösvényt nyújtja.  

  Előnyök

  Siófokon - Siófok-Szabadifürdő és Sóstó között - az Aranyparthoz közel, de mégis csendes, nyugodt környezetben modern stílusú, prémium minőségű, különböző nagyságú lakások találhatóak a ViolaGarden Villában.  A lakópark egyik különlegessége, hogy minden lakáshoz szeparált terasz tartozik, egyes lakásoknak óriás tetőterasza van (80m2). A nyári melegben a közeli balatoni strand és medence egyaránt várja a frissülni vágyókat. A villához egy nagyméretű, feszített víztükrű medence tartozik. A közeli erdősáv folyamatosan garantálja a kiválóan friss a levegőt, a nyugalmat. Az M7-es autópályától 3 percre, Budapesttől mindössze 100 km-re található a lakópark. Megbízható kivitelező garantálja a lakások minőségét, a lakások átadásának idejét.

  ·       AZ ÉV 365 NAPJÁBAN ÉLVEZHETI NYARALÓJÁT

  ·       ALACSONY FENNTARTÁSI ÉS KÖZÖS KÖLTSÉG

  ·       LUXUS TERASZ, LUXUS KERTI MEDENCE

  ·       KEDVEZŐ M2 ÁRAK, KEDVEZŐ LAKÁSÁRAK

  ·       AZ M7-ES AUTÓPÁLYÁTÓL 3 PERCRE TALÁLHATÓ

  ·       CSENDES, KELLEMES KÖRNYEZET

  ·       TAPASZTALT, MEGBÍZHATÓ KIVITELEZŐ CSAPAT

   

   

  A beruházó

  Bemutatkozás - Violagarden Villa Ingatlanforgalmazó Kft.

  ÚJ ÉPÍTÉSŰ LUXUS LAKÁSOK EGY IGAZÁN MEGBÍZHATÓ KIVITELEZŐTŐL

  Otthonos, élhető és minőségi nyaralóját több éves tapasztalattal rendelkező csapatunk kulcsrakészen építi fel saját embereivel!