Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Villa Ménesi

Budapest XI. kerület, Gellérthegy

Új építésű panorámás luxuslakások a Gellért-hegy dél-nyugati lejtőjén

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 751 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Villa Ménesi

Tervezett átadás

2019. december

Ár

367-494 M Ft

Alapterület

151–207 m2

Szobaszám

4–6 szoba

Összes lakás

3 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Uerban Kft.

  Cím: 1118 Budapest, Kelenhegyi út 31/B

  Telefonszám: +36 30 751 megnézem

  Tompa Balázs
  Tompa Balázs

  Kapcsolattartó

  +36 30 751 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A VILLA MÉNESI a Gellért-hegy dél-nyugati lejtőjén, a Budai Arborétum felett, egyedi természeti környezetben és mikroklímában épül meg. A villát a Ménesi útra merőlegesen, szellősen, helyezzük el. A lakások minden irányban óriási üvegfelületekkel, helyenként sarokablakokkal lesznek megnyitva, így a felső szintekről 360 fokban nyílik panoráma a városra, és a Sas-hegyre. Maximális a benapozás és a lakások terasz és kertkapcsolatai is így a legintimebbek. A villa tervezésekor az esztétika mellett a prémium minőségre fektettük a hangsúlyt. Az anyagok kiválasztásánál a döntésünket mindig egy valami vezérelte, a “mintha magunknak építenénk” tényező.

  Az épület pillérvázas, monolit vasbeton födémes, tégla kitöltő falazattal és monolit vasbeton tetőszerkezettel készül. A homlokzatok időtálló, modern, nemes burkolatokat kapnak.

  A villát energiatudatosra terveztük. Szerkezetei, gépészeti-elektromos rendszerei a mai legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, anyagokból készülnek, a mélygarázsban elektromos gyorstöltővel felszerelt parkolóhelyekkel készülünk a jövőre. Mindezekkel együtt a mindennapi életet megkönnyítő okosotthon megoldások emelik prémium kategóriába.

  A környék

  “A Gellért-hegy déli lejtője Budapest Riviérája”

  — Jókai Mór

  Itt minden olyan szentimentális.

  A környéken sétálva nagypolgári kultúrával átitatott miliőben, Krúdy Gyula és Ady szelleme kísért. Rippl-Rónai, Czóbel Béla rótták erre a napsütötte utcákat, Karinthy Ferenc számos novelláját írta itt. A patinás villákban a vasárnapi ebédek illata, tányér és kanálcsörgés, gyerekzsivaj, az éjszakákon át tartó bálok, mintha csak tegnap lettek volna.

  A Gellért-hegy déli oldala az ország egyik legmelegebb területe, különleges mikroklímája miatt itt a nyár forró és enyhék a telek. Lejtőit évszázadokig szőlőskertek borították. Ide települt ”Buda Füvészkertje” a Budai Arborétum is, ahol valódi, szubtrópusi növények is áttelelnek. Gazdagon virágzik a japán szentfa, pálma-liliom, ázsiai datolyaszilva, perzsafa és a libanoni tölgy is.

  Igazi mediterrán, zöld sziget a nyughatatlan nagyváros szívében.

  A Gellért-hegyen lakni kiváltság. Itt bárki magára találhat, feltöltődhet energiával. Magunk mögött hagyva a napi gondokat, a város zaját, természettel átölelt csendben relaxálódhatunk. Ha a belvárosi lüktető élet kapcsol ki a nap végén, akkor is jó helyen járunk. Itt minden elérhető, minden épp elég messze, és pont elég közel van, vidéki nyugalom és nyughatatlan belváros egyaránt.

  Előnyök

  Hiszünk abban, hogy ebben a házban lakást venni és élni benne öröm és hosszútávú, jó befektetés. A környéken az utóbbi tíz évben nem épült társasház, nem kapható új építésű ingatlan és a VILLA MÉNESI egyike az utolsó beruházásoknak, melyben még 5%-os áfával lehet luxus lakásokat vásárolni.

  Létezik és látványos sikereket ér el a világban az a vállalkozási modell, ahol a projekt tervezői és beruházói is építészek. Mi az Uerban Kft-ben hisszük, hogy ha az építészet, mint alkotás az alkotói szabadsággal kilép a tisztán befektetői szempontok árnyékából, időtálló, magasabb érték jön létre. Ha ez a két szerepkör egy kézben koncentrálódik, tudatosan megváltoznak az addig megszokott prioritások. Az építészeti minőség, ami eddig csak egy költségtétel volt, innentől meghatározóvá válik, az eredmény pedig mindig valami különleges lesz. Változik a megszokott ár-érték arány, és ez a majdani tulajdonosoknak is jó, mert értékesebb, érzelmileg is többet nyújtó tulajdonhoz juthatnak.

  A Villa Ménesi prémium minőségű anyagokkal, minőségben lesz kivitelezve, húsz év szakmai gyakorlatunk erre a garancia.