Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Villa Bauhaus

Siófok

Luxus, Siófok szívében

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 559 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Villa Bauhaus

Tervezett átadás

2020. június

Ár

36.29-82.85 M Ft

Alapterület

25–72 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

23 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  PVV-Invest Kft.

  Cím: 2370 Dabas, Dinnyés Lajos út 35. I. em. 2.

  Telefonszám: +36 20 559 megnézem

  Kovács Imre
  Kovács Imre

  Értékesítő

  +36 20 559 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A 23 lakásos luxus társasház 2 épületből áll: A épületben 4 nagyobb lakás van 2 a földszinten, 2 az emeleten. A háta mögött a B épületben földszint és 3 emeletes tömb kerül kialakításra. Ez utóbbiban kap helyet a Saját Penthouse Wellness nagy úszómedencével, masszázsmedencével, gyerekmedencével, szaunákkal, melyek együttesen és külön-külön is az ott lakók kényelmét és maximális kikapcsolódását szolgálják. A földszinten 6 önálló garázs kerül kialakításra, amik elő vannak készítve elektromos autó töltési lehetőséggel.

  A lakások jó beosztásúak, mindegyik nagy terasszal rendelkezik, a földszintiek saját kertkapcsolattal teszik még élhetőbbé a tulajdonosok minőségérzetét, a penthouse lakásokat pedig a hatalmas teraszok teszik még egyedibbé.

  Mindegyik lakáshoz biztosít megvásárolható szabadtéri parkolót a beruházó a szépen megépített kertben, ezen felül pedig fedett garázs is vásárolható.

  A beruházó nagy hangsúlyt fektet a minőségre és az energiatakarékos megoldásokra.

  A teljesség igénye nélkül: hangszigetelő válaszfalak, mennyezeti hűtés fűtés, padlófűtés, hőszivattyúval, napkollektorokkal kombinálva. Falakon 5 és 20 cm-es hőszigetelés.

  A nagyobb lakások megtervezése befektetői szemmel történt, természetesen a belső elrendezés a lehetőségekhez mérten az Ön saját igényeire alakítható.

  Befektetés esetén a lakások üzemeltetésére is van lehetőség, levéve az Ön válláról a terheket.

  A környék

  A Villa Bauhaus Siófok egyik legfrekventáltabb részén helyezkedik el a Köztársaság utcában. 1 házsorra a parttól. A Siófoki központi strand-plázs, az Aranypart és Petőfi sétány mögött, a Jókai park mellett, a strand főbejáratától 200 méterre. Siófok központja, Sió Pláza, Víztorony 500 méterre található, vasútállomás 300 méterre, a kikötőt pedig egy 600 méteres sétával lehet elérni.

  Előnyök

  Központi elhelyezkedés, közeli vízpart. Az épület egy szálloda luxus kényelmét nyújtja. Modern falhűtés/fűtés, napkollektorok, hőszivattyú és szigetelés biztosítja az energiahatékonyságot. Mind az építési technológiában, mind az elhelyezkedésében, mind szolgáltatásaiban prémium kategória.