Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Verde Vita Vác

Vác

Közel a természethez, harmóniában az élettel

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 182 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2021. december

Ár

18.07-51.44 M Ft

Alapterület

27–77 m2

Szobaszám

1–3 szoba

Összes lakás

82 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Indotek-Investments Alapkezelő Zrt.

  Cím: 1148 Budapest, Kerepesi út 52.

  Telefonszám: +36 30 182 megnézem

  Váradi Mariann
  Váradi Mariann

  Értékesítési és műszaki szakértő

  +36 30 182 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Verde Vita Lakópark

  Közel a természethez, harmóniában az élettel?

  A Verde Vita életérzés egyszerre jelenti az idilli környezetet és a kiegyensúlyozott életet, ami megnyugvást hoz egy mozgalmas nap után. Az ide költözők a Duna-part mellett élvezhetik a háborítatlan környezetet és a lakóparkot körülölelő zöld területet, ugyanakkor számtalan kirándulási és sportolási lehetőség gondoskodik arról, hogy a meghitt pillanatok mellett élményekben is bővelkedjenek az itt élők.

  Milyen élet vár rátok a Duna-parton?

  A Verde Vita lakópark lesz számotokra az a békés sziget, ahova a nyüzsgő világból hazatérhettek. Itt lesz a meghitt családi otthon, ahol berendezhetitek a kényelmes életeteket. A vízpart mindössze néhány lépés, de akár a teraszotokról is gyönyörködhettek majd a dunai panorámában. Hazatérve garantáltan magatok mögött hagyjátok a városi forgatagot és minőségi időt tölthettek együtt, megteremtve a tökéletes arányt a kihívások és a zavartalan magánélet között.

  Mit tartogat számotokra a Verde Vita lakópark?

  Jó elrendezésű és könnyen bútorozható lakásokat, melyek gazdaságosan fenntarthatók és ideális környezetet biztosítanak a kényelmes élethez. Tágas tereket és sok napfényt, hogy pihentető és harmonikus hangulat uralkodjon otthonotokban. A lakásokhoz teremgarázs beállók és tárolók vásárolhatók. Az akadálymentesített közlekedési lehetőség pedig mindenki számára egyenlő esélyt biztosít.

  Azonos életminőség verhetetlen áron?

  Az épülő új lakások ára a budai vagy a pesti külső kerületekben akár 50%-kal is drágábbak. A hasonló elhelyezkedésű Duna-parti ingatlanok ára pedig a többszöröse is lehet, mint a Verde Vita Lakóparkban. Életminőség szempontjából a zsúfolt lakótelepek képtelenek versenyezni azzal a szabadsággal, amit a Verde Vita biztosít.

  A környék

  Budapest mindössze 40 perc autóval és a Váci úti irodafolyosó sokszor gyorsabban elérhető, mintha a belvárosi dugóban araszolgatnál. A rohamosan fejlődő agglomerációnak és az helyi infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően egyaránt élvezheted a nagyvárosi adottságokat és a vidéki nyugalmat. A lakóparkból a tömegközlekedéssel is könnyen elérheted a városközpontot és a fővárost.

  Előnyök

  Duna-parti elhelyezkedés

  Az idilli környezet, gyönyörű kilátás és a természet közelsége segít, hogy megteremtsétek az életetekben a valódi egyensúlyt.

  Nálunk csak 5% az áfa

  A lakások árai azért olyan alacsonyak, mert mindössze 5%-áfát tartalmaznak. A kedvezményes áfa csak időszakos, ezért regisztrálj mielőbb.

  Verhetetlen fizetési konstrukció

  Nem csak az árak és a környezet páratlan, hanem a finanszírozási lehetőség is. Hiszen a lakás átvételéig mindössze a vételár 20%-át kell kifizetni.