Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Vasutaskert

Budapest XV. kerület, Rákospalota – MÁV-telep

Élet a zöldövezetben, Zugló határán!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 261 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Vasutaskert

Tervezett átadás

2020. április

Ár

34-58 M Ft

Alapterület

42–61 m2

Szobaszám

2–5 szoba

Összes lakás

16 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Apartfarm Kft.

  Cím: 1137 Vígszínház utca 5.

  Telefonszám: +36 30 261 megnézem

  Zádori Zoltán
  Zádori Zoltán

  értékesítés

  +36 30 261 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Vasutaskert, emberi léptékű, összesen 16-lakásos lakópark, mely Budapest egyik legbékésebb, ugyanakkor a legjobb megközelíthetőségű részén épül. A projekt 4 szintes, 13 lakásos „A” épülete liftes és akadálymentesített. Az épületben 42-62 négyzetméteres lakások épülnek, a földszinti lakások kertkapcsolattal, a legfelső szinti lakások nagy, panorámás teraszokkal. A lakópark másik, „B” épülete egy városképileg védett épület teljes rekonstrukciójával jön létre, itt három, sorház-jellegű lakás épül. Az itt található lakások mindegyike duplex, saját kerttel és lakásonként 2 db kültéri parkolóval kerül átadásra. A lakópark közös használatú részeit, így a 300 négyzetméteres szabadidős területet a beruházó parkosítva adja át. A projekt várható átadása 2020 áprilisában lesz.

  A környék

  A Vasutaskert a XV. kerület városközponthoz közel eső részén található, amely Zuglóhoz hasonló adottságokkal rendelkezik, sőt, több szempontból még jobb életminőséget is biztosít, hiszen az északpesti kerületek közül innen a legjobb a belváros megközelíthetősége. Az úgynevezett régi MÁV-telep, ahol a Vasutaskert lakópark is épül, egyike a Zuglóhoz közel eső, nagyon jó adottságú városrészeknek. Ligetes beépítésének köszönhetően rendkívül sok zöldterülettel rendelkezik és századfordulós épületei miatt különösen kedvelt a helyiek körében. A környéken minden utca forgalom-csökkentett, így az átmenő autók száma minimális, leginkább sétálókkal, kerékpárosokkal és kutyasétáltatókkal találkozhatunk.  Újonnan épített játszótér, kutyafuttató, a közvetlen közelben lévő több általános iskola, SPAR üzlet, valamint a Zuglóval határos Kolozsvár utcai piac teszik különösen élhetővé az itteniek mindennapjait. A környék megközelíthetősége az M3-as bevezetőn autóval kb. 10 perc a belvárosból, tömegközlekedéssel 30-40 perc. Ugyancsak az M3-as közelségének köszönhetően az épülő lakóparkból könnyen elérhető az M0-ás, valamint a közelben található nagy bevásárlóközpontok.

  Előnyök

  A Vasutaskert lakópark mindkét épületére jellemző a kiemelkedő kivitelezési minőség, igényes nyílászárók és választható spanyol valamint német burkolatok. Elektromos, táv vezérelhető garázs- és udvarbejárók, elektromos vezérlésű alumínium redőnyök, klíma és riasztó előkészítés, valamint kiemelt minőségű bejárati és beltéri ajtók különböztetik meg a Vasutaskertet a konkurenciától. Minden lakáshoz tartozik egy 5 m2-es erkély, valamint egy-egy 1,5 m2-es tároló.  

  A beruházó

  Bemutatkozás - Apartfarm Kft.

  Budapesti székhelyű ingatlanfejlesztő.