Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Várpanoráma Társasház

Sümeg

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 747 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Várpanoráma Társasház

Tervezett átadás

Átadva

Ár

19.6-30.31 M Ft

Alapterület

56–81 m2

Szobaszám

1–3 szoba

Összes lakás

10 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Szalay Ház Kft

  Cím: 1053 Budapest Ferenciek tere 2

  Telefonszám: +36 30 747 megnézem

  Ferke Tamás
  Ferke Tamás

  ügyvezető

  +36 30 747 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Sümeg központjában, a vár alatt új, modern, energiatakarékos három szintes társasház került megépítésre. A lakások jó elrendezésűek, világosak, egy részük csodálatos, várra néző panorámával rendelkezik , akár azonnal költözhetőek. Kiváló lehetőség azoknak a 3 vagy több gyermekes családoknak is, akik jogosultak a CSaládi Otthonteremtési Kedvezményt (CSOK) igénybe venni.

  Az épület tervezésekor maximálisan figyelembe vettük a műemléki környezetet. Az utcai homlokzat boltíves ablakai, a díszítések utalnak erre. L alakú az épület, a lakások többsége erkéllyel, terasszal rendelkezik. Világos, tágas nagy terek jellemzőek, környezettudatos megoldások. A megfelelő hőszigetelés a záloga az alacsony rezsinek. A nyílászárók kiválasztásánál figyelembe vettük a mai követelményeket. Minden lakás egyedi kazánnal, külön mérőórákkal ellátott.

  A lakások árai 299 ezer Ft bruttó négyzetméter ártól indulnak. Gyermekes családok esetén a CSOK igénybe vételének lehetősége fennáll. Az értékesítés megkezdődött, társaságunk segít a kedvezmények megtalálásában vevőinknek.

  A belső udvarban minden lakáshoz tartozik egy biztonságos parkolóhely is. A lakásokat teljesen készre építik. Lehetőség van  kiválasztani a csempéket, járólapokat, a falak színezését, burkolását saját igényeik szerint. 

  A beruházó

  Bemutatkozás - Szalay Ház Kft

  Társaságunk, a Szalay-Ház Kft. információ alapján Sümegen nem épültek új lakások az elmúlt 20- 25 évben, viszont igény mutatkozott erre, ezért döntöttünk úgy, hogy egy 10 lakásos társasházat hozunk létre. Korábban itt pláza építését tervezték, ennek egy részét valósítjuk mi most meg. 50 és 80 nm közötti lakások lesznek, valamint 3 üzlethelyiséget is kialakítottunk a földszinten.