Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

VABA Apartments

Budapest XI. kerület, Kelenföldi lakótelep

Modern nagyvárosi élet, zöld környezetben? Találja meg új, bútorozott otthonát a Bikás-park szomszédságában!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 903 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2021. december

Ár

56.27-110.44 M Ft

Alapterület

47–82 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

168 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Bayer Property

  Cím: 1117 Budapest, Alíz utca 4.

  Telefonszám: +36 70 903 megnézem

  Orova Barbara
  Orova Barbara

  Értékesítési munkatárs

  +36 70 903 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az épületegyüttes 3 toronyban magasodik ki, melyekben a 2. emelettől a 9. emeletig 168 lakás található. Az épület földszintjén és első emeletén bérelhető területek is rendelkezésre állnak. Kb. nettó 4350 m² bérelhető terület irodának, és kb. nettó 10 500 m² (teraszok nélkül) a lakásoknak. Az épületegyüttest egy ütemben tervezzük megvalósítani. A lakások átlagos területe kb. 62 m².

  Az építési munkálatok 2019 III. negyedévében már megkezdődtek, és a használatbavételi engedélyt 2021 III. negyedévében szeretnénk megkapni.

  A környék

  A fejlesztési terület Budapest a XI. kerületében található, mely Dél-Buda legdinamikusabban fejlődő és legnépszerűbb városrésze, kiváló infrastrukturális és közlekedési ellátottsággal, illetve szolgáltatások széles skálájával rendelkezik. A VABA APARTMENTS a Bikás-park közvetlen szomszédságában helyezkedik el, mely a kerület közkedvelt zöld területe.

  Az Etele térhez, valamint a Kelenföldi pályaudvarhoz való közelségének köszönhetően az ingatlan a külvárosokból és a belvárosból is könnyen elérhető.

  Előnyök

  Minden igényt kielégítő, modern lakások, a város egyik legjobb közlekedési infrastruktúrája, a Bikás park közvetlen szomszédsága és természetközeli rekreációs lehetőségek.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Bayer Property

  A Bayer Construct vállalatcsoport tagjaként a Bayer Property jelenleg Magyarország leginnovatívabbnak mondott  ingatlanfejlesztő cége. Komplex ingatlanfejlesztési projektek előkészítésével, tervezésével és megvalósításával foglalkozik, legyen szó otthonteremtésről, iroda- vagy ipari ingatlan építésről, komplex városfejlesztésről vagy értékmegőrzésről, a Bayer Property neve garancia a legmagasabb szakmai minőségre. Célunk, hogy maradandó építészeti értéket teremtsünk költséghatékonyan és lehető legmagasabb színvonalon. Erre garancia a dinamikusan fejlődő és elhivatott szakértői csapatunk és a széles spektrumú ingatlanfejlesztői tapasztalatunk. Cégünk portfoliójában számos gigaberuházás és komplex, multifunkciós fejlesztés valósul meg, melyek segítségével mostanra az ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk.