Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Újpesti Baross ház

Budapest IV. kerület, Újpest

Újpest városközpontban lakások egyedi igények szerint!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 264 megnézem
Üzenet a hirdetőnek
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Újpesti Baross ház

Tervezett átadás

2017. december

Ár

28.26-44.21 M Ft

Alapterület

59–96 m2

Szobaszám

3–4 szoba

Összes lakás

14 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Schilling & Társai Építőipari és Kereskedelmi Kft.

  Cím: 1118 Budapest, Kelenhegyi út 49.

  Telefonszám: +36 20 264 megnézem

  Vaszari Viktor
  Vaszari Viktor

  projektvezető

  +36 20 264 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  KERTVÁROSI környezet, CSALÁDIAS társasház, TÖKÉLETES LOKÁCIÓ a Duna közelében!

       A Váci út zaját maga mögött hagyva, de még a vérkeringésben, Újpest központi részének szélén új építésű, családias légkörű, IGÉNYESEN kivitelezett lakások várják új tulajdonosaikat 2017 ÉV VÉGÉTŐL. A 14 lakásos ház a Károlyi István utca és a Baross utca sarkán épül, közel a Dunához. A négyemeletes, akadálymentes, LIFTES házban 2,3 4 szobás, illetve a 3. emeleten belső kétszintes, tágas otthonokat alakítunk ki, 58-96 nm alapterülettel, minden lakáshoz igény szerint PARKOLÓHELLYEL, tárolóval és a pihenés érdekében az udvarban egy barátságos KERTTEL.

   

  A lakásokban IGÉNY SZERINT – bizonyos mértékig – rugalmasan tudunk kialakítani amerikai konyha jellegű kényelmes teret, illetve külön étkező, konyha megoldást is.

  A 3. és 4. emeleti belső két szintes lakásokhoz beépítjük a légkondicionálót, az 1. és 2. emeleten pedig előkészítjük, és igény szerint szereljük föl. A fűtés és melegvíz ellátás minden lakásban külön, energiatakarékos kondenzációs kombi kazánnal biztosított. 

  A műszaki paraméterekről kérésre részletes leírást küldünk.

  A környék

  A társasház Újpest fejlődő, ÚJJÁÉPÜLŐ VÁROSKÖZPONTI részén helyezkedik el, 10 perc sétára az éppen megújuló Újpesti Piactól és üzletektől, Újpest Központ METRÓ megállótól. A másik irányban 6 perc séta Újpest Városkapu megálló. Közeli BUSZjáratok: 104, 104A, 147, 196, 196A, 204.

  Az Árpád úti HAJÓÁLLOMÁS 5 perc sétatávolság. Újpest megállónál az Esztergom és Nyugati pályaudvar közötti vasútvonal is elérhető. Az M0 autópálya 5 perc autóval. A közelben továbbá a Duna Plaza, Aquaworld, két Tesco áruház, neves cukrászda, edzőterem, bankfiók, ABC. Lehetőség van futásra, biciklizésre, az északi összekötő híd 5 percnyi séta, ahol át lehet jutni a Népszigetre, illetve a szemben fekvő Római partra.

  A belváros 15-25 perc alatt elérhető, így adottak a gyors munkába járás, szórakozás, és bevásárlás lehetőségei. A közelben található még több orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, általános iskola, középiskola, gyógyszertár, és kormányablak.

  Előnyök

  A lakások BEFEKTETŐKNEK IS kitűnő lehetőséget kínálnak!

  A 26 éves múlttal rendelkező, Nívódíjas magyar építőipari beruházó kitűnő referenciákkal rendelkezik, megbízhatósága és szakértelme GARANTÁLT.

  RUGALMAS FIZETÉS, CSOK és ÚJ ÉPÍTÉSŰ lakásra vonatkozó KEDVEZMÉNY igénybe vehető!

  Minden készen áll arra, hogy az új tulajdonos igazi otthonra találjon! Kérje ajánlatunkat még ma, HOGY BEKÖLTÖZHESSEN MÉG IDÉN!

  A beruházó

  Bemutatkozás - Schilling & Társai Építőipari és Kereskedelmi Kft.

  A Schilling & Társai Építőipari és Kereskedelmi Kft.1991. februárjában, magyar természetes személyek által alapított cég. Célkitűzésünk, hogy az építőipar ágazatában teljeskörű szolgáltatással tudjunk Megrendelőink rendelkezésére állni.

  Az elmúlt több mint 20 év során tudatosan fejlesztettük személyi állományunkat, eszközeinket, partneri kapcsolatainkat annak érdekében, hogy az egyre fokozottabb piaci elvárásoknak a lehető legjobban meg tudjunk felelni.

  A fejlesztés során - a klasszikus vállalatépítési modell helyett - a hangsúlyt arra fektettük, hogy cégünk vezetőségének irányítása és szervezése mellett olyan magasfokú szakmai felkészültségű kivitelezői bázis jöjjön létre, mely az adott feladatot a leghatékonyabb és leggazdaságosabb formában tudja megvalósítani. Ezen folyamat eredménye, hogy cégünk a magasépítés és szakipar területén összességében többszáz fős társvállalkozói kivitelezői kört képvisel, mely vállalkozások ugyan jogilag önállóak, valójában kapacitásuk döntő hányadát cégünk generálkivitelezései, illetve fővállalkozásai kötik le. Ezen konstrukció - az általunk történő központi anyagbiztosítás mellett - egyrészt kedvező vállalkozási árszintet, másrészt nagyfokú rugalmasságot tesz lehetővé. Konkrét kivitelezői tevékenységünk az évek során - részben a megbízások jellegéből adódóan - komplex mérnöki szolgáltatásokkal bővült, mely a megrendelői igények közös megfogalmazásától a megvalósításig, valamennyi fázisra kiterjed - előtanulmányok, beruházási program, megvalósíthatósági terv, cash-flow, engedélyezési és kivitelezési tervek, költségvetések, lebonyolítás, szakértések, műszaki felülvizsgálatok, stb.

  Az előzőekből következően személyi állományunk döntő részben szakirányú felső és középfokú végzettségű szakemberekből áll (létesítmény felelősök, építésvezetők, előkészítők stb.). Technikai felszereltségünk illetve eszközeink generál szerepünknek megfelelően egyrészt a felvonulási melléklétesítményeket (iroda-, öltöző- ill. raktárkonténerek, erőátviteli berendezések, építési gyorsfelvonók), homlokzati állványrendszert, másrészt a szokásos kisgépparkot jelentik. Valamennyi műszaki ill. gazdasági adminisztrációs tevékenységet számítógépes programok felhasználásával végezzük.

  Az adott szakmák szerinti technikai ismertetés meghaladná ezen bemutatkozás terjedelmét, azonban általánosságban elmondható, hogy minden esetben törekszünk a korszerű építési-szerelési technológiák alkalmazására, a szavatolt, minősített anyagok és termékek beépítésére.