Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Új Bokréta Ház Budaörs

Budaörs

Energiatakarékos, modern otthonok Budapest határában

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 309 megnézem
Üzenet a hirdetőnek
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Új Bokréta Ház Budaörs

Tervezett átadás

2018. június

Ár

32.1-49.5 M Ft

Alapterület

44–70 m2

Szobaszám

2–3 szoba

Összes lakás

14 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  UB Új Bokréta Házak Kft.

  Cím: 1112 Budapest, Sasadi út 170.

  Telefonszám: +36 1 309 megnézem

  Rigó Norbert
  Rigó Norbert

  értékesítő

  +36 20 239 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Budaörs a Budai-hegység-Szabadság-hegy csoportja, a Csiki-hegyek és a Tétényi-fennsík között fekszik a Budaörsi-medencében, amelyről köztudott, hogy hosszú évek óta vezet sokféle országos rangsort. 
  Egy tavalyi KSH felmérés szerint például Budaörs az ország leggazdagabb városa, ahol szinte ismeretlen a nélkülözés fogalma, egy másik (szintén KSH) rangsorban pedig a legjobb, legfejlettebb településnek választották Magyarországon.
  A folyamatosan fejlődő településen rengeteg fejlesztés történik, az itt lakók legnagyobb örömére.

  Mostantól a legújabb Bokréta Ház újdonsült tulajdonosai is élvezhetik a város nyújtotta előnyöket, de ha valaki a fővárostól sem szeretne elszakadni, mert odaszólítja a munkája, akkor autóval csupán 10 perc alatt a belvárosban találja magát.
  A kiváló infrastruktúrával rendelkező Károly Király úton 14 db kis- és közepes méretű lakást építünk, amelyek a jövő kihívásainak eleget téve rendkívül energiatakarékosak és a legújabb műszaki és technikai újításokat tartalmazzák.

  A lakások

  A közel 2000 nm-es telken 3 különálló, többszintes lakóépületet terveztünk, amelyeket a Károly király úttól csak egy irodaépület választ el, amely ezáltal csendes és nyugodt lakókörnyezetet teremt.

  A műszaki újításokkal rendelkező, modern kialakítású emeleti lakások mindegyike erkéllyel, vagy terasszal rendelkezik, a földszinti lakásokhoz pedig saját használatú, privát kert tartozik.

  A projekt jogerős építési engedéllyel rendelkezik és a nagyszabású beruházás keretében összesen 15 db. gazdaságos fenntartású, 40-80 nm-s lakást építünk.

  Manapság nagyon fontos szempont a lakásvásárlásnál a biztonságos parkolás kérdése, amire a pinceszinten található közös teremgarázs nyújt tökéletes megoldást.

  Némely emeleti lakásból – a terasz fekvésétől függően - a környező hegyekre nyílik kilátás, amelyet csak egy-egy nagyobb fa vagy épületrész takarása zavarhat meg.

  A környék

  Mit, hol találunk a közvetlen közelben?

  Közlekedés: Az M1/M7-es autópálya bevezető szakaszára a közelben ráhajthatunk, onnan 10-15 perc alatt a belvárosban vagyunk. 
  Tömegközlekedéssel 45 perc alatt jutunk be a Ferenciek Terére, a megálló a lakóparktól gyalog 10 percre található. (a Budapesti úton) 
  Bevásárlási lehetőségek: 3 perc távolságra van Budaőrs legnagyobb bevásárlóközpontja (Tesco, Auchan, Kika, Intersport, Decathlon, Media Markt, Ikea stb.), kicsit távolabb pedig a Premier Outlet. Több bankfiók található a közelben (500 m).
  Sport és Szórakozás: A közelben számtalan lehetőség adódik (Fitness Terem, tenisz, squash), Budaörs Városi Uszoda és Sportcsarnok (1,5 km), Budaörsi Latinovits Színház, Városi Könyvtár (300 m)
  Kirándulási lehetőségek: a Budai Hegyekben és a település körül (Kő-hegy, Kőhegyi kápolna), Csiki pihenőkert, Odvas-hegy, Út-hegy, Csiki-hegyek, Huszonnégyökrös-hegy, Kamaraerdő
  Éttermek: A közvetlen közelben (1 km-en belül) számtalan étterem és egyéb vendéglátóhely található. 
  Iskolák: 3 általános iskola közül választhatnak a családok

  Előnyök

  Miért vásároljon itt lakást?

  A budaörsi ingatlanok értékálló, megbízható befektetésnek számítanak. Mivel a beépíthető telkek száma folyamatosan csökken, így egyre kevesebb új építésű projekt várható.

  Az itt épülő lakások rendkívül élhető lakókörnyezetben találhatók, Budaörs nem véletlenül vezeti a legtöbb lakossági közvéleménykutatást, ahol a legjobb településekre lehet szavazni.

  A kiváló közlekedési lehetőségek miatt az ingázóknak is tökéletes megoldás lehet, autóval a belváros 10-15 perc alatt elérhető.

  A közvetlen közelben minden megtalálható, amire az itt lakóknak szüksége lehet: kisboltok és hipermarketek, bútoráruházak, sportáruházak, éttermek, posta, gyógyszertár, sportcentrum és éttermek, de a településen ,minden hivatalos ügyet gyorsan elintézhetünk.

  A folyamatos fejlesztések és a magas szintű infrastrukturális ellátottság miatt a gyermekes családoknak vagy családalapítás előtt állóknak is ideális helyszín lehet.

  Kinek ajánljuk az itt épülő lakásokat?

  Az új Bokréta Házunk lakásait azoknak ajánljuk, akik Budapest agglomerációjában szeretnének színvonalas otthont vásárolni és élhető kisvárosi hangulatot keresnek közel a fővároshoz. 
  Budaőrs gyermekbarát hely, sok játszótérrel és zöldövezettel, így a családalapítás előtt állóknak is ajánlani tudjuk, hiszen a gyermekneveléshez a feltételek messzemenőkig adottak, ki sem kell tenni a lábunkat a városból, mindent egy helyen, a közelben elintézhetünk.

  A rendkívül jó közlekedés miatt az ingázók is megtalálják számításaikat Budaörsön, a település infrastrukturális ellátottsága pedig egyenesen irigylésre méltó. (kiváló)

  Mivel a város az utóbbi időkben egyre jobban beépül, üres építési telek pedig egyre kevesebb van, ezért sietni kell azoknak, akik a fenti előnyöket ki szeretnék használni.

  A beruházó