Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Tower Lakópark

Kőszeg

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 234 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2022. március

Ár

21.99-37.49 M Ft

Alapterület

50–88 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

26 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Creative Home Design Kft.

  Cím: 9730 Kőszeg, Petőfi tér 13.

  Telefonszám: +36 70 234 megnézem

  Kulcsár Viktória
  Kulcsár Viktória

  Értékesítő

  +36 70 234 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A korábban nagy sikereket megélt tisztító és illatszerek gyártásának helyt adó, majd később bőrfeldolgozó és asztalos üzemként is működő 3 szintes épületegyüttes a 2000-es években egy légtechnikai cégnek adott otthont. A 3 szintes épület, egyedülálló, elvehetetlen panorámát fog biztosítani szerencsés tulajdonosai számára.

  A szerkezetileg nagyon masszív 50 cm vastag falakat a 2021-től érvényes kiemelkedően magas energetikai elvárásoknak megfelelően 20 cm vastag épület hőszigetelési rendszerrel látjuk el, a lakások fűtése a mai kor követelménye szerint helyiségenként telefonról vezérelhető infra padlófűtéses rendszer, a 3 rétegű hang és hőszigetelt ablakok, valamint beépített redőnyök is a kellemes klímát és közérzetet hivatottak biztosítani lakóik számára. A belső burkolatok vevői igények alapján kerülnek kiválasztásra.

  Lakás kínálatunkban megtalálható a 41-60 m2-es 1 szoba + hálófülkés lakástól kezdve, a 44-68 m2-es 2 szobás vagy 60-70 m2 3 szobás lakáson át, a 80-97 m2-es 4 szobásig, mindenki igényeit kielégítő, földszint, első és második emeleti különböző lakásméretek.

  A gondozott zöldterületekkel rendelkező lakópark területére a biztonság érdekében telefonról vezérelhető automata kapun keresztül lehet be illetve kijutni. Mindezek mellett kamerarendszer fogja biztosítani a belső terek biztonságát, így téve még exkluzívabbá az egyébként is páratlan adottságokkal rendelkező lakásokat, szolgálva az itt lakók kényelmét.

  A közösségi terek kialakításánál kihasználjuk a sok éves fákkal tarkított, meglévő zöld területek adottságait, így biztosítva egy kellemes környezetet a lakók és gyermekeik számára.

  A környék

  A leendő lakások Kőszeg belvárosában a Fő tértől 5-8 perc kényelmes sétára, azaz éttermek és szórakozási lehetőségek közelségében, a Gyöngyös patak partján találhatóak, az ingatlan kivételes elhelyezkedésének köszönhetően hatalmas zöld területek és számos lehetőség veszik körbe. Ilyen például a vele szemben található teniszpályák és a mellette elhelyezkedő foci és tekepálya, úgymint a kutyafuttató vagy a benzinkút is. A buszpályaudvar félúton a Fő tér felé 3 perc sétát jelent. Bevásárlási lehetőség két utcányira, iskola, bank, gyógyszertár szintén gyalogos közelségben.

  Előnyök

  ELŐNYÖK:

  -             Kiváló, központi elhelyezkedés

  -             Csendes és zöld környezet

  -             Automata kapuval zárt terület, telefonos vezérléssel

  -             Zárt udvaron belső parkolók, garázsok (Garázsok ára: 3,95 M Ft)

  -             Zárható tárolók (5-13 m2-ig, 200.000 Ft/m2 ártól, korlátozott számban elérhetők.)

  -             Beépített redőnyök

  -             Telefonról vezérelhető padlófűtés

  -             Belső burkolatok választásának lehetősége

  -             Értékesítés közvetlenül a beruházótól

  -             Jó ár/érték arány

  -             Hitelügyintézés

   

  A beruházó

  Bemutatkozás - Creative Home Design Kft.

  A Creative Home Design Kft. első ízben folytat lakóingatlan fejlesztési beruházást Kőszegen a Petőfi tér 13. szám alatt. 2019 nyarán látta és álmodta meg a fél hektáros patakparti területen elhelyezkedő 2.000 m2-es épületegyüttesből álló ingatlan rehabilitációját. A 2020-as év a 20-45 év tapasztalattal és szakmai háttérrel rendelkező team közreműködésével a tervezésekkel és egyeztetésekkel telt, melynek eredményeként 26 lakás, 17 garázs és 26 belső parkoló, valamint a belső zöldterületek kialakítása indult el. A 2021-es év az építési és rehabilitációs munkák folyamatok ideje, ami év elején el is kezdődött.