Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Tolnai 38

Budapest VIII. kerület, Józsefváros – Csarnoknegyed

Ez már nem a régi 8. kerület! Ne bízd másra, győződj meg róla személyesen!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 384 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Tolnai 38

Tervezett átadás

2021. március

Ár

41.99-66.99 M Ft

Alapterület

42–71 m2

Szobaszám

2–1 szoba

Összes lakás

17 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Macro Group

  Cím: 1084 Budapest, Tolnai Lajos utca 38.

  Széles Viktória
  Széles Viktória

  sales vezető

  +36 70 384 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A  VIII. kerületben, a Tolnai utca 38. szám alatt épülő, mindössze 17 lakásos társasházunkban kiváló elosztással bíró, nappali + 1 hálós és nappali + 2 hálós, stílusos lakásaink várják az érdeklődőket.  Egyedi mérőórás modern, hőszivattyús hűtés-fűtés rendszerünk hatékony allergén és káros anyag mentesítő funkcióval van ellátva. Ebben a házban nincsenek nagy családos lakások és nem épül földszint alatti mélygarázs. Szinte az összes szomszédod hasonló lakásban fog lakni, így a társas együttélés is könnyebb lesz, ami mindenkinek szempont, akkor is, ha kiadja, akkor is, ha lakik benne. Magas műszaki tartalom és elegáns dizájn vegyült környezettudatossággal az épület tervezésekor.  

  A környék

  Kitűnő lokációval épül társasházunk: a Nagykörúthoz közel, a Rákóczi tér mögött, ahol az elmúlt 10 évben jelentős fejlődés után már a 4-es metró is megáll, mélygarázs, felújított piac, modern és fiatalos üzletek, vendéglők és sétáló utcák vannak.

  Sétatávolságban található a Blaha Lujza tér és így a M2 metró és a 7-es busz vonala, valamint a Palotanegyed is, mely az egyetemek, főiskolák, közösségi terek és az értelmiségi fiatalok találkozó helye.

  Előnyök

  Biztonság
  Csend
  Értékállóság
  Jó befektetés
  Alacsony rezsi
  Megújuló energia
  Környezettudatosság
  Friss levegő

  A beruházó

  Bemutatkozás - Macro Group

  Munkánkat több mint 30 éves, leinformálható beruházói tapasztalattal a hátunk mögött nem az általunk értékesített lakások száma, az árbevétel vagy a megvalósított projektjeink nagysága határozza meg, hanem azon emberek visszajelzése, akikkel tevékenységünk során kapcsolatba kerülünk. Legyen szó akár a vevői, akár a kivitelezői oldalról. A múltunkból élünk és ezt a jövőben is megbecsüljük, hiszen minden váratlan helyzetet, elénk gördülő akadályt mindenki számára megfelelő, emberi megoldásokkal ugrunk át.
  Beruházásainkat saját pénzügyi forrásokkal és banki háttérrel valósítjuk meg. Cégcsoportunkat és tevékenységünket a bankok időről időre minősítik. A kivitelezéshez saját csapatunkat és mellette stratégiai partnerré vált generálkivitelezőket mozgósítunk.