Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Toldy 19

Budapest I. kerület, Víziváros – Váralja

A Budai Vár tövében

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 457 megnézem
Üzenet a hirdetőnek
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Toldy 19

Tervezett átadás

2018. október

Ár

80.18-143.2 M Ft

Alapterület

74–98 m2

Szobaszám

2–4 szoba

Összes lakás

21 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  OTP Ingatlan Zrt.

  Cím: 1051 Budapest, Nádor utca 21.

  Telefonszám: +36 70 457 megnézem

  Nagy László
  Nagy László

  projekt értékesítő

  +36 70 457 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  „Az OTP Ingatlan Zrt. Budapest I. kerületének vízivárosi részén, a Budai Vár északi szélének közvetlen közelében egy igényes társasház építését kezdte meg a Toldy Ferenc u. 19. szám alatt. Az elkészült tervek alapján a csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő, kiváló adottságokkal rendelkező ingatlanon építendő társasház architektúrája jól illeszkedik majd a környező épületek építészeti arculatához, amelyben az elképzelt lakásméretek és lakásösszetétel, valamint a lakásokhoz tartozó parkoló szükséglet alapján 21 db lakás, 45 db gépkocsi beálló és összesen 21 db tároló kerül majd megépítésre.

  A lakások DNy-i tájolással a Toldy Ferenc utcára néznek majd; átlagos alapterületük - erkély és terasz nélkül közel 85 m2 lesz. A földszinten lévő lakások – a főváros I. kerületében rendkívülinek mondhatóan - kertkapcsolatosak lesznek, valamint tartozik majd hozzájuk egy-egy nagyméretű terasz is.

  A tervek szerint az épület az energiatudatos építészet jegyében valósul meg, a korszerű műszaki megoldásoknak köszönhetően, gazdaságosan üzemeltethető geotermikus hűtő-fűtő rendszerek és az épület kiváló hőtechnikai jellemzői által a rezsiköltségek várhatóan rendkívül alacsonyak lesznek.”

  A környék

  „A Társaságunk által megvalósuló beruházás autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető. A pár perces sétára található Széll Kálmán téren számos tömegközlekedési eszköz elérhető, míg autóval a csekély forgalmú Toldy Ferenc utcán keresztül lesznek megközelíthetők a megvalósuló lakások.

   A beruházás Budapest I. kerületének Víziváros részén, a Budai Várnegyed tövében, a teljesen megújult Széll Kálmán tértől pár perces sétára, a Toldy Ferenc 19. szám alatt valósul meg. Az épületben új otthonra találó vásárlóink pár perc alatt, elérhetnek számos kulturális, szabadidős vagy sportolási tevékenységet biztosító létesítményt.

  Akár minden nap, egy kellemes esti vagy délutáni séta közben elmélyedhetnek a történelmi helyszíneink egyik legkedveltebb negyedében, a Várnegyedben vagy élvezhetik a közeli parkok és a Margitsziget nyújtotta felüdülési lehetőségeket.”

  Előnyök

  „A Várnegyedben ritkán adódik lehetőség új építésű lakás vásárlására, ráadásul a Toldy 19 épületében a lakások mellé 2 gk. beállót is, lehet vásárolni. A korszerű műszaki megoldásoknak és egyedi homlokzati látvány elemeknek köszönhetően, egy valóban értékálló és stílusos épület valósul meg.

  A könnyedén elérhető Mammut Bevásárlóközpont üzletein kívül, a jól kiépült környezetnek köszönhetően számos üzlet, bank, étterem, biztosítja a mindennapok kényelméhez szükséges széleskörű szolgáltatásokat a környék lakói részére.

  Iskolák, óvodák, kulturális és sportlétesítmények közelsége több értékes szabadidőt biztosíthat, mind az egyedülállók mind a családok részére.”

  A beruházó