Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Tetris Ház 1. ütem

Budapest XI. kerület, Albertfalva

Kiváló elhelyezkedés, kiemelkedően fejlődő városrész

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 708 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Tetris Ház 1. ütem

Tervezett átadás

2019. március

Ár

43.31-43.31 M Ft

Alapterület

55–55 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

267 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  OTP Ingatlan Zrt.

  Cím: 1117 Budapest, Hengermalom út 19-21. értékesítési iroda

  Telefonszám: +36 70 708 megnézem

  Wéber Csaba
  Wéber Csaba

  értékesítő

  +36 70 708 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az OTP Ingatlan Zrt. egy több ütemben megvalósuló nagyberuházás első ütemeként 267 db lakást és 2 db üzlethelyiséget magában foglaló, egyedi megjelenésű társasház építését kezdte meg 2016 végén.
  A Tetris Ház 1. ütemében megvalósuló hatékony alaprajzi elrendezésű, kulcsrakész lakások többsége másfél-kétszobás, 48-60 m2 közötti alapterületű lesz, de a vevői igények teljes körű kielégítése érdekében az épületben megtalálhatók lesznek az egyszobás garzonok és a többgyerekes családoknak szánt négyszobás lakások is, míg a legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek. A változatos méretű lakások mindegyikéhez nagyméretű erkély vagy intim loggia tartozik.
  A tervezés során a parkolási lehetőségeket maximáltuk, így a biztonságos, telken belüli parkolásra több lehetőséget is biztosítunk: a pinceszinten 201 férőhelyes teremgarázs, a földszinten 42 db zárt gépkocsi tároló kap helyet, továbbá 37 db udvari parkolóhely is kialakításra kerül.
  A lakók kényelmének kiszolgálása érdekében a 158 db tároló a lépcsőházból megközelíthetően, a földszinten kerül kialakításra.

  A környék

  A Tetris Ház I. üteme Budapest XI. kerületének kiemelten kezelt részén, a Mezőkövesd utca és a Fehérvári út sarkán épül.
  A projekt elhelyezkedésének köszönhetően a városközpont és a legjelentősebb budapesti egyetemek – a kiváló tömegközlekedésnek és a Fehérvári útnak köszönhetően - könnyen és gyorsan megközelíthetők, mindemellett számos bevásárlási lehetőség és szolgáltatás helyben is megtalálható. A gépkocsival pár perc alatt elérhető Savoya park és Campona bevásárlóközpontok közelsége teljes körűen kielégíti minden a környék lakóinak vásárlási és szórakozási igényeit, de az autót nélkülözőknek is mindössze 4-5 percbe telik eljutni a legközelebbi üzletekhez.
  A Tetris Háztól pár perces sétával elérhető Duna part, remek helyszíne a családos programoknak, illetve az esti sétáknak.
  A környék kiváló infrastrukturális ellátottságának köszönhetően a kisgyermekesek számára a közelben megtalálható bölcsőde, óvoda és általános iskola biztosítja a tanulási lehetőséget, de a gyermek- és felnőtt orvosi rendelő is pár perc sétával elérhető.
  A társasház rövid sétával elérhető a 114, 213, 214 buszok Fehérvári úti megállója, a 17, 41, 47, 48, 56 számú villamosokkal pedig - akár átszállás nélkül is - gyorsan a belvárosba juthatunk. A 7-es busz Albertfalvai végállomásától a város számos fontos közlekedési csomópontja megközelíthető.

  Előnyök

  Az OTP Ingatlan Zrt elhivatott a környezetvédelem iránt, így a tervezés során komoly hangsúlyt fektettünk a megújuló energia felhasználására, ezáltal a megvalósuló lakásokban a fűtés-hűtés-melegvíz ellátásról modern és gazdaságos hőszivattyúk gondoskodnak majd, ezzel biztosítva az alacsony fenntartási költséget a jövőbeni tulajdonosok számára.
  A Tetris Házba betervezett jövőbe mutató műszaki megoldásoknak köszönhetően nincs többé szükség radiátorok és klíma kiépítésére, a lakások egyes helyiségeinek hőmérséklete egyedileg szabályozható lesz. A Magyarországon még újnak számító padlófűtés- és mennyezet hűtés-fűtés kiváló hőérzetet biztosít a hideg téli és a forró nyári napokon egyaránt.

  A beruházó

  Bemutatkozás - OTP Ingatlan Zrt.

  Az OTP Ingatlan Zrt-t az Országos Takarékpénztár (ma OTP Bank Nyrt.) alapította 1990 decemberében.
  Társaságunk üzletpolitikájában a legnagyobb hangsúlyt a saját kockázatra, értékesítés céljára történő ingatlanfejlesztés – elsősorban lakás funkciójú épületek létrehozása kapja, de a megvalósított fejlesztéseink között irodaház, parkolóház, bevásárlóközpont, üzemcsarnok és logisztikai ingatlan egyaránt megtalálható.
  A fennállásunk közel három évtizede alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel eredményeként - amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez - az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője lett és a hazai piac legmegbízhatóbb ingatlanfejlesztői között említik.
  A Társaságunk 1990-es alapítása óta évente átlagosan megépített 400-500 lakás mára közel 8000 db piaci alapon megépített lakást eredményez, amely után célkitűzéseink között szerepel, hogy évente átlagosan 500 db kiváló minőségű, élhető új otthont teremtsünk.