Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Temesvár 15.

Budapest XI. kerület, Kelenföld

Nálunk otthonra találsz

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 943 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Temesvár 15.

Tervezett átadás

2019. szeptember

Ár

50.55-136 M Ft

Alapterület

55–113 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

60 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Goodwill Property Kft.

  Cím: 6200 Kiskőrös, Víztorony köz 13.

  Telefonszám: +36 70 943 megnézem

  Győri Ferenc
  Győri Ferenc

  Tulajdonos

  +36 70 943 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  60 LAKÁS – 5100 NM – 6 SZINT

  Biztosan hallottad már azt a szólást, miszerint mindenhol jó, de legjobb otthon. De mi is az otthon? Egy meleg fészek, ahol álmokat dédelgetsz, ahová egy hosszú, átdolgozott nap után tárt karokkal vár haza a családod, és ahol a küszöbön túl önmagad lehetsz, még egy mackónadrágban is a TV előtt.

  Az otthon egy meleg sejtelmes szó, ami simogatja a szíved. Nálunk mindezt megtalálod, ugyanis exkluzív kulcsrakész  egyszobás garzonokat és a többgyerekes családoknak szánt két-, vagy háromszobás lakásokat kínálunk a főváros központjában, míg a legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek. A lakóházat körülvevő zöld környezet és a nagy belső kert gondoskodik a nyugalomról, míg az épület elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt elérjük a nyüzsgő városközpontot. Lelkes csapatunk pedig azon dolgozik, hogy minél előbb rátalálj az igényeidnek leginkább megfelelő otthonra. Lehet, hogy már meg is találtad?

  A környék

  ÚJBUDA KÖZEPÉN

  A lakóház egy életforma, egy közösség az új hullámos urbanizmus közepén. Ha ezt az életstílust és a hangulatos Újbudát választod otthonodul, a társasház parkján túl számos kikapcsolódási lehetőséget találsz, mivel a Gellért hegy, a Kopaszi gát és a Bikás Park közelsége jó néhány lehetőséget biztosít. A gyerekeket sem kell messzire vinned, hiszen bölcsőde, óvoda, általános, iskola és még egyetem is található a környéken. Több szolgáltatás, köztük étterem és gyógyszertár csupán gyalog távra van az épülettől, és a fejlett városi tömegközlekedésnek köszönhetően, az Allee és az Újbuda Center is csak pár percnyi távolság. A városrész folyamatos fejlődik, így napról napra egyre élhetőbb a körzet.

  Előnyök

  - 56 férőhelyes teremgarázs,

  - közösségi park,

  - fonódó villamos,

  - új városnegyed (Dél-Buda),

  - szakmai csapat,

  - elővásárlási kedvezmények,

  - teraszos lakások,

  - energiatakarékos otthonok,

  - szolgáltatások a közelben,

  - kedvező fizetési ütemezés

  Fontos tudnod, hogy a látványtervek, illetve látvány alaprajzok illusztrációk, az értékesítésnél az építész tervek az irányadók.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Goodwill Property Kft.

  A Goodwill Property Kft. több év ingatlanforgalmazásban, ingatlanfejlesztésben szerzett tapasztalatával vágott bele a társasházak építésébe. A Temesvár utcai otthonokat azzal a céllal terveztük meg és hozzuk létre, hogy igazán különleges otthonok jöjjenek létre, amik lehengerlő kilátással párosulnak. A munkálatok során olyan szakmai csapat áll a hátunk mögött, akik szakterületükön kimagaslóan az egyik legjobbak, és akik tudásukat egyesítve képesek a megálmodott lakóparkból a legtökéletesebbet kihozni. Mindannyian hiszünk benne, hogy csak kiváló minőségben érdemes tervezni, építkezni és kivitelezni. Olyan nagyszabású projekttel bizonyítottuk már a szakértelmünket és elhivatottságunkat, mint a Petzvál utcai lakópark.