Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Szondi57

Budapest VI. kerület, Terézváros

APARTMANHÁZ AZ ANDRÁSSY ÚT KÖZELÉBEN

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 456 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2022. július

Ár

41.99-163.99 M Ft

Alapterület

35–135 m2

Szobaszám

2–5 szoba

Összes lakás

89 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Property Capital Invest Kft.

  Cím: 1146 Budapest, Thököly út 66.

  Telefonszám: +36 70 456 megnézem

  Property Capital Invest Kft.
  Property Capital Invest Kft.

  Kapcsolattartó

  +36 70 456 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A budapesti belváros szívében épülő társasházunk tervezésénél az a fő szempont vezérelt bennünket, hogy a társasházban tervezett lakások minél több élethelyzetre tudjanak valós megoldást nyújtani.
  A vevők kényelme és nyugalma mellett, hangsúlyt helyeztünk a variálhatóságra is. Hiszünk abban, hogy társasházunkban épülő lakásokban sokan megtalálják elképzelésüket a belvárosi lakáspiacon.

  A ház belső kialakítása szintén a kényelmet és a nyugalmat szolgálja, többek között minőségi nyílászárókkal, garázsokkal, lifttel, külön bicikli- és kukatárolóval és a lakások élhető elrendezésével.

  Az épület kiváló energetikai tulajdonságokkal rendelkezik, amiket többek közt a tervezett hőszigetelésnek, a VRV rendszerű hűtésnek, a közös helyiségekben elhelyezett energiatakarékos LED izzóknak köszönhet. Véleményünk szerint ez nem csak környezetvédelmi szempontok miatt lényeges, hanem segít a jövőbeli tulajdonosok rezsiköltségét is alacsonyan tartani.

  Kérjük ismerje meg eladó lakásainkat!

  A környék

  Az épület az M3-as metró Nyugati pályaudvar és a kisföldalatti Kodály körönd megállójától 500 méterre helyezkedik el, a Budapest, VI. kerület, Szondi utca 57. szám alatt.

  Társasházunk az Andrássy út közvetlen szomszédságában található. A metrómegálló, a 4-es és 6-os villamosok megállója gyalogosan mintegy 5 perc alatt érhetőek el. A közelben rendszeresen közlekedő buszjáratok szintén elősegítik a gyors és rugalmas közlekedést nappal és éjszaka is.

  Beruházásunk közvetlen közelében sok szolgáltatás megtalálható, mint például bölcsőde, óvoda, iskola, egyetem, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek (Westend City Center SPAR, DM, Rossmann, Lehel piac).

  Előnyök

  A Szondi utca nyugodt, csendes környék, azonban a pezsgő, mindig élettel teli belváros tőszomszédságában és az éppen megújuló Városligethez karnyújtásnyira helyezkedik el. Mind az Andrássy út, a Kossuth tér, a Nyugati pályaudvar és a Nagykörút gyalogosan 5-10 perces távolságon belül van. A Városliget közelsége is jelentős vonzerőt jelent, hiszen a kisgyermekes családoknak vagy a csendre vágyóknak a park nyugalma, a kulturális életben lubickolóknak a felújított múzeumok sokasága kínálhat színes programokat. 

  A beruházó

  Bemutatkozás - Property Capital Invest Kft.

  A Property Capital Invest ingatlanfejlesztő cég célul tűzte ki maga elé, hogy az építési projektjeit magas minőségben és kellő odafigyeléssel szervezze és bonyolítsa. Célul tűzte ki továbbá, hogy az általa épített lakások hozzájáruljanak a Társaság vevői életminőségének biztos emeléséhez, hogy Ön és szerettei boldogabb jövő és biztos befektetés elé nézhessenek.