Elfelejtett jelszó
Elfelejtett jelszó

Szent Anna Udvar 2. ütem

Győr

Városi élet Győr zöldövezeti részén

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 201 megnézem
Üzenet a hirdetőnek
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Szent Anna Udvar 2. ütem

Tervezett átadás

2018. december

Ár

11.9-29.9 M Ft

Alapterület

34–99 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

60 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  C.T. & Partner Kft / BJB-System Kft.

  Cím: 9022 Győr, Czuczor Gergely u. 18-24

  Telefonszám: +36 30 201 megnézem

  Horváth Edina
  Horváth Edina

  Ingatlaniroda vezető

  +36 30 201 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Csendes városi élet és egy egységes zöld környezet mellett a kényelemről és biztonságról is gondoskodtunk. A minőségi anyagokkal és a legkorszerűbb technológiával kialakított emelt szintű, fűtéskész lakásokat kedve szerint alakíthatja harmonikus életérzést biztosító otthonokká, de befektetésnek is kiváló lehetőség. A társasház építészeti karaktere egy belső világgal rendelkező, de mégis nyitott beépítést hoz létre. Diszkrét magánszférát biztosít, ugyanakkor a parkosított belső tér egy valódi közösség életteret alkot.

  Az épület 5 szintes, 60 lakással és 10 üzlethelyiséggel rendelkezik, amely a kisebb garzonoktól (már 25,38 nm-től) a penthouse jellegű, nagy méretű (160 nm) lakásokig kerülnek kialakításra. Az épület funkcionalitási koncepciójában helyet kapott az alsó szinten több üzlethelyiség, zárt udvari kocsibeállók, szintenként pedig privát tárolók gondoskodnak a kényelemről.

  A lakások struktúrájában a benapozott terek, az erkélyek, az összefüggő életterek, továbbá a privát hálózónák létrehozása biztosít harmóniát. Élhető és változatos méretű lakások és teraszok kombinációja biztosítja a különböző igényeknek és elképzeléseknek megfelelő kínálatot. 

  A környék

  Az attraktív társasházi lakóépület Győr közkedvelt részén, a csendes Mécs László utca és a hatalmas zöldterületű Kiserdő mentén biztosít modern és otthonos életérzést. A városi struktúra délnyugati, zöldövezeti részén helyezkedik el, ahol még térben és időben is része a város vérkeringésének.

  A kiváló infrastrukturális adottságú környékről el lehet az otthonokat akár gyalogosan is érni. A közelben oktatási, kereskedelmi és szolgáltató központok teszik kényelmessé a városi jelenlétben a mindennapokat.

  Előnyök

  MODERN ÉS OTTHONOS LAKÁSOK – VONZÓ ÉPÜLETKARAKTER

  Az attraktív társasházi lakóépület Győr közkedvelt részén, a csendes Mécs László utca és a hatalmas zöldterületű Kiserdő mentén biztosít modern és otthonos életérzést.

  A LAKÁSOKBAN NAPFÉNY ÉS HARMÓNIA VÁRJA– TÖKÉLETES FUNKCIÓK

  A kisebb garzonoktól a penthouse jellegű lakásokig alakítottuk ki az új otthonokat, amelyek biztosítják bárki számára a kényelmes városi életet.

  BERUHÁZÓK: STABIL HÁTTÉR – MEGBÍZHATÓSÁG – TAPASZTALAT

  Felelős gondolkodásunk, megbízhatóságunk és tapasztalatunk garancia az általunk képviselt minőségre, amelyet az eddigi, több mint 20 ingatlanberuházásunk vásárlói elégedettsége bizonyít.

  A beruházó

  Bemutatkozás - C.T. & Partner Kft / BJB-System Kft.

  C.T. & Partner Kft

  Cégünk 2008-ban alakult ingatlanberuházó cég, mely komoly nevet és elismerést ért el Győrben. Nagyszabású építőipari projektek szervezésében rangot szereztünk, s rendszeres résztvevői vagyunk jelentős állami beruházások megvalósítására kiírt közbeszerzési pályázatoknak. 2015-től meghatározók lettünk Győrben a társasház beruházási piacon, projektjeik különlegességeiben és minőségében egyedülállóak. Nevünket olyan projektek fémjelzik, mint a TÓPART LIGET, a CORNER REZIDENCIA és a SZENT ANNA UDVAR. Vevőink bizalmát együttműködésünk során – s azt követően is – folyamatos kapcsolattartással igyekszünk biztosítani, gyorsan és hatékonyan reagálunk partnereink és a piac igényeire. 2017-ben bővítettük szolgáltatásunkat, megalakítottuk új üzletágunkat.
  Az IC PARTNER INGATLANIRODA teljes körű szolgáltatással, új építésű lakóparki kínálattal, ingatlanközvetítéssel, és lakáshitelek díjmentes közvetítésével áll az érdeklődők rendelkezésére. Hisszük, hogy a felelős gondolkodásunk és a maximális elkötelezettségünk biztosítja, hogy folyamatos fejlődéssel és az általunk képviselt magas minőséggel továbbra is biztosítjuk helyünket a helyi ingatlanpiac elitjében.

  BJB-System Kft

  A BJB-System Kft 2009 óta ingatlanberuházó,- forgalmazó és építőipari társaságként résztvevője az új építésű lakások piacának.

  Profilunk elsősorban Győr és vonzáskörzetében társasházak és családi házak építése. Tevékenységünk magában foglalja az ideális telkek felkutatását, a piaci igényeknek leginkább megfelelő lakásválaszték összeállítását, kivitelezését, értékesítését és az esetlegesen jelentkező garanciális és szavatossági ügyek teljes körű megoldását. Természetesen a kiválasztott lakásban maximálisan figyelembe vesszük egyedi igényeiket, melyek tekintetében a kivitelezés kezdetétől az átadásig folyamatos egyeztetésekre van lehetőség. Vállalkozásunk fő profilja mellett szívesen állunk a megrendelők rendelkezésére ingatlanközvetítés, földmunkák, zsalu- és állványrendszerek bérbeadása terén egyaránt.