3 szoba erkéllyel 1. emelet,
Szarvasugrás Lakópark 2.ütem

Biatorbágy
Várható átadás: 2022. december

Tervezett átadás

2022. december

Ár

66,67 M Ft

Alapterület

70 m²

Szobaszám

3

Emelet

1. emelet

Kapcsolat

Lakás adatai

típus tégla
szobák száma 3 szoba
ár 66,67 M Ft
alapterület 70 m²
emelet 1
zöld otthon igen
energetikai besorolás BB
kertkapcsolat nem
erkély 26,64 m²
tájolás dél
belső két szintes nem
légkondícionáló nem
komfort összkomfortos
lakás belső azonosító II/L14

Épület adatai

lift van
fűtés típusa mennyezeti hűtés-fűtés
akadálymentesített igen

Parkolóhelyek

parkolóhely típusa teremgarázs hely
parkolóhely használata megvásárolható
parkolóhely ára 3.70M Ft

Leírás

Beruházásunk Biatorbágyon, a  Nimród utcában található. A társasház 5 szintjén 40 lakás kerül kialakításra. Minden emeleten található garzonlakás (34 nm-es), 2 vagy 3 szobás (41-69 nm) és 4 szobás (103 nm) nagycsaládosokat vonzó tágas otthon. A legfelső, 3. emeleten Penthouse-ok találhatók. A földszinti ingatlanokhoz saját használatú kert kapcsolódik. A ház -1-es szintjén gépkocsi beállók és tárolók kerülnek kialakításra. A változatos alaprajzok között megtalálhatják új otthonukat az első lakásukat kereső fiatalok, 2 vagy 3 gyerekesek és a befektetési céllal vásárolni kívánók is. Átadás 2021 tavaszán.

Bővebb információért keressen minket bizalommal!

Várjuk hívását!

MÜSZAKI PARAMÉTEREK:

Alapozás:
Talajmechanikai szakvélemény alapján méretezett monolit vasbeton lemezalap.

Teherhordó szerkezet:
Méretezett monolit vasbeton falak és födémek.

Homlokzati nyílászárók:
Színes VEKA 76 MD típusú műanyag „A” kategóriás 6 légkamrás profillal készülő, 3 rétegű melegperemes üvegezésű, 3 gumitömitéses ablakok és teraszajtók. Külső nyílászárók redőny előkészített redőnytokkal készülnek. Porszórt alumínium főbejárati kapu és lépcsőházi üvegfal.

Hőszigetelés, homlokzatképzés:
EPS hőszigetelő rendszer előírás szerinti vastagságban és kialakítással. Szilikát vékonyvakolat felületek tört fehér és sötétszürke színben, illetve csiszolt mészkőlap burkolat.

Válaszfalak, belső nyílászárók:
10 cm vastag Ytong és Silka falazat. Lakásbejárati ajtó: több ponton záródó, beltéri, biztonsági szabványos ajtó, 3 db gyári kulccsal, központi zárszerkezettel. Lakáson belüli ajtók: dekor fóliás beltéri ajtók, kilinccsel

Padlószerkezetek:
A belső helyiségekben 9 cm vastag „úsztatott” esztrich réteg. A vételár burkolatokat és annak segédanyagait, valamint konyhabútort nem tartalmaz. A hozott burkolatot beépítjük. A zárófödémen méretezett vastagságú terhelhető EPS hőszigetelés, műanyag vízszigetelés, a tetőteraszokon járható zöldtető növényzettel, illetve beton járólap burkolattal, a felső tetőn kavics leterhelő réteggel.

Lépcső:
Előre gyártott vasbeton lépcső csúszásmentes kerámialap burkolattal, lakkozott acélkorláttal.

Burkolatok:
Az épület lábazatán fagyálló kőlap burkolat, a lépcsőházban és folyosókon mellvédmagasságig kerámia vagy kőporcelán burkolat.

Padló- és falburkolat:
Simított esztrich aljzatbeton burkoláshoz előkészítve.
Hideg – meleg burkolatokat és segédanyagokat nem tartalmaz a vételár, de az előre egyeztetett határidőre leszállított, standard méretű 20x20-as, 30x30-as, 40x40-es, 50x50-es, 60x30-as méretű burkolatokat és segédanyagokat beépítjük, normál, hagyományos, (hálós, normál fugás) lerakási móddal.
A vizeshelyiségek falburkolatai a következőképp alakulnak: A WC-k 1,50 m magasságig, a Fürdőszobák 2,10 m magasságig készülnek el.
Meleg burkolatok, normál, középminőségű laminált padlóburkolatok lerakására vonatkozik.

Erkély- és teraszkorlát:
Erkélyeken edzett üveg korlát, horganyzott lakkozott acélvázon, vasbeton szerkezethez oldalról rögzítve.

Fűtés-hűtés:
A fűtési és hűtési rendszer helyiségekre bontott termosztátos szabályozással vezérelhető kialakítást kap. A hőleadást a lakásokban mennyezeti hűtés-fűtési rendszer biztosítja, ezen felül minden épületszinten a vizesblokkokban, a földszinti lakások esetében pedig minden további helyiségben is padlófűtés is kiépítésre kerül.

Általános gépészet:
Lakásonként beépítésre kerül 1 db (hideg) vízmérő, a fűtési-hűtési hálózat hőmennyiségmérője, valamint 1 db 120 literes Ariston boiler. Azon ügyfelek lakásába, akik zöldhitelt igényelnek, hőszivattyús boiler kerül beépítésre, melynek 200.000,- forint összegű többletköltsége Vevőt terheli.
További adatok a projektről

Kérdésed van? Érdeklődj!

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnel többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

+36 30 012 +36 30 012 3321

Az ÁSZF-et megismertem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
Feliratkozom a Lakóparkfigyelőre

Elhelyezkedés

Biatorbágy Nimród utca