Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Sunshine Residence Hévíz

Hévíz

Hévíz központjában, mégis közel a természethez

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 30 773 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

Átadva

Ár

46.9-59.4 M Ft

Alapterület

49–59 m2

Szobaszám

2–2 szoba

Összes lakás

63 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  DMD Vagyonkezelő Zrt.

  Cím: 8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 6.

  Telefonszám: +36 30 773 megnézem +36 30 323 megnézem

  Grabant János
  Grabant János

  Értékesítési vezető

  +36 30 773 megnézem

  Merle Dávid
  Merle Dávid

  Értékesítési tanácsadó

  +36 30 323 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Hévízen a József Attila utca és a Széchenyi utca által határolt 2200 nm-s területtel rendelkező saroktelken kialakításra került 63 lakás, 4 üzlet és 1 étterem. A Sunshine Residence megtervezését és kivitelezését gondos előkészületek előzték meg. A ház tervezésekor az építész és a tulajdonosok hónapokig jártak ki a helyszínre, hogy figyeljék a nap járását és a beesésének szögét, hogy a lehető legideálisabban illesszék a tájba az építményt. Ez kiválóan sikerült aminek az eredménye szó szerint szemmel látható. 

  Ha a modern Sunshine Residencbe belépünk, akkor egy egyedi tervezés alapján megalkotott közösségi térben találjuk magunkat. A több szint magas, különleges megjelenésű térből nyílnak a lakások. Az ingatlanok bejáratai függő folyosóról, hidakról közelíthetők meg. Az épület teljes magasságát kihasználva 5 lakószint kerül kialakításra. A lépcsőház mellett bútor szállítására is alkalmas lift is készült.

  A háznak és a lakásoknak minimális energiaszükséglete van min télen, mind pedig nyáron a kellemes hőmérséklet megteremtéséhez, amihez a tájolás, üvegfelületek mellett a modern gépészeti megoldásoknak is köszönhető. Fűtést és hűtést az egyik legkorszerűbb hőszivattyús technológia biztosítja mennyezeti kiállással. A beépített anyagok és a kivitelezés magas minőséget képviselnek. Lakások elrendezésénél és belső designjánál alapvető szempont volt az, hogy jól átgondolt legyen, minimalista, de egyben otthonos is. Emellett szigorú folyamat része volt a szaniterek, burkolatok, nyílászárók kiválasztása. Az alapkiállások részét képezik a burkolatok, szaniterek, csaptelepek. Minden fürdőszoba épített zuhanyzóval, résösszefolyóval, törölközőszárítós radiátorral készül.

  A projekten belül 44 és 70 nm közötti lakások érhetőek el még.

  Az épület egy saját 40 férőhelyes mélygarázs szinttel rendelkezik, de a mikrokörnyezetben jól megoldott a házon kívüli parkolás. A ház szomszédságában megtalálható egy magánparkoló és az utcában mindig van üres hely.

  A környék

  Hévíz egyedülállóságát nagyon jól mutatja, hogy 2020-ban beválogatták a TOP20 európai város közé. 2009 óta minden évben megrendezik a “European Best Destination” versenyt, amely során Európa 20 legfelkapottabb turista paradicsoma közül a közönség dönti el, hogy melyik város érdemes a „legjobb úti cél” megtisztelő címre. Már a versenybe beválogatás is felemelő, hiszen Hévíz olyan városokkal kerül egy szintre a megmérettetésben, mint Róma, Amszterdam, vagy éppen Athén és Prága.

  A hévízi tó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes gyógytava. A tó hőfoka a felszínen nyáron eléri a 37-38 C°-ot, és télen sem csökken 24-26 C° alá. Így egész éven át alkalmas a fürdőzésre. A hévízi kúra nemcsak gyógyításra, hanem megelőzésre, pihenésre, kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas. Bőséges kínálatból válogathatnak a wellness és az egészséges életmód hívei is. Szállodás és magánszálláshelyek vendégei is minden igényt kielégítő kínálattal találkozhatnak a városban, legyen az sport, szépségápolás, vagy csak egyszerűen egy kis testi-lelki kényeztetés. A város jól kiépített szolgáltató hálózattal rendelkezik, ahol az ellátás magas színvonalon illeszkedik a város egyedülálló jellegéhez.

  Az aktív életmód hívei számos sportolási lehetőséget kipróbálhatnak a városban és környékén. Lehet az golf, íjászat, nordic walking, tai chi, jóga, aqua-aerobic, sétarepülés, ballon repülés, de a hagyományos sportokat kedvelők is válogathatnak a lehetőségek közül, pl.: tenisz, futás, úszás, lovaglás. A kerékpárutak fejlődésével egyre népszerűbb a kerékpáros turizmus is. Hévízt kiépített út köti össze Keszthellyel, ahol rá lehet csatlakozni a Balatoni Bringakörútra, vagy lehetőség van a Kis-Balaton élővilágának a megismerésére is kerékpárral, képzett túravezető kíséretében.

  Megközelíthetőség szempontjából kiváló helyen van a település. Budapest felől az M7-s autópályán közlekedve Balatonszentgyörgy irányába, majd Keszthelyen át, vagy a várost kikerülve juthatunk Hévízre. Sopron felől a 84-es főúton haladva érhető el. A legközelebbi vasútállomás Keszthelyen van, és onnan busszal vagy taxival juthatunk a városba. Menetrend szerinti buszok közlekednek az ország nagyobb városaiból Hévíz érintésével, de elérhetők nemzetközi buszjáratok is. Budapesten át több európai városból érkező repülőjáratok transzferjáratával, illetve menetrendszerinti buszjárattal is elérhető a város. A közeli Sármelléken lévő Hévíz-Balaton nemzetközi reptér is fogad rendszeresen charter járatokat, ahonnan szintén transzferrel legegyszerűbb megközelíteni a várost.

  Előnyök

  Modern műszaki megoldások.

  2021 januárjában megkapta a társasház a használatbavételi engedélyt, az ingatlanok külön helyrajzi számokkal rendelkeznek, így a lakások egy részét már "elfoglalták a tulajdonosok".