Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Sunny Side Residence

Budapest IX. kerület, Ferencváros

Célunk, hogy tulajdonosaink számára élhető, kényelmes és napfénygazdag otthonokat teremtsünk!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 700 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2022. december

Ár

50.7-81 M Ft

Alapterület

47–78 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

71 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  GEOS Group Hungary

  Cím: 1092 Budapest, Bakáts tér 4.

  Telefonszám: +36 1 700 megnézem

  Verbai Rita
  Verbai Rita

  Real Estate Portfolio Manager

  +36 1 700 megnézem

  Kocsis Zoltán
  Kocsis Zoltán

  Real Estate Portfolio Manager

  +36 1 700 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Sunny Side Residence egy folyamatosan fejlődő és megújuló városrészben, a IX. kerületi Lenhossék utca 16. szám alatt épülő, 71 lakásból álló 7 emeletes lakóház. Az épületben 1-4 szobás lakások találhatóak 28 m2-től 78 m2-ig, amelynek szinte mindegyikhez saját balkon vagy loggia tartozik.

  A nagy üvegfelületekkel célunk az volt, hogy természetes, napfénygazdag otthonokat teremtsünk a leendő lakók számára. A projekt különlegessége, hogy a monosplit klíma a lakások alapfelszereltségének részét képezik.

   

  A tervezéskor nem csupán arra figyeltünk, hogy korszerű és elegáns lakóházat alkossunk, hanem kulcsfontosságúnak tartottuk a minőségi és időtálló anyagfelhasználást is. Emellett az energiatudatosság is lényeges pontja volt a tervezésnek, az épület tetején elhelyezett napelemek a melegvíz előállításának költségeit csökkentik.

   

  Az épülethez tartozik egy kétszintes mélygarázs is, amelyben parkolóhelyek és tárolók is elérhetőek.

   

  A környék

  Sunny Side Residence projektünk, 9. kerület rehabilitációs negyedében, egy folyamatosan megújuló városrészben épül. A nagykörút és a Klinikák metróállomás közelsége lehetővé teszi a gyors közlekedést. A környékre koncentrálódik Budapest egyetemeinek jelentős része is. Ha befektetési szándékkal vásárol, az értékállóság mellett bízhat a gyors kiadásban is. Kedvelt környék a fiatalok körében. Infrastrukturálisan folyamatos a fejlődés. Egyre több közösségi, kereskedelmi és szolgáltató egység nyílik. Nem elhanyagolható az sem, hogy a kerületben lévő parkok, zöldfelületek sok opciót biztosítanak szabadtéri kikapcsolódásra, sportolásra.

  Előnyök

  Ezen lokáció a középső Ferencváros azon része, ahonnan szinte könnyedén eljuthatunk mindenhová. Akár autóval megyünk ki a városból, vagy akár tömegközlekedéssel a város felé. Vagy éppen biciklivel van kedve közlekedni, hisz a belváros felé nincs távolság.

  Napgazdag otthonokat alakítunk ki, melyek utcára és belső kertre néznek. A belső kert előnye, hogy a szembe lévő terület nincs beépítve, így élvezheti a nyitott teret az, aki a nyugati tájolást választja. Az utcára néző lakások délkeleti tájolásúak. Szemben lévő épületek nemrégiben épültek, rendezett a városkép.

  A beruházó

  Bemutatkozás - GEOS Group Hungary

  Cégcsoportunk  15 éves múltra visszatekintő megbízható ingatlanfejlesztő nemzetközi vállalat, amely számos rangos díjat érdemelt már ki Európában.