Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Sunny Side Residence

Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros – Rehabilitációs terület

Célunk, hogy tulajdonosaink számára élhető, kényelmes és napfénygazdag otthonokat teremtsünk!

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 1 700 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2021. december

Ár

28.6-92.2 M Ft

Alapterület

28–78 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

71 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  GEOS Group Hungary

  Cím: 1092 Budapest, Bakáts tér 4.

  Telefonszám: +36 1 700 megnézem

  Kocsis Zoltán
  Kocsis Zoltán

  Real Estate Portfolio Manager

  +36 1 700 megnézem

  Verbai Rita
  Verbai Rita

  Real Estate Portfolio Manager

  +36 1 700 megnézem

  Muzslai Mónika
  Muzslai Mónika

  Real Estate Portfolio Manager

  +36 1 700 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Sunny Side Residence a IX kerület megújuló városrészében épül. A nagyvárosias utcák és épületek egyhangúságát megtöri ez az egymagában kertvárosi hangulatot árasztó épület. A természet óvása és a zöld felületek visszaadása fontos számunkra, ezért a belvárosi lakóépületet körbe vettük élő zöld felületekkel, úgy mint az utcafront előtti zöld kert, a belső kert, tetőkert, valamint az épület közepén húzódó függőkert. A Sunny Side Residence lakói így bármely lakásból kitekintve élvezhetik az épület zöld felületeit.

  A Sunny Side Residence tervezésekor nem csupán arra figyeltek, hogy korszerű és elegáns lakóház legyen modern outfittel, de emellett minőségi és időtálló anyagfelhasználást is kulcsfontosságúnak tartották

  1-3 szobás lakások nagy részéhez terasz, erkély vagy loggia tartozik.  A lakások tájolásának és nagy üvegfelületeinek köszönhetően világosak, napfényesek.

  Az itt lakók további kényelmét szolgálja a -2 szinten elhelyezkedő teremgarázs és a tárolók. Az épület és a lakások akadálymentesített megközelítése biztosított.

  A környék

  Sunny Side Residence projektünk, 9. kerület rehabilitációs negyedében, egy folyamatosan megújuló városrészben épül. A nagykörút és a Klinikák metróállomás közelsége lehetővé teszi a gyors közlekedést. A környékre koncentrálódik Budapest egyetemeinek jelentős része is. Ha befektetési szándékkal vásárol, az értékállóság mellett bízhat a gyors kiadásban is. Kedvelt környék a fiatalok körében. Infrastrukturálisan folyamatos a fejlődés. Egyre több közösségi, kereskedelmi és szolgáltató egység nyílik. Nem elhanyagolható az sem, hogy a kerületben lévő parkok, zöldfelületek sok opciót biztosítanak szabadtéri kikapcsolódásra, sportolásra.

  Előnyök

  Ezen lokáció a középső Ferencváros azon része, ahonnan szinte könnyedén eljuthatunk mindenhová. Akár autóval megyünk ki a városból, vagy akár tömegközlekedéssel a város felé. Vagy éppen biciklivel van kedve közlekedni, hisz a belváros felé nincs távolság.

  Napgazdag otthonokat alakítunk ki, melyek utcára és belső kertre néznek. A belső kert előnye, hogy a szembe lévő terület nincs beépítve, így élvezheti a nyitott teret az, aki a nyugati tájolást választja. Az utcára néző lakások délkeleti tájolásúak. Szemben lévő épületek nemrégiben épültek, rendezett a városkép.

  A beruházó

  Bemutatkozás - GEOS Group Hungary

  Cégcsoportunk  15 éves múltra visszatekintő megbízható ingatlanfejlesztő nemzetközi vállalat, amely számos rangos díjat érdemelt már ki Európában.