Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Spa Residence Carbona, Hévíz

Hévíz

Befektetés a boldog mindennapokba - Luxusingatlanok szállodai szolgáltatásokkal

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 20 999 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Spa Residence Carbona, Hévíz

Tervezett átadás

Átadva

Ár

59-67 M Ft

Alapterület

62–64 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

34 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Carbona Zrt.

  Cím: Helyszíni értékesítés: 8300 Hévíz Attila u 1., Budapesti értékesítési iroda (előre egyeztetett időpontban): 1061 Budapest Andrássy u 2.

  Telefonszám: +36 20 999 megnézem

  Sugár Katalin
  Sugár Katalin

  Értékesítési vezető

  +36 20 999 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A Spa Residence Carbona közvetlen, belső kapcsolódással vezet át a NaturMed Hotel Carbona****superior épületébe. Magyarország egyik legkiemelkedőbb, hazai és nemzetközi elismerésekkel díjazott medical spa szállodája tradicionális, minősített hévízi gyógykúrával, komplett egészségprogrammal, 1000 m2 vízfelülettel és több mint 100 medical-, wellness- és beauty kezeléssel várja a pihenni, gyógyulni vágyókat.

  A Spa Residence épülete nem csak szemet és lelket gyönyörködtető komplexum, de funkcionálisan is minden igényt kielégít, mivel több lifttel és kártyás beléptető rendszerrel is felszerelt. Minden lakáshoz igényelhető férőhely a mélygarázs-parkolóban, melyhez megfelelő méretű, egyedi és zárható tároló tartozik.

  Az épület földszintjén 7 db üzlethelyiség került kialakításra, valamint további zárható tárolóhelyiségek. Ezen felül még 1 üzlethelyiség található az első emeleten is. A földszinten az utcafrontra nyíló üzletek mellett 3 db apartman is található, melyek a nyugodt, belső kert felé néznek. A felsőbb emeleteken összesen 31 db apartman és penthouse otthon kapott helyet. Az emeleti apartmanok mindegyikéhez erkély, illetve loggia kapcsolódik, amelyek a környező utcák felé, illetve a belső kertre néznek. A 3. illetve 4. emeleten kialakított penthouse lakásokhoz, valamint több alsóbb emeleti lakáshoz is exkluzív méretű terasz/tetőterasz tartozik.

  A környék

  Hévíz belvárosának legszebb övezetében, zöld környezetben épül a Spa Residence Carbona apartmanház. Hévíz egyik legimpozánsabb szállodájának, a NaturMed Hotel Carbonának a területén megvalósuló beruházás 34 lakásnak ad otthont: 30 db 1-2-3 hálószobás suite és 4 db penthouse suite. A leendő tulajdonosok egyedülálló módon egyszerre élvezhetik az apartmanok nyújtotta kényelmet és a hotel szolgáltatásait.