Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Somfa Liget VII. ütem

Budapest X. kerület, Gyárdűlő

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 708 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Somfa Liget VII. ütem

Tervezett átadás

2021. december

Ár

27.66-80.85 M Ft

Alapterület

35–110 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

144 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  OTP Ingatlan Zrt.

  Cím: 1107 Budapest, Somfa utca 5/a

  Telefonszám: +36 70 708 megnézem

  Sirkó Gábor
  Sirkó Gábor

  értékesítő

  +36 70 708 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az OTP Ingatlan Zrt. a Somfa Liget lakópark korábbi hat ütemének sikeres lezárását követően, 2019 tavaszán megkezdi az 7. ütem fejlesztését, melynek során egy környezetbe illeszkedő társasház keretében 144 db változatos méretű lakással egészül ki a lakópark.
  A korábbi hat ütem sikere, a kialakult új, megszépült környezet, illetve a megvalósult infrastrukturális fejlesztések garanciát jelentenek a minőség és élhető környezet tekintetében az induló 7. ütem jövőbeni lakói részére.
  A Somfa Liget lakópark 144 új otthona egy modern megjelenésű épületben kerül megépítésre, pince, földszint és 6 emelet kialakításban. Az igényes, liftekkel ellátott épület földszintjén 23 kertkapcsolatos lakás, az I-V. emeleteken 117 db változatos méretű lakás, a VI. emeleten pedig 4 db tetőteraszos penthouse lakás létesül.
  A tervezés során a parkolási lehetőségeket maximáltuk, így a biztonságos, telken belüli parkolás részben az épület pinceszintjén kialakításra kerülő teremgarázsban lesz biztosítva, ahol 117 db parkolóhely valósul meg, részben pedig az udvaron kialakításra kerülő felszíni parkolóban, ahol 28 db parkolóhely létesül. A kialakításra kerülő 93 db tároló a teremgarázsból megközelíthetően, a pinceszinten kerül elhelyezésre.
  A korábbi ütemek során kialakult újszerű környezet és a 7. ütem keretében megvalósuló saját parkosított kerttel rendelkező impozáns épület harmonikus környezetet alkot majd.
   

  A környék

  A Somfa Liget lakópark jelenlegi és jövőbeni lakói örömére a kerület folyamatosan fejlődik. A környéken kiváló bölcsődék, óvodák és iskolák fogadják az itt élő családok gyermekeit.
  Az elmúlt években újabb kerületi sportfejlesztésekkel támogatta az önkormányzat a kicsik és nagyok egészségét, jó közérzetét. A bölcsődék, óvodák és iskolák felújításán túlmenően több iskolai műfüves sportudvart, közterületi fitnesz parkot létesítettek

  Előnyök

  Modern otthonok, alacsony fenntartási költségek
  A lakóparkban minőségi, kulcsrakész otthonokat kínálunk a 34 négyzetméteres garzon lakásoktól a 110 négyzetméteres tetőteraszos penthouse lakásokig.
  A változatos méretű és alaprajzú lakástípusok között az első lakást kereső fiatalok, a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, vagy akár a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát.
  A lakópark lakásainak tervezésénél egyik legfőbb szempont az élhető, jó elosztású, funkcionálisan hatékony alaprajzok kialakítása volt. A változatos méretű és elosztású otthonokhoz jól használható, méretes erkélyek, a felső szinteken tetőteraszok épülnek.
  A Somfa Liget lakópark kivitelezés tekintetében is mentes a kompromisszumoktól. A beépített anyagok minőségének és a korszerű építési technológiáknak köszönhetően a lakások energiatakarékosak, gazdaságosan üzemeltethetőek lesznek.
  A lakások fűtés- és melegvíz ellátását házközponti gázkazán biztosítja, az energiafogyasztás mérése ingatlanonként egyedi mérőórákkal történik.
  A lakásokban csillagpontos vagyonvédelmi hálózat előkészítés kerül kiépítésre. Minden szobában TV, internet- és telefoncsatlakozó aljzat kerül elhelyezésre.
   

  A beruházó

  Bemutatkozás - OTP Ingatlan Zrt.

  Az OTP Befektetési, Ingatlanforgalmazási és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaságot (rövidített neve: OTP Ingatlan Zrt.) az Országos Takarékpénztár (ma OTP Bank Nyrt.) alapította 100 millió Ft alaptőkével 1990 decemberében.
  Társaságunk üzletpolitikájában a legnagyobb hangsúlyt a saját kockázatra, értékesítés céljára történő ingatlanfejlesztés – elsősorban lakás funkciójú épületek létrehozása kapja, de a megvalósított fejlesztéseink között irodaház, parkolóház, bevásárlóközpont, üzemcsarnok és logisztikai ingatlan egyaránt megtalálható.
  A fennállásunk közel 3 évtizede alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel eredményeként - amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez - az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője lett és a hazai piac legmegbízhatóbb ingatlanfejlesztői között említik.
  A Társaságunk 1990-es alapítása óta évente átlagosan megépített 400-500 lakás mára közel 8000 db piaci alapon megépített lakást eredményez, amely után célkitűzéseink között szerepel, hogy évente átlagosan 500 db kiváló minőségű, élhető új otthont teremtsünk.