Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Somfa Liget VI. ütem

Budapest X. kerület, Gyárdűlő

Kiváló ár-érték arányú lakások

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 708 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Somfa Liget VI. ütem

Tervezett átadás

2019. március

Ár

42.65-49.14 M Ft

Alapterület

65–69 m2

Szobaszám

1–5 szoba

Összes lakás

84 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  OTP Ingatlan Zrt.

  Cím: 1107 Budapest Somfa u. 2. helyszíni értékesítési iroda

  Telefonszám: +36 70 708 megnézem

  Sirkó Gábor
  Sirkó Gábor

  értékesítő

  +36 70 708 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  Az OTP Ingatlan Zrt. a Somfa Liget lakópark korábbi öt ütemének sikeres lezárása után 2017 nyarán megkezdte az VI. ütem fejlesztését, melynek keretében két környezetbe illeszkedő társasházban 42-42 db változatos méretű lakással egészül ki a lakópark.
  A korábbi öt ütem sikere, a kialakult új, megszépült környezet, illetve az infrastrukturális fejlesztések garanciát jelentenek a minőség és az élhető környezet tekintetében az induló 6. ütem jövőbeni lakói részére.
  A Somfa Liget lakópark 84 új otthona két külön épületben kerül megépítésre, pince, földszint és 5 emeletes kialakításban. Az igényes, lifttel ellátott azonos kialakítású, egymástól csak az épületek színezésében eltérő épületek földszintjén 5 kertkapcsolatos lakás, az I-IV. emeleteken 8 db változatos méretű lakás, az V. emeleten pedig 5 db tetőteraszos penthouse lakás létesül.
  A tervezés során a parkolási lehetőségeket maximáltuk, így a biztonságos, telken belüli parkolás az épületek pinceszintjén kialakításra kerülő teremgarázsokban lesz biztosítva, társasházanként 42 db parkolóhely valósul meg, illetve a 27-27 db tároló a lépcsőházból megközelíthetően, a földszinten kerül kialakításra.
  A kertben automata öntözőrendszer és egy kisebb játszótér is létesül.
  A korábbi ütemek során kialakult újszerű környezet és az 6. ütem keretében megvalósuló saját parkosított kerttel rendelkező impozáns épület harmonikus környezetet alkot majd.

  Modern otthonok, alacsony fenntartási költségek
  A lakóparkban minőségi, kulcsrakész otthonokat kínálunk a 39 négyzetméteres garzon lakásoktól, a 87 négyzetméteres tetőteraszos penthouse lakásokig.
  A változatos méretű és alaprajzú lakástípusok között az első lakást kereső fiatalok, a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, vagy akár a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát.
  A lakópark lakásainak tervezésénél egyik legfőbb szempont az élhető, jó elosztású, funkcionálisan hatékony alaprajzok kialakítása volt. Az átgondolt alaprajzi kialakításon túl a felhasznált anyagok minősége és az ízlésesen összeállított burkolatok növelik a komfortérzetet.
  A tervezés során kiemelt figyelmet kapott a természetes megvilágítás, ezért a lakások többségében a nagyméretű nyílászárók kellemes benapozottságot biztosítanak. A változatos méretű és elosztású otthonokhoz jól használható, méretes erkélyek, a felső szinteken tetőteraszok épülnek.

  A Somfa Liget lakópark kivitelezés tekintetében is mentes a kompromisszumoktól. A beépített anyagok minőségének és a korszerű építési technológiáknak köszönhetően a lakások energiatakarékosak, gazdaságosan üzemeltethetőek lesznek. A lakások fűtés- és melegvíz ellátását házközponti gázkazán biztosítja, az energiafogyasztás mérése ingatlanonként egyedi mérőórákkal történik.
  A lakásokban csillagpontos vagyonvédelmi hálózat előkészítés kerül kiépítésre. Minden szobában TV-csatlakozó aljzat és telefoncsatlakozó aljzat kerül elhelyezésre.

  A környék

  A Somfa Liget lakópark 6. üteme a főváros X. kerületének közkedvelt újépítésű részén, csendes, nyugodt környezetben, a kis forgalmú, családi házakkal beépített Makk utcában található.
  A belváros közelségének köszönhetően a Somfa Liget lakópark infrastrukturális ellátottsága kiváló: az Üllői út közelsége révén az autós megközelítése remek, a hármas metró közelsége által pedig az Ecseri úti és Pöttyös utcai megállók mindössze 8-10 perces sétával elérhetőek.
  A közelben lévő számos nagy bevásárlóközpontban – Europark, KÖKI Terminál valamint Corvin Pláza – egy helyen, egyszerűen és kényelmesen intézhetők a mindennapi teendők.
  Mindemellett Budapest legnagyobb parkja, a - számos kikapcsolódási és sportolási lehetőséget is kínáló - Népliget közelsége tovább növeli a lakópark környezeti értékét.

  A beruházó

  Bemutatkozás - OTP Ingatlan Zrt.

  Az OTP Ingatlan Zrt-t az Országos Takarékpénztár (ma OTP Bank Nyrt.) alapította 1990 decemberében.
  Társaságunk üzletpolitikájában a legnagyobb hangsúlyt a saját kockázatra, értékesítés céljára történő ingatlanfejlesztés – elsősorban lakás funkciójú épületek létrehozása kapja, de a megvalósított fejlesztéseink között irodaház, parkolóház, bevásárlóközpont, üzemcsarnok és logisztikai ingatlan egyaránt megtalálható.
  A fennállásunk közel három évtizede alatt felhalmozódott szellemi tőke és a lakásépítésben való folyamatos részvétel eredményeként - amit a számos megvalósított sikeres és értékálló ingatlanfejlesztés fémjelez - az OTP Ingatlan Zrt. mára a magyar ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője lett és a hazai piac legmegbízhatóbb ingatlanfejlesztői között említik.
  A Társaságunk 1990-es alapítása óta évente átlagosan megépített 400-500 lakás mára közel 8000 db piaci alapon megépített lakást eredményez, amely után célkitűzéseink között szerepel, hogy évente átlagosan 500 db kiváló minőségű, élhető új otthont teremtsünk.