Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó

Solt 44.

Budapest XI. kerület, Kelenföld

Kérdésed van? Érdeklődj!

Telefonon +36 70 414 megnézem
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!
Mező kitöltése kötelező!

Tervezett átadás

2021. augusztus

Ár

28.5-79.7 M Ft

Alapterület

29–84 m2

Szobaszám

1–4 szoba

Összes lakás

46 db

Találd meg a neked való lakástípust!

  Elhelyezkedés

  Fedezd fel a környéket néhány kattintással!

  Kapcsolat

  További információra van szükséged?
  Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel, ha szeretnél többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban.
  Goodwill Property Kft.

  Cím: 6200 Kiskőrös, Víztorony köz 13.

  Telefonszám: +36 70 414 megnézem

  Győri Ferenc
  Győri Ferenc

  Tulajdonos

  +36 70 414 megnézem

  Érdeklődj a részletekről!

  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!
  Mező kitöltése kötelező!

  Leírás

  Az épület

  A tervezés helyszíne Budapest, XI. kerület Andor utca – Solt utca sarkán lévő Andor utcával párhuzamos tengelyű terület. A szabályozási terv előírásának megfelelően a területen megengedett épületenkénti alapterülete maximum 700 m2 lehet, ennek megfelelően a 4016 m2 területű helyszínen 2 önálló épületet helyeztünk el. A két épület alápincézés nélkül közel azonos kialakítással készülnek. A lépcsőházból a földszinten, I és II. emeleten 7-7 lakás, a III. emeleten 4 lakás, a IV. emeleten 1 lakás nyílik. Összesen épületenként 23 lakás.

  Az Andor utca a terület északi oldalán húzódik. A ház telepítésénél figyelembe vettük, az Andor utca nagy forgalmának kedvezőtlen zajhatását ezért oly módon terveztük meg az épületeket, hogy összefüggő térfalat képezzen, és így a helyszín mögötti családi házas zónát, illetve a saját hátsó kertet „hanggátló” falként határolja le az Andor utca zajától. A létesülő épületekben a lakásokat kizárólag dél felé tájoltuk elfordítva a lakásokat a forgalmas úttól.  Az Andor utca felé kizárólag kiszolgáló helyiségek kerültek, mint a konyha, vagy fürdőszoba. Ez azt eredményezte, hogy a lakások nagy része „átszellőző”, a konyha, illetve fürdőszoba is sok esetben ablakos, azonban a lakóhelyiségek, mint a szoba, és nappali a szomszédos dél felé fekvő területekre néznek, melyek zajterhelése ez által minimálisra csökken.

  A környék

  A XI. kerület legkedveltebb részén, Kelenföldön kerül megépítésre cégünk legújabb társasháza, mely a Solt utca végén, csendes, kisvárosias övezetben található. A környék infrastruktúrája kiváló, gyalogtávolságra található a Kelenföldi pályaudvar, a 4-s metró végállomás, illetve az újonnan épülő, Magyarország 3. legnagyobb plázája az Etele Pláza.

  A beruházó

  Bemutatkozás - Goodwill Property Kft.

  A Goodwill Property Kft. több év ingatlanforgalmazásban, ingatlanfejlesztésben szerzett tapasztalatával vágott bele a társasházak építésébe. A munkálatok során olyan szakmai csapat áll a hátunk mögött, akik szakterületükön kimagaslóan az egyik legjobbak, és akik tudásukat egyesítve képesek a megálmodott lakóparkból a legtökéletesebbet kihozni. Mindannyian hiszünk benne, hogy csak kiváló minőségben érdemes tervezni, építkezni és kivitelezni. Olyan nagyszabású projekttel bizonyítottuk már a szakértelmünket és elhivatottságunkat, mint a Petzvál utcai lakópark.